• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ابراهيم زاده: نظم برنامه‌هاي پرسپوليس و استقلال زير سوال است

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: پرسپوليس و استقلال برنامه دارند ولي جاي سوال است که آيا نظمي در اين برنامه ها هست يا خير.
00018905.jpg

منصور ابراهيم زاده در راه برگشت تيم ذوب آهن از عربستان به تهران نيمه شب پنج شنبه در سالن ترانزيت فرودگاه ابوظبي به سوالات خبرنگاران ايراني که در عربستان حضور داشتند پاسخ داد.
متن اين نشست به شرح زير است:

*بازي با الشباب چطور بود ؟ آينده ذوب آهن در ليگ قهرمانان آسيا چگونه خواهد شد؟
ما فوتبال خوبي ارايه کرديم. الشباب از دستمان فرار کرد و يک امتياز گرفت ما مستحق برد بوديم.من ديدار الريان قطر و الامارات را هم ديدم. الريان تيم با انگيزه و جنگنده اي است و از قدرت بدني خوبي هم برخودار است. هر تيمي مقابل الريان در قطر به مشکل خواهد خورد و ما ديدار بعدي مان در قطر مقابل اين تيم است. البته قبل از آن مسابقه دو ديدار در ليگ برتر داريم که بايد در آنها موفق شويم تا شرايط مطلوب را در ديدار با الريان داشته باشيم.

*ذوب آهن فصل گذشته در آسيا با يک تساوي برابر الاتحاد روند رو به رشدي در ليگ قهرمانان آسيا طي کرد. امسال هم برابر الشباب مساوي کرد.
بله البته فصل گذشته بازي سوم ما در خانه بود و الان بيرون از خانه بازي داريم و کار را مشکل مي کند. ضمن اينکه در اين فصل ذوب آهن يک تيم شناخته شده است و حريفان برابر ما انگيزه زيادي دارند.ضمن اينکه به دليل سابقه فصل گذشته حريفان از ما هراس دارند و ما بايد با قدرت جلو برويم.بازيکنان ما در سه جام حذفي، ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر با انگيزه بازي خواهند کرد و با سماجت به دنبال پيروزي هستند. البته بايد دقت هم چاشني کارمان شود تا تيم ذوب آهن قوي تر از گذشته در ميادين ظاهر شود. حريفان ما بازيکنان خارجي گرانقيمت خريداري مي کنند و سرمايه گذاري زيادي کرده اند و ما هم براساس کار تيمي پيش مي رويم.

*فوتبال ژاپن به دليل زلزله و حادثه دردناک سونامي تعطيل شده است و شايد اين مسئله راه ذوب آهن را براي رسيدن به قهرماني آسيا هموارتر کند؟
نمي دانم فوتبال اين کشور تعطيل شده است يا نه اما نبايد از قدرت ساير تيم ها غافل شد. سپاهان با قدرت تر از هميشه در اين مسابقات شرکت مي کند و تجربه شش هفت ساله در اين مسابقات دارد. سپاهان قرعه خوبي هم در ليگ قهرمانان آسيا دارد. بعد از برد خوب برابر الهلال دو بازي متوالي در خانه داشت که يکي را برد و اگر بازي دومش در اصفهان را هم ببرد 9 امتيازي مي شود و ديگر هيچ تيمي در آن گروه به گرد پايش هم نمي رسد.

* به نظر شما چرا استقلال و پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا موفق نشده اند؟
فکر مي کنم يکي از دلايل نظم کلي آنها باشد. اين تيم ها نيز براي خود برنامه دارند و برنامه فقط با نظم مي تواند موفق شود. بنابراين بايد در مورد نظم برنامه هاي اين دو تيم علامت سوال بگذاريم.مسئله ديگر مربوط به تفاوت داوري در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا براي اين دو تيم است. نمي گويم داوران ايراني براي پرسپوليس و استقلال مهربانانه سوت مي زنند بلکه گاهي اوقات داوري ها به ضرر اين دو تيم هم بوده است اما واقعيت اين است که برخي از بازيکنان اين دو تيم در مصاحبه هايشان مي گويند که داوران به بازيکنان پرسپوليس و استقلال راحت کارت زرد و قرمز نمي دهند. در حالي که در ليگ قهرمانان آسيا شرايط اينگونه نيست. فاکتور ديگري که مي توان براي اين مسئله در نظر گرفت آناليزي است که آنها از حريفانشان دارند و اينکه هر تيمي در خانه و خارج از خانه به شيوه اي متفاوت بازي مي کند. مثلا ما در مورد الشباب مي دانستيم اين تيم با روش 4-4-2 بازي مي کند و هافبک و مدافع هايش خطي بازي مي کنند و در اين روش چگونه برتري عددي پيدا کنيم. من البته از سرمربي الشباب نيز شناخت کامل داشتم زيرا با او برابر الاتحاد بازي کرده بودم و با تفکرات هنزو هکتور آشنا بودم.

* اگر بازيکنان ذوب آهن همواره مانند ديدار برابر الشباب انگيزه داشته باشند مي توانند در تمام مسابقات ليگ برتر پيروز شوند. چرا اين شرايط در تيم شما وجود ندارد؟
انگيزه بازيکنان در برخي مسابقات بيشتر از هميشه است و اين مسئله در جاهايي به ضرر تيم ما شده است. تيم هاي پايين جدول با گردن کلفتي مي آيند تا امتياز از ما بگيرند و تيم هاي بالاي جدول نيز براي کسب سهميه آسيا با تمام وجود برابر ما بازي مي کنند. فقط برخي تيم هاي ميانه جدول هستند که دنبال بازي زيباي فوتبال هستند. ضمن اينکه بازيکنان ما بايد در تمام مسابقات با انگيزه باشند تا به قهرماني برسيم. فصل گذشته پوهانگ استيلرز کره جنوبي در ليگ قهرمانان آسيا حضور داشت اما در اين فصل اين تيم نتوانست در ليگ کره جواز حضور در ليگ قهرمانان آسيا را بگيرد. اما درکشورهايي مثل عربستان همواره تيمهاي الهلال، الاتحاد و الشباب و النصر هستند.

*چرا استقلال و پرسپوليس مدام در نيمه مربيان بازنده مي شوند و در ليگ قهرمانان آسيا موفقيتي در اين نيمه ندارند؟
اين مسئله را بايد از مربيان اين دو تيم بپرسيد. آناليزي که گفتم مي تواند در پيش از شروع مسابقه و همچنين در جريان مسابقه نيز باشد که اينکه تيم ها در حين مسابقه چگونه بازي مي کنند. ذوب آهن در هفت هشت دقيقه اول نيمه دوم برابر الشباب مشکل داشت اما بعد ما هم تغيير سيستم داديم و با بازيخواني که انجام داديم توانستيم بر بازي مسلط شويم. بايد ديد تفکر مربيان دو تيم پرسپوليس و استقلال چيست و چه شناختي از حريفان دارند، ضمن اينکه گاهي اوقات توپ گل نمي شود. من بازي پرسپوليس و الاتحاد را ديدم. توپ هاي اين تيم در آن مسابقه واقعا گل نشد. بعد از اينکه فوتبال امارات از فوتبال ايران لژيونر نمي گيرد بازيکنان امارات مي خواهند با جنگندگي و درگيري فيزيکي بگويند ما برتر از فوتباليست هاي ايراني هستيم و بازيکنان ما هم همين را مي خواهند اثبات کنند. اين مسئله مشکل ساز در جريان مسابقه مي شود.

*48 ساعت بعد از رسيدن به ايران بايد برابر شاهين بوشهري بازي کنيد که استراحت کافي داشته است. به اين مسئله اعتراضي نمي کنيد؟
از فدراسيون فوتبال انتظار داريم به ذوب آهن نيز نگاه ملي داشته باشد. چطور سپاهان به دليل اينکه بازيکنانش را به تيم ملي داد بازي عقب افتاده خود را اکنون برگزار مي کند؟ در مورد ما هم همين نگاه را داشته باشند. مي توانستند اين مسابقه را روز شش فروردين برگزار کنند و اتفاقي هم رخ نمي داد اما به ما گفته شد خودمان با مسئولان شاهين بوشهر مذاکره کنيم.البته دليلي مديرعامل باشگاه ذوب آهن با مديرعامل شاهين بوشهر مذاکره کرد ولي ايشان قبول نکردند اين مسابقه عقب بيفتد و خود من هم با مهاجراني مذاکره کردم که او نپذيرفت و گفت باشگاه تصميم گيرنده است. آن هم در حالي که هر مسلمان ايراني دوست دارد به زيارت خانه خدا برود اما آنها قبول نکردند و در حاليکه اين مسئله و زيارت در سرزمين وحي آرزوي مسلمانان است.

*چرا سپاهان مدام يک روز بعد از بازي ذوب آهن در ليگ برتر بازي مي کند. اين مسئله نمي تواند به اين تيم و بازيکنانش در کسب نتايج بهتر از نظر روحي کمک کند؟
من اين موضوع را به باشگاه گفتم و اينکه چرا بايد مدام قبل از سپاهان بازي کنيم. البته گفته اند دو هفته آخر ليگ را به طور همزمان برگزار مي کنيم. با اين حال اگر ما خوب بازي کنيم و برنده شويم ارتباطي به تيم هاي ديگر ندارد و تيم هاي ديگر دچار استرس مي شوند.

*شاهين بوشهر را چطور ارزيابي مي کنيد؟
تيم قدرتمند و باتجربه و با سرعتي است و عمادرضا به اين تيم آمده و شاهين بهتر هم خواهد شد. ما به جايگاهش در جدول کار نداريم و کار خودمان را انجام مي دهيم. اينکه شاهين در پايين جدول است کار ما را سخت تر مي کند. البته ما از سرزمين وحي آمدهايم و از خدا کمک مي خواهيم و بازيکنان ما روحيه خوبي دارند و براي موفقيت در اين ديدار تلاش مي کنيم.

بالا