• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اتفاق عجيب در کنفرانس مطبوعاتي: تارتار گريه کرد

ahmadfononi

معاونت انجمن
به مسئولان راه آهن التماس مي‌کنم تيم ما دارد متلاشي مي‌شود و بازيکنان من خيلي وقت است که پول نگرفتند. کاري نکنيد که ما هم مثل ابومسلم، استقلال اهواز و برق شيراز به خاطر بي‌پولي سقوط کنيم
00001161.jpg

مهدي تارتار سرمربي راه آهن در پايان مسابقه تيمش مقابل فولاد بعد از به زبان آوردن جملاتي در زمينه مشکلات مالي راه آهن احساساتي شد و اشک ريخت. به گزارش گل سرمربي راه آهن که نگران مطالبات بازيکنانش در پايان سال جاري است از مسئولان راه آهن التماس کرد که شب عيدي مطالبات بازيکنان را پرداخت کنند.
به گزارش گل در حالي که خبرنگاران اهوازي بعد از تساوي راه آهن مقابل فولاد اوج گرفته انتظار داشتند مهدي تارتار با روحيه در سالن کنفرانس مطبوعاتي حاضر شود، تارتار با قيافه‌اي دمغ گفت:« مشکلات تيم ما خيلي زياد است هفته پيش به بازيکنان‌مان گفتند تا قبل از بازي فولاد 10 تا 12 درصد از مطالباتشان دريافت مي‌شود اما آقايان تا به اهواز رسيديم به ما گفتند که پولي در بساط ندارند. اين اتفاق روحيه تيم من را کشت. بازيکنان من حتي نمي‌خواستند در اين بازي حاضر بشوند اما با پا در مياني من به ميدان آمدند و با شرف و مردانه بازي کرديم.»
او با طعنه خطاب به مديران راه آهن گفت:«‌ متأسفم که حالا وظيفه خود را انجام نمي‌دهيد و وقتي تيم به شرايط سقوط افتاد مجبور به کمک مي‌شويد.» تارتار با ذکر اين نکته که قصد صحبت‌هاي فني را ندارد، ادامه داد:« به مسئولان راه آهن التماس مي‌کنم تيم ما دارد متلاشي مي‌شود و بازيکنان من خيلي وقت است که پول نگرفتند. کاري نکنيد که ما هم مثل ابومسلم، استقلال اهواز و برق شيراز به خاطر بي‌پولي سقوط کنيم.»
تارتار با گفتن اين جمله کنترل خود را از دست داد و به گريه افتاد. اين پايان تلخ اين کنفرانس مطبوعاتي بود، در حالي که خبرنگاران مي‌خواستند بدانند چرا وقتي پولي در بساط نيست مديران ارشد سازماني مثل راه آهن اصرار به تيم‌داري دارند.
حالا بايد ديد که بازتاب اشک‌هاي تارتار در روزهاي آخر سال تبديل به پولي خواهد شد تا دست بازيکنان راه آهن را بگيريد يا نه.

بالا