• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ )))))

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
تو این تاپیک میتونید احساسات روزانه خودتونو بنویسید و دلیل شاد بودن وغمگینی خودتونو بیان کنید امیدوارم این تاپیک تکراری نباشه

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
امروز دل شوره ی عجیبی دارم شنبه 8 صبح جلسه ی دفاعیه ی پایان نامه ام هست .هر کسی این پست من رو خوند خواهش می کنم برام دعا کنه همه چیز به خیر وخوبی تموم بشه منم یه نفس راحت بکشم .

maksemos

متخصص بخش خودرو
امروز دل شوره ی عجیبی دارم شنبه 8 صبح جلسه ی دفاعیه ی پایان نامه ام هست .هر کسی این پست من رو خوند خواهش می کنم برام دعا کنه همه چیز به خیر وخوبی تموم بشه منم یه نفس راحت بکشم .

انشاالله همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه فائزه خانم :گل:

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
فائزه ی عزیزم اصلا نگران چیزی نباش...
به امید خدا همه چیز درست میشه...

Maryam

متخصص بخش ادبیات

فائزه عزیزم برات دعا میکنم و
از خدا میخوام تا به یاری دوست عزیزم که مثل خواهرم هست بیاد :گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
فاطمه جان تقاضائی دارم:
امروز و فردا در دو و یا سه جلسه در محیطی آرام بنشینید و چشمان خود را ببندید. دقیقا لحظات دفاعیه را همراه تشویق شرکت کنندگان و استادت را مجسم کن.من بشما قول می دهم عالی دفاعیه ات قبول می شود.خواهش میکنم حتما این حرکت را انجام دهید.

rahnama

پدر ایران انجمن
من امروز روز خوبی نداشتم. از زنگ تلفن منزل و همراهم متنفر بودم. دوست داشتم امروز صدای هیچ زنگی را نشنوم.دوست داشتم امروز مال خودم باشد.دوست نداشتم امروز هیچ کاری جز دیدن فیلم و اینترنت کاری انجام دهم.بعضی وقتها بخاری را داغ میکردم و کنار آن دراز می کشیدم و از گرمای مطبوع آن لذت می بردم. شاید بخاطر بارش برف بود. من برف را دوست ندارم. عاشق بارندگی هستم.

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام پدر بزرگوارم ممنونم واقعا افتخار میکنم شخصی مثل شما تو اینجاست و اونقدر برام ارزش دارید که خدا میدونه.:گل:

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
احساسم مثل دیروز است هیچ فرقی نکرده .اینکه احساس کنی بهت توهین می کنن و تحقیرت میکنن حس خوبی نیست.
زهرای عزیزم اینو بدون که ارزش توبایدبرای خودت از همه بیشتر باشه...:دوست:
هیچوقت نذارارزش کسی برات بیشتر از خودت مهم باشه...:بغل:
اونوقته که به راحتی یه نفر میتونه دلتو بشکنه...:دل شکسته:

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
امروز حس کردم که خیلی خوشحالم...
دوست ندارم که هیچوقت ناراحت باشم چون میدونم این دنیا ارزششو نداره......
امیدوارم کسی امروز و فردا و هیچوقت دیگه ناراحت باشه....

Reza.M

Banned
امروز یه حس خوبی داشتم که توی این چند ماهه ی اخیر این حس بهم دست نداده بود ...

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
چند تا حس مرموز باهم تو وجودم قاطی شده....... اولیش استرس... دومیش امیدواری....... بعد یهو یه حس بد میاد سراغم که اگه نشه چی؟ بازم اون امیدواریه همراه با یه حس ناراحتی میگه انشالا میشه... اگه هم نشد سال دیگه... همه چی با تلاش بیشتر بدست میاد. مگه میشه زحمات صادقانه و پاک یه نفر ثمری و نتیجه ای نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه اینکه خدا اینطور صلاح بدونه:دعا:

rahnama

پدر ایران انجمن
منم چند روزی است کمی غمگینم.
از خودم می پرسم : چرا؟
جواب : نمی دانم.
شاید هم بخاطر اینست که بعضی از عزیزان احساس ناراحتی و نگرانی میکنند.

بالا