نمیدونم از صبح که بیدار شدم حالم بده انگار یه چیزی داره تو دلم میپیچه همش استرسه
L LOST کاربر ويژه 2012 , June 24 #81 نمیدونم از صبح که بیدار شدم حالم بده انگار یه چیزی داره تو دلم میپیچه همش استرسه
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2012 , June 24 #82 LOST گفت: نمیدونم از صبح که بیدار شدم حالم بده انگار یه چیزی داره تو دلم میپیچه همش استرسه کلیک کنید تا باز شود... انعطاف پذیر باش:نیش: نفس عمیق بكش:احترام: همه چی درست میشه نگران نباش:گل::گل::گل:
LOST گفت: نمیدونم از صبح که بیدار شدم حالم بده انگار یه چیزی داره تو دلم میپیچه همش استرسه کلیک کنید تا باز شود... انعطاف پذیر باش:نیش: نفس عمیق بكش:احترام: همه چی درست میشه نگران نباش:گل::گل::گل:
S Silver Star مدير ارشد تالار 2012 , June 24 #83 دختر دریا گفت: سولی دلتنگ کی هستی؟ کلیک کنید تا باز شود... دلتنگ .......... :نیش:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2012 , June 26 #88 امروز گیج میزدم حس گیجی داشتم اونم به خاطر این بود که دیروز خیلی آفتاب خورده بود تو سرم :9:
B Black Lover کاربر ويژه 2012 , June 27 #89 هنز احساس عجیبی دارم...!نمره کارنامم نوبت اول شد 15 و بعد نوبت دوم شد :تعجب2:18
S Silver Star مدير ارشد تالار 2012 , June 27 #91 حس خیلی خوبیه.:شاد: من مورد اعتماد یه شخصی قرار گرفتم، تا حالا کسی به من اینجوری اعتماد نکرده بود. :8:
حس خیلی خوبیه.:شاد: من مورد اعتماد یه شخصی قرار گرفتم، تا حالا کسی به من اینجوری اعتماد نکرده بود. :8:
B Black Lover کاربر ويژه 2012 , June 27 #92 حس عالیی دارم...از اونجاکه با شما دوستان آشنا شدم:گل: و باعث افتخارمه که در اینجا عضو شدم:گل::گل:.Perfect Feeling:شاد2:
حس عالیی دارم...از اونجاکه با شما دوستان آشنا شدم:گل: و باعث افتخارمه که در اینجا عضو شدم:گل::گل:.Perfect Feeling:شاد2:
M majnooneleyli کاربر ويژه 2012 , June 27 #94 سلام امروز از ساعت 3 صبح بيدارم آخه 2تا امتحان داشتم خيلي خسته شدم .:فرار:
S sasan Banned 2012 , June 28 #95 حالم گرفتست ....عجیب تمام امتحانامو گند زدم طوری که مسئوله رشتمم باورش نشد این من هستم که یک درس "فیزیولوژی اعصاب و غدد"رو مشروط شدم.... داغونم
حالم گرفتست ....عجیب تمام امتحانامو گند زدم طوری که مسئوله رشتمم باورش نشد این من هستم که یک درس "فیزیولوژی اعصاب و غدد"رو مشروط شدم.... داغونم
P parisa متخصص بخش 2012 , June 28 #97 امروزمنم حالم یه جورایی گرفته هست دوست داشتم اصلا ازخواب بیدارنمی شدم
S Silver Star مدير ارشد تالار 2012 , June 28 #99 سرم درد میکنه. اولش حالم خوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووب بود :شاد2: الان گرفته ست :گریه:
سرم درد میکنه. اولش حالم خوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووب بود :شاد2: الان گرفته ست :گریه:
S Silver Star مدير ارشد تالار 2012 , June 29 #100 یه حس مزخرف که عبارت است از: احساس شک و دودلی احساس شادی احساس گناه احساس سرحال بودن احساس موفقیت و یه سری حس های دیگه.
یه حس مزخرف که عبارت است از: احساس شک و دودلی احساس شادی احساس گناه احساس سرحال بودن احساس موفقیت و یه سری حس های دیگه.