• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

احساس تنهایی خطر ابتلا به آلزایمر را دو برابر می کند

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
احساس تنهایی خطر ابتلا به آلزایمر را دو برابر می کند


محققان تاکید دارند: خطر ابتلا به آلزایمر در افرادی که احساس تنهایی می کنند دو برابر بیشتر از دیگران است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از اایرنا، این مطالعه ارتباط قابل توجهی میان احساس تنهایی و خطر ابتلا به این بیماری مخرب مغزی آشکار می کند.

مطالعات قبلی نشان داده است انوای اجتماعی یا نداشتن ارتباط شخصی با افزایش خطر ابتلا به زوال عقل ارتباط دارد.

محققان در این مطالعه سلامت و رفاه بیش از دو هزار نفر را که هیچ نشانه ای از زوال عقل نداشتند برای مدت طولانی بررسی کردند که براساس آن از میان افرادی که تنها زندگی می کنند تقریبا از هر 10 نفر یک نفر پس از سه سال به زوال عقل مبتلا شد که این تعداد در میان افرادی که با دیگران زندگی می کردند یک نفر در هر 20 نفر بود.

اما در میان افرادی که می گفتند احساس تنهایی می کنند میزان ابتلای آنها به زوال عقل بیش از دو برابر بود.

در این مطالعه که در مجله اینترنتی ˈ Neurology Neurosurgery and Psychiatryˈ منتشر شده ، آمده است،این امکان وجود دارد که احساس تنهایی خود علامت ابتلا به زوال عقل باشد که به نوبه خود مهارت های اجتماعی فرد را نیز تحت تاثیر قرار می دهد.

همچنین احساس تنهایی نیزعلامت یک شخصیت آسیب پذیر است که برخی افراد را در معرض خطر بیشتر ابتلا به زوال عقل قرار می دهد.

آلزایمر رایج ترین شکل زوال عقل است که تنها در کشور انگلیس بیش از 800 هزار نفر به آن مبتلا هستند و هر روز حدود 500 مورد تشخیص داده می شود.
 

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
تنهایی، عقل را به زوال می*برد


بر اساس تحقیقات جدید افراد مسن که احساس تنهایی می کنند در معرض افزایش خطر ابتلا به زوال عقل هستند.محققان تاکید کردند که احساس تنهایی از زندگی به تنهایی متمایز است. به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ؛ این تحقیقات با نمونه گیری از بیش از 2 هزار سالمند در هلند که تا به حال علائمی از زوال عقل نداشتند انجام شد و در مجله Neurology, Neurosurgery and Psychiatry منتشر شد.
در این تحقیقات، نزدیک به نیمی از شرکت کنندگان به تنهایی زندگی می*کردند، در حدود 75 درصد گفته*اند که تا به حال هیچ حمایت اجتماعی نداشته*اند و حدود 20 درصد گفته*اند که احساس تنهایی داشته*اند.
پس از ۳ سال پیگیری، در حدود 9 درصد از کسانی که به تنهایی زندگی می*کردند و در حدود 6 درصد از کسانی که با دیگران زندگی می*کردند در حدود 5 درصد از کسانی که با حمایت اجتماعی و در حدود 11 درصد از کسانی که از حمایت اجتماعی برخوردار نبودند؛ و در بیش از 13 درصد از کسانی که تنها بودند و در حدود 6 درصد از کسانی که تنها نبودند، زوال عقل توسعه یافت.
تحلیل های بیشتر نشان داد که افرادی که به تنهایی زندگی می*کردند با افرادی که دیگر ازدواج نکرده بودند، بین 70 و 80 درصد بیشتر در مقایسه با افرادی که با دیگران زندگی می*کردند یا ازدواج کرده بودند در معرض ابتلا به زوال عقل بودند.
یافته*ها همچنین نشان داد که افرادی که تنها بودند بیش از 2.5 برابر بیشتر نسبت به افرادی که تنها نبودند احتمال ابتلا به زوال عقل را داشتند.
هنگامی که محققان عوامل با نفوذ دیگر را ارزیابی کردند آنها دریافتند که افرادی که تنها بودند بازهم 64 درصد بیشتر در معرض ابتلا به زوال عقل قرار داشتند در حالی که جنبه های دیگری از انزوای اجتماعی هیچ اثری نداشت.
محققان گفتند که با توجه به اهمیت افزایش سن جمعیت و افزایش تعداد افرادی که به تنهایی زندگی می*کنند، یافته های خود را به طور مساوی در زنان و مردان اعمال کرده*اند.
 
بالا