khorde-shishe
متخصص بخش فوتبال
[h=2] دروازهبان تيم سپاهان معتقد است به دليل زياد شدن استرس نزد بازيکنان سپاهان، فشار زيادي از طرف صباي قم بر روي خط دفاعي و دروازه اين تيم وارد شد. |
[TD="align: left"]
رحمان احمدي درباره برد 2 بر يک تيم سپاهان برابر صباي قم از سري مسابقات هفته ششم ليگ برتر( جام خليج فارس)، اظهارکرد: پس از سه هفته نتيجه نگرفتن، اين مسابقه براي سپاهان از حساسيت خاصي برخوردار بود و بايد اين ديدار را با برد به پايان ميرسانديم که خوشبختانه دو گل به ثمر رسانديم هر چند که سپاهان ميتوانست گلهاي بيشتري نيز وارد دروازه صبا کند. به گزارش ايسنا،وي با بيان اينکه سپاهان برابر صباي قم استرس داشت، اضافه کرد: به هر حال تيم ما تيم بزرگي است و دو باخت پشت سر هم باعث ايجاد هجمه زيادي بر روي تيم و بازيکنان شده بود. به همين دليل مجبور شديم در نيمه دوم به خاطر استرسي که داشتيم عقب بکشيم، اما باز هم خدا را شکر توانسيم با برد زمين را ترک کنيم تا از شرايطي که براي تيم وجود داشت بيرون بياييم. دروازهبان ملي پوش سپاهان پيرامون خط دفاعي تيم برابر صباي قم يادآور شد: بازيکنان ما در خط دفاعي خوب بازي کردند. به هر حال در نيمه دوم طبيعي بود صبا که از ما عقب بود فشار بياورد و به دليل زياد شدن استرس، فشار زيادي بر روي خط دفاعي و دروازه سپاهان وارد شد. احمدي در خصوص بگو مگويي که در حين مسابقه بين او و هادي عقيلي رخ داد گفت: صحبتمان اعتراض گونه نبود. من او را صدا زدم تا توپ را رها کند، ولي او گفت پشتم را نديدم و به توپ ضربه زدم. سپس من با دست به او اشاره کردم که آرام باشد و صحبت کند. دروازهبان سپاهان درباره کمتر شدن هواداران به نسبت رقابتهاي قبلي تيم، گفت: نتيجه نگرفتن چند مدت اخير سپاهان و دوري راه باعث کمتر شدن تماشاگران شده است، ولي از همه آنها ممنونيم و خوشحاليم که شرمنده آنها نشديم. وي همچنين درباره مسابقه هفته هفتم با داماش گيلان در رشت، خاطرنشانکرد: آن بازي به دليل چمن مصنوعي ورزشگاه براي ما ديداري سخت خواهد بود. اين مصاف براي سپاهان يک مصاف سنگين است و اميدوارم بتوانيم بازي خوبي به نمايش بگذاريم. |