• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اخراجي‌هاي استيل‌آذين: ما را ببخشيد تا به تيم كمك كنيم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سه بازيکن اخراجي تيم فوتبال استيل آذين از کميته انضباطي باشگاه خواستند تا با بخشش محروميت‌ آنها زمينه کمک به تيمشان را فراهم کنند.

00029702.jpg

به نقل از سايت باشگاه استيل آذين، 3 بازيکني که از سوي محمود ياوري در اختيار کميته انضباطي باشگاه استيل آذين قرار گرفته بودند، خواهان بازگشت و کمک به اين تيم در شرايط حساس کنوني هستند.
مهرزاد معدنچي، حسن اشجاري و محمد غلامي با توجه به شرايط حساس فعلي و با توجه به محروميت‌هايي که براي برخي بازيکنان استيل آذين درنظر گرفته شده با محمد خروطي عضو هيات مديره و يکي از اعضاي کميته انضباطي باشگاه استيل آذين تماس گرفتند و خواهان بازگشت و کمک به تيم‌شان در 4 هفته پاياني ليگ برتر شدند.
اين سه بازيکن که بصورت جداگانه با خروطي تماس گرفته بودند متفقا خواهان بازگشت به تيم شدند و قصد دارند در بازي‌هاي پاياني به تيم استيل آذين که براي بقا در ليگ برتر مي‌جنگد، کمک کنند.
معدنچي در اين خصوص گفت: با توجه به مشکلاتي که براي تيم پيش آمده احساس کردم که وظيفه دارم به تيم کمک کنم و از خروطي خواستم که کميته انضباطي مجوز حضور ما را در تمرينات صادر کند. غلامي و اشجاري هم در اين خصوص گفتند که قصد دارند در 4 هفته باقي مانده بخاطر حسين هدايتي همه تلاش‌شان را بکنند تا تيم استيل آذين بتواند در ليگ برتر ماندني شود.

بالا