در این تاپیک شما میتوانید اخرین اخبار داخلی رو مطالعه کنید
S seyyedalireza مدیر موقت 2014 , April 27 #1 در این تاپیک شما میتوانید اخرین اخبار داخلی رو مطالعه کنید
S seyyedalireza مدیر موقت 2014 , April 27 #2 بايرامي: دوست دارم در گسترشفولاد بمانم مدافع نيجريه: دليلي ندارد از ايران بترسيم تونچي در تصميمگيريهاي کرانچار نقش داشت اخبار کميته انضباطي و استيناف دعوت 15 بازيکن به تيم ملي ب فوتبال ساحلي من حرفهاي نيستم، فوتباليستم! رئيس هيات مديره پرسپوليس کنارهگيري کرد بهروان: شهرقدس گزينه اول ماست خادم: دايي بداند خدايي هم هست وداع محمد کشاورز با تيم ملي فوتسال زندي باز هم جراحي ميشود انصراف پورحيدري از حضور در هياتمديره استقلال شفافسازي به معني اعلام همگاني نيست به خصوصيشدن پرسپوليس خوشبين نيستم عليرضا رحيمي گزينه مديرعاملي پرسپوليس تابش: احتمال ماندن کرانچار زياد است مسلمان: آذري بخواهد به ذوبآهن برميگردم حسيني:براي تمديد بايد با چه کسي صحبت کنم؟ شرط موفقيت استقلال ماندن قلعهنويي است آخرين اخبار از تيم ملي در آفريقاي جنوبي خلاصه بازي فجر سپاسي - پيکان (ويديو) خلاصه بازي فولام -هال سيتي؛گلزني دژاگه (ويديو) قنبرزاده: گزينه اصلي ما گل محمدي است دژاگه:تا آخرين نفس براي هوادارانمان ميجنگيم ياران نکونام در ليگ کويت دوم شدند توضيح دايي درباره مصاحبه امروز با خبرنگاران اولتيماتومي به بازيکنان ملوان داده نشد کاظمي: دنبال وقتکشي نبوديم ياوري: بازيکنان پيکان وقتکشي کردند شکست چارلتون در حضور 33دقيقهاي قوچاننژاد نتايج هفته سي و ششم ليگ برتر انگليس منتظري امشب از آفريقا راهي قطر ميشود تساوي پيکان و فجرسپاسي در ديداري پربرخورد گزينههاي مربيگري مسجدسليمان تکذيب شد دادکان: دو جاي بيانيه من حذف شده! انتقاد دادگان از تصميم وزارت ورزش و جوانان واکنش تابش به انتشار رقم قرارداد سپاهانيها تساوي فجر و پيکان در نيمه نخست رحمتي:بعد از بازي با الريان هيچ صحبتي نکردم مظفر: به اعتراض ما رسيدگي نشد حاشيه مصاحبه دايي با مستندساز برزيلي انتقاد شديد دايي از وزارت ورزش پروين: به زودي در مورد همه چيز صحبت ميکنم خادم: احتمال تغيير در پرسپوليس خيلي زياد است شهرياري: در اين جلسه صحبتي از تغيير نبود دايي: فقط در خواب ميتوانيم آرژانتين را ببريم کيروش:سعي ميکنم بهترين نتيجه را کسب کنم درخواست 20 ميلياردي فتحاللهزاده از وزارت ورزش قلعهنويي: سر نخواستن من در استقلال دعواست دادکان: ديداري با صفايي در مجلس نداشتم!
بايرامي: دوست دارم در گسترشفولاد بمانم مدافع نيجريه: دليلي ندارد از ايران بترسيم تونچي در تصميمگيريهاي کرانچار نقش داشت اخبار کميته انضباطي و استيناف دعوت 15 بازيکن به تيم ملي ب فوتبال ساحلي من حرفهاي نيستم، فوتباليستم! رئيس هيات مديره پرسپوليس کنارهگيري کرد بهروان: شهرقدس گزينه اول ماست خادم: دايي بداند خدايي هم هست وداع محمد کشاورز با تيم ملي فوتسال زندي باز هم جراحي ميشود انصراف پورحيدري از حضور در هياتمديره استقلال شفافسازي به معني اعلام همگاني نيست به خصوصيشدن پرسپوليس خوشبين نيستم عليرضا رحيمي گزينه مديرعاملي پرسپوليس تابش: احتمال ماندن کرانچار زياد است مسلمان: آذري بخواهد به ذوبآهن برميگردم حسيني:براي تمديد بايد با چه کسي صحبت کنم؟ شرط موفقيت استقلال ماندن قلعهنويي است آخرين اخبار از تيم ملي در آفريقاي جنوبي خلاصه بازي فجر سپاسي - پيکان (ويديو) خلاصه بازي فولام -هال سيتي؛گلزني دژاگه (ويديو) قنبرزاده: گزينه اصلي ما گل محمدي است دژاگه:تا آخرين نفس براي هوادارانمان ميجنگيم ياران نکونام در ليگ کويت دوم شدند توضيح دايي درباره مصاحبه امروز با خبرنگاران اولتيماتومي به بازيکنان ملوان داده نشد کاظمي: دنبال وقتکشي نبوديم ياوري: بازيکنان پيکان وقتکشي کردند شکست چارلتون در حضور 33دقيقهاي قوچاننژاد نتايج هفته سي و ششم ليگ برتر انگليس منتظري امشب از آفريقا راهي قطر ميشود تساوي پيکان و فجرسپاسي در ديداري پربرخورد گزينههاي مربيگري مسجدسليمان تکذيب شد دادکان: دو جاي بيانيه من حذف شده! انتقاد دادگان از تصميم وزارت ورزش و جوانان واکنش تابش به انتشار رقم قرارداد سپاهانيها تساوي فجر و پيکان در نيمه نخست رحمتي:بعد از بازي با الريان هيچ صحبتي نکردم مظفر: به اعتراض ما رسيدگي نشد حاشيه مصاحبه دايي با مستندساز برزيلي انتقاد شديد دايي از وزارت ورزش پروين: به زودي در مورد همه چيز صحبت ميکنم خادم: احتمال تغيير در پرسپوليس خيلي زياد است شهرياري: در اين جلسه صحبتي از تغيير نبود دايي: فقط در خواب ميتوانيم آرژانتين را ببريم کيروش:سعي ميکنم بهترين نتيجه را کسب کنم درخواست 20 ميلياردي فتحاللهزاده از وزارت ورزش قلعهنويي: سر نخواستن من در استقلال دعواست دادکان: ديداري با صفايي در مجلس نداشتم!