• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

از بادام زمینی غافل نشوید

Fa.Sa

مدیر بخش پزشکی

بر اساس مطالعات در بین همه مغزهای آجیلی، بادام زمینی بیشترین میزان پروتئین را داراست. همچنین چربی های موجود در آن از نوع اسیدهای چرب مفید و غیر اشباع بوده و در حفظ سلامت قلب و عروق و سیستم عصبی نقش موثری ایفا می کنند.

تحقیقات انجام شده در آمریکا نشان می دهند بادام زمینی با اتساع رگ های خونی و تسهیل جریان خون از ایجاد لخته و سکته مغزی پیشگیری می کند. در بخش دیگری از این مطالعات مشخص شد که مصرف روزانه حدود 50 تا 100 گرم بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 30 درصد و مصرف حدود 5 قاشق چای خوری كره بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را تا 20 درصد كاهش می‌دهد.

نکته مهمی که درباره مصرف بادام زمینی باید مد نظر داشت، سابقه حساسیت به این ماده غذایی است. افت ناگهانی فشار خون و سرگیجه از نشانه‌های بارز حساسیت به بادام زمینی هستند. توصیه می شود در صورتی که با این علایم روبه رو شدید از مصرف بادام زمینی صرف نظر کنید.


تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ
 
بالا