جوانان اونایی که دم بختن بگن چه انتظاراتی دارن ؟؟؟؟؟؟ ا
N neda_omid متخصص بخش گردشگری 2011 , February 3 #1 جوانان اونایی که دم بختن بگن چه انتظاراتی دارن ؟؟؟؟؟؟ ا
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , February 3 #2 تفاهم .چون دو طرف از دو فرهنگ جدا هستند با تفاهم می توانند به زندگیشان به خوبی ادامه دهند.
N neda_omid متخصص بخش گردشگری 2011 , February 4 #3 همه یه انتظاری دارن انتظار من فقط محبت هستش چون از محبت خار ها و مشکلات گل می شوند
ا احساسّ کاربر ويژه 2011 , March 17 #8 محترم , شوخي , دوستم دارد از همه دلش , مهربانيد , مرا حمايت ميكنه , بر من غيرت ميكنه ...................هههههههه:نیش: مهم طبيعت را دوست دارد ههه:نیش:
محترم , شوخي , دوستم دارد از همه دلش , مهربانيد , مرا حمايت ميكنه , بر من غيرت ميكنه ...................هههههههه:نیش: مهم طبيعت را دوست دارد ههه:نیش:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , June 11 #9 :نیش::نیش::نیش: دم بختا بیاین دیگه.....حیف تاپیکای جالب و مفید اینجوری خاک بخورن:نیش: بحث را بندازین دیگه...ما هم فیض ببریم:نیش: اطلاعاتمون بره بالا....:شاد:
:نیش::نیش::نیش: دم بختا بیاین دیگه.....حیف تاپیکای جالب و مفید اینجوری خاک بخورن:نیش: بحث را بندازین دیگه...ما هم فیض ببریم:نیش: اطلاعاتمون بره بالا....:شاد:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , September 14 #10 سخن نغز: با چه كسي ازدواج مي كنيد؟ شما با يك نفر ازدواج نمي كنيد، در واقع با 3 نوع شخصيت ازدواج مي كنيد: 1 - شخصيتي كه شما فكر مي كنيد او هست. 2 -شخصيتي كه او هست 3 - شخصيتي كه او در نتيجه ازدواج با شما پيدا مي كند :نیش::نیش::نیش: خواستم تاپیکو بیارم بالا.......
سخن نغز: با چه كسي ازدواج مي كنيد؟ شما با يك نفر ازدواج نمي كنيد، در واقع با 3 نوع شخصيت ازدواج مي كنيد: 1 - شخصيتي كه شما فكر مي كنيد او هست. 2 -شخصيتي كه او هست 3 - شخصيتي كه او در نتيجه ازدواج با شما پيدا مي كند :نیش::نیش::نیش: خواستم تاپیکو بیارم بالا.......
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , December 16 #12 صدددددددددداقت.........صداقت...........صداقت.......معرفت...درررررررررررررک بالا :نیش:
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2011 , December 16 #13 احترام و برخورد صحیح... صداقت ... درک و شعور بالا ( همونطور که مهدیس جان گفتن) توجه به مسائل داخل منزل و آینده نگری...
احترام و برخورد صحیح... صداقت ... درک و شعور بالا ( همونطور که مهدیس جان گفتن) توجه به مسائل داخل منزل و آینده نگری...
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2011 , December 16 #14 وفاداری رو یادم رررررررررررررررررفت :نیش:
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2011 , December 16 #15 وفاداری.. رازداری.. مهربانی... مسئولیت پذیری..
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , December 17 #18 به نظر من این سه اصل خیلی مهم هستند : 1... صداقت 2... اعتماد 3... مسئولیت پذیری