[FONT=Vazir]از نظر شما بدترین درد توی دنیا چیه ؟؟؟؟؟
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2012 , July 4 #2 به نظر من دردی وجود نداره...:گل: به نظر من هر چی که هست خوبه...:شاد2: اگه به هر چیزی با نگاهی مثبت نگاه کنیم، هیچ چیزی درد نخواهد بود...:دوست::بله::18:
به نظر من دردی وجود نداره...:گل: به نظر من هر چی که هست خوبه...:شاد2: اگه به هر چیزی با نگاهی مثبت نگاه کنیم، هیچ چیزی درد نخواهد بود...:دوست::بله::18:
M mohammadshamosi کاربر ويژه 2012 , July 4 #4 وقتی میریم بیرون و احتیاج به wc بشه ، وقتی میری ببینی 200 نفر تو صف منتظرند!!! آدم دلش میخواد سرش رو به در و دیوار بکوبه :خنده2:
وقتی میریم بیرون و احتیاج به wc بشه ، وقتی میری ببینی 200 نفر تو صف منتظرند!!! آدم دلش میخواد سرش رو به در و دیوار بکوبه :خنده2:
B Black Lover کاربر ويژه 2012 , July 4 #6 ضایع شدن خیلی درد داره! زیاد تو عمرم ضایع نشدم....ولی یکبار شدم که واقعن فجیع بود:تعجب2:
ز زینب کاربر ويژه 2012 , July 4 #7 Black Lover گفت: ضایع شدن خیلی درد داره! زیاد تو عمرم ضایع نشدم....ولی یکبار شدم که واقعن فجیع بود کلیک کنید تا باز شود... باهات موافقم.:خجالت2:
Black Lover گفت: ضایع شدن خیلی درد داره! زیاد تو عمرم ضایع نشدم....ولی یکبار شدم که واقعن فجیع بود کلیک کنید تا باز شود... باهات موافقم.:خجالت2:
پانته آ متخصص بخش 2012 , July 4 #8 بری خرید مخصوصا یه جا که نمیشناسنت پولت کم بیاد آی گریه داره :خجالت2:
S Silver Star مدير ارشد تالار 2012 , July 4 #9 فکر کنی یکی رو خوب شناختی، بعدا بفهمی همه برداشت هات اشتباه بود :52:
M maksemos متخصص بخش خودرو 2012 , July 4 #12 Sea Girl گفت: تنهایی:آه: کلیک کنید تا باز شود... :ناراحت:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , July 5 #16 اینا هیچ کدومش درد نداره :18: از همه بدتر و فجیعتر درد دندون درد هست :75: :75: :75:و خیلی از درد ها که مربوط به این میشه:گریه:
اینا هیچ کدومش درد نداره :18: از همه بدتر و فجیعتر درد دندون درد هست :75: :75: :75:و خیلی از درد ها که مربوط به این میشه:گریه: