از چه حیوونی میترسی؟
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2012 , April 16 #4 هر چیز جنبنده ی کوچولویی که بخواد بپره روم و هی وول بخوره............ جـــــــــــــــــــــیغ
N naznaz کاربر ويژه 2012 , April 16 #6 یعنی هیشکی از شیر و ببر و گرگ نمیترسه؟:فکر:یا مثلا فیل که میتونه دو سوته آدم رو له کنه
Maryam متخصص بخش ادبیات 2012 , May 13 #14 اییییییییییی از سوسک سیاه شاخ دار بدم میادا بدم میادا بدم میادااااااااااااا :31:
M mina67 کاربر ويژه 2012 , May 25 #16 منم از سوسک میترسم بقیه حیوانات که زیاد بهش دسترسی نداریم خدایا اخه چرا سوسکها بین من و بابام و داداشم منو انتخاب میکنند اخه:گریه::قاطی::قاطی::قاطی::نیش:
منم از سوسک میترسم بقیه حیوانات که زیاد بهش دسترسی نداریم خدایا اخه چرا سوسکها بین من و بابام و داداشم منو انتخاب میکنند اخه:گریه::قاطی::قاطی::قاطی::نیش:
G gorg nama متخصص بخش 2012 , May 25 #19 عنکبوت ، واه ، واه واه من یعنی از گرگ انقدر نمیترسم که از عنکبوت میترسم . خدا دور نگهش داره از من ، جماعت: اللهی آمین.
عنکبوت ، واه ، واه واه من یعنی از گرگ انقدر نمیترسم که از عنکبوت میترسم . خدا دور نگهش داره از من ، جماعت: اللهی آمین.