• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

از کدوم مرورگر بیشتر از همه استفاده میکنین؟

از کدوم مرورگر بیشتر استفاده میکنین؟

• Internet Explorer - اینترنت اکسپلورر

رای: 0 0.0%
  • سایر مرورگرها

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    32

Seat

کاربر ويژه
انتخاب اولم فایر فاکس ، نه ورژن جدیدش که اصلا باحال نیست و همش کپی برداری از کروم ، ورژن های قبلی شو بهتر از الان ولی در کل مرورگر خوبیه

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
***فایر فاکس
**کروم
*IEگلستان دانشگاه فقط با این باز میشه:73:

Mans0ur

New member

امنیت فایرفاکس هم فکر کنم بیشتره

آقا مهدی عزیز سلام.

مطمئنید که امنیت فایرفاکس بیشتره ؟ من به
ضرس قاطع میگم که امنیت کروم خیلی خیلی بیشتره. دلیلش هم کاملا روشنه. استفاده از هسته IE. البته به این هم واقفم که یه دوره ای حفره های امنیتی تو IE وجود داشت ولی به مرور تو ورژن های جدیدش این نقیصه جبران شد.
اما در ارتباط با سرعت: چون کروم پروسس های خودشو میشکونه به چندین پروسس پس سرعت لود شدن و حتی سرعت باز کردن پیج ها خیلی بیشتر از فایرفاکسه. گواه این ادعای من هم مقایسه ایه که اخیرا در این ارتباط انجام شد. حتی اگه سرعت اولیه ( دقیقا مثل همون شتاب اولیه تو اتومبیل ها :نیش: ) رو هم مد نظر قرار بدیم بازم کروم بهتره.

این نظر شخصی من نیست و به هیچ عنوان هم متعصبانه به قضیه نگاه نکردم و نمیکنم. من خودم از استفاده کنندگان چندین ساله ی فایرفاکس بودم. ولی خب این واقعیتی هست که وجود داره.

آخرین ویرایش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
خب همونطور که حدس میزدم رقابت اصلی بین کروم و فایرفاکسه که فعلا کروم پیشی گرفته تو نظر سنجی ما

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
ضرس قاطع میگم که امنیت کروم خیلی خیلی بیشتره.
این ضرس قاطع که میگین دقیقا کجا میافته؟
منصور جان حتما تا حالا در مورد اپن سورس شنیدی و میدونی که امنیت اینجور نرم افزارا کلا بیشتره
مثل اینه که بخوای بگی ویندوز از لینوکس امن تره!!!
از لحاظ سرعت تو ورژن های اخیر فایرفاکس خیلی پیشرفت کرده البته منم یه افزونه استفاده میکنم که با یه سری تغییرات تو تنظیمات سرعت فایرفاکس رو بهتر کرده
از نظر امکانات هم اگر کسی واقع بین باشه فایر فاکس بهتره
store کروم هم که ماشالا همه چیش *****ه یا برای ایران بستست

Mans0ur

New member

این ضرس قاطع که میگین دقیقا کجا میافته؟

عرض سلام مجدد. راجع به سوال اولتون ترجیح میدم جوابتونو ندم.

و اما در مورد نکته دومی که گفتید: همه میدونیم که امنیت لینوکس در فاز اجرایی خیلی خیلی بیشتره و خیلی راحت تر از ویندوز هم میشه تمامی مبانی امنیت رو رعایت کرد تو لینوکس . ولی سوال اینجاست که تو این مورد کدومو میشه به لینوکس تشبیه کرد و کدوم رو به ویندوز ؟ و آیا اصلا این قیاس ذاتا درست هست یا نه ؟ در هر صورت مرسی از اینکه نظر منم خوندی و ببخشید از بابت جسارتم.

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
من از فایر فاکس استفاده میکنم

اما خوب همه مرورگر هارو دارم :فرار:

البته منم نمیدونم واقعا کروم بهتره یا فایر فاکس اما خودم با فایر فاکس راحترم و عادت دارم بهش:احترام:

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
و اما در مورد نکته دومی که گفتید: همه میدونیم که امنیت لینوکس در فاز اجرایی خیلی خیلی بیشتره و خیلی راحت تر از ویندوز هم میشه تمامی مبانی امنیت رو رعایت کرد تو لینوکس . ولی سوال اینجاست که تو این مورد کدومو میشه به لینوکس تشبیه کرد و کدوم رو به ویندوز ؟ و آیا اصلا این قیاس ذاتا درست هست یا نه ؟ در هر صورت مرسی از اینکه نظر منم خوندی و ببخشید از بابت جسارتم.
اصولا نرم افزارای اپن سورس مخصوصا اگر طرفدارای زیادی داشته باشن امنیتشون بیشتره
کروم هم که اپن سورس نیست
پس منظورم فایرفاکس بود
ولی این بحث سلیقه ایه منم از هر دو استفاده میکنم
شرمنده منم با شما شوخی کردم
جسارت از من بود :گل:

Mans0ur

New member
اصولا نرم افزارای اپن سورس مخصوصا اگر طرفدارای زیادی داشته باشن امنیتشون بیشتره
کروم هم که اپن سورس نیست
پس منظورم فایرفاکس بود
ولی این بحث سلیقه ایه منم از هر دو استفاده میکنم
شرمنده منم با شما شوخی کردم
جسارت از من بود

بله. میدونم. تو جواب قبلیتون متوجه نشدم. یعنی درست نخوندم و ندیدم کلمه اپن سورس رو. ولی من همچنان رو حرف خودم هستم. مصداق میارم واستون. الان باید برم یکم کار دارم. ولی حتما این بحث رو ادامه میدیم آقا مهدی عزیز :93:

Mans0ur

New member
منصور جان حتما تا حالا در مورد اپن سورس شنیدی و میدونی که امنیت اینجور نرم افزارا کلا بیشتره

ضمنا آقا مهدی. اگه امنیت لینوکس بیشتره به این خاطر نیست که اوپن سورسه بلکه به این خاطره که سرویس های خیلی خیلی کمتری نسبت به ویندوز داره. در واقع ما بهش میگیم سیستم عامل فقیر تو زمینه سرویس هایی که داره. طبیعاتا چون سرویس های کمتری داره بستن پورت هاش هم راحت تره. ولی تو ویندوز شما کدومو میخوای ببندی ؟

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
ضمنا آقا مهدی. اگه امنیت لینوکس بیشتره به این خاطر نیست که اوپن سورسه بلکه به این خاطره که سرویس های خیلی خیلی کمتری نسبت به ویندوز داره. در واقع ما بهش میگیم سیستم عامل فقیر تو زمینه سرویس هایی که داره. طبیعاتا چون سرویس های کمتری داره بستن پورت هاش هم راحت تره. ولی تو ویندوز شما کدومو میخوای ببندی ؟
بله دیگه حالا لینوکس هم شد فقیر :عصبانی:
اگه تا حالا از لینوکس استفاده کرده باشین میبینین که تمامی امکاناتو داره و به هیچ وجه فقیر نیست خصوصا تو توزیع های پرطرفداری مثل اوبونتو
لینوکس تنها بدی که به نظر من داره اینه که نمیشه باهاش بازی انجام داد :نیش:
قضیه پورت ها هم یه چیز دیگست که به سرور و توزیع های سرور مربوط میشه و یه بحث جدایی داره واینطور نیست که شما میگی
و تا جایی که من اطلاع دارم ویندوز در برابر لینوکس حرفی برای گفتن نداره فقط کار کردن باهاش راحت تره
این حرفی هم که میزنم میگم اپن سورس امن تره به خاطر اینه که کلی ادم بیکار و البته حرفه ای وجود داره که باسورسش ور میرن و ایرادات امنیتی رو گزارش میکنن به شرکت سازنده
برای همین اینطور نرم افزارا سریع تر ایرادات امنیتیش حل میشه
بقیه نرم افزارا فقط توسط یه تیم ساپورت میشن و معمولا روند کندتری دارن تو رفع مشکلات نمونش هم همین ویندوز و ie
منصور تاپیک رو از هدف دور کردیم ها!!!!!!!!:خنده2:

Mans0ur

New member
منصور تاپیک رو از هدف دور کردیم ها!!!!!!!!

عرض سلام مجدد خدمت آقا مهدی بزرگوار.
بله دیگه. چه کنیم. :خنده2:

والله من خودمم از لینوکس استفاده میکنم. عرض بنده این بود که این قیاس اشتباهه و فقط یه نمونه مثال زدم در این مورد. همین. وگرنه همونطور که خودتون میدونید فاکتورهای زیادی دخیله تو این زمینه و اگه قرار باشه صحبت بشه در این زمینه همه اونها باید در نظر گرفته بشن که الان هم اینکه مجالش نیست هم اینکه زیادی تخصصی میشه. به نظر من میطلبه که ما بعدا در یک تاپیک کاملا اختصاصی راجع بهش بحث کنیم. اتفاقا خوشحال هم میشم چیزی یاد بگیرم ازتون.
بحث رو به حاشیه بردیم.
ولی من همچنان میگم که هم سرعت کروم بیشتره هم امنیتش :نیش:

بالا