• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

استيلي: بدون شعار هم از شاهين مي‌روم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم شاهين بوشهر گفت: نيازي نيست که هواداران عليه من شعار دهند؛ حاضرم اين تيم را ترک کنم.
00016940.jpg
حميد استيلي پس از شکست 2 بر يک شاهين بوشهر برابر ذوب‌آهن اصفهان در جمع خبرنگاران اظهار داشت:‌ بيشتر کنترل و موقعيت بازي را در اختيار داشتيم و تيم ما خوب کار کرد، اما مانند گذشته موقعيت‌هاي گلزني را از دست داديم. اين عادت بد بازيکنان ما است و من نمي‌دانم چگونه با اين مشکل برخورد کنم.

وي در ادامه گفت: تيمي مانند ذوب‌آهن از کمترين موقعيت بيشترين استفاده را مي‌برد زيرا يک تيم باتجربه است و ما مجبور شديم که تسليم اين تيم شويم.
استيلي در مورد اينکه چرا ستار زارع را 2 بار در اين مسابقه تعويض کرد،‌ گفت: زارع دچار افت بدني است و خوب با ما تمرين نکرده است. من به جاي او يک مهاجم آوردم که او توانست براي ما يک پنالتي هم بگيرد. شاهين‌ تماشاگرپسند بازي مي‌کند اما نتيجه نمي‌گيرد. به ماندن اين تيم در ليگ برتر اميدوارم زيرا 7 هفته ديگر باقي مانده است.

وي در مورد دلايل موفقيت سپاهان و ذوب‌آهن در ليگ برتر گفت: اين دو تيم ثبات مديريت دارند و اين مسئله نقش مهمي در نتيجه‌گيري آنها دارد.
استيلي در مورد شعارهايي که تماشاگران بوشهري امروز عليه او در اصفهان سر دادند گفت: نيازي به شعار دادن نيست من از دو هفته پيش نيز به مديريت باشگاه اعلام کردم حاضرم از تيم بروم و شرمنده مردم بوشهر هستم. اين تيم دو فصل است که در ليگ برتر حضور دارد و براي اينکه به هماهنگي برسد به زمان بيشتري نياز دارد. با اين حال اگر فکر مي‌کنند يک مربي جايگزين مي‌تواند مثمرثمرتر از من باشد حاضرم اين تيم را ترک کنم.

استيلي در مورد برنامه‌ حضورش در تيم اميد ايران گفت: فدراسيون فوتبال از من برنامه خواسته است اما به دليل گرفتاري نتوانسته‌ام اين برنامه را ارائه کنم. تصور مي‌کنم مجيد جلالي گزينه بهتري براي هدايت تيم اميد ايران است.

بالا