• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

استيلي:‌ رويانيان پرسپوليس را فداي انتخابات نکرد

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
استيلي:‌ رويانيان پرسپوليس را فداي انتخابات نکرد
[h=2] مدير آکادمي باشگاه پرسپوليس گفت: مشخص است که رويانيان پرسپوليس را فداي انتخابات نکرده است.

[TD]
00016940.jpg
[/TD]

حميد استيلي در خصوص شايعه تغيير رويانيان اظهار داشت: من اين شايعات را نشنيده‌ام اما بايد چيزي را که به عينه ديده‌ام بگويم. همه بدانند رويانيان پرسپوليس را فداي انتخابات نکرد چون او به 35 ميليون هوادار عاشق اين تيم علاقه فراواني دارد.

به گزارش فارس ، وي افزود: در طول مدتي که در کنار رويانيان هستم کارهاي بزرگي را ديده‌ام که متاسفانه شايد بخشي از آنها به دليل حواشي‌هاي زياد در فوتبال به چشم نيامده که من معتقدم هرگز نبايد از کارهاي رويانيان به سادگي چشم‌پوشي کرد.

وي تاکيد کرد: ما در 20 استان مدارس فوتبال خود را راه‌اندازي کرده‌ايم و الان پيشکسوتان داراي شخصيت بالايي با تشکيل شرکت پيشکسوتان شده است. درست است که کاري که براي پيشکسوتان انجام مي‌دهيم زياد نيست اما با برنامه‌ريزي رويانيان قطعا در آينده خبرهاي بسيار بهتري در راه است.

وي خاطرنشان کرد: به نظر من در پرسپوليس اينکه خوب رو به جلو مي‌رود بايد ثبات مديريت باشد و از رويانيان که پرسپوليس را فداي انتخابات نکرد بايد بيشتر حمايت شود. او شب و روز به دنبال کارهاي آکادميک پرسپوليس است و ما چند سال بعد مي‌توانيم سود اين کار را در جامعه پرسپوليس ببينيم.

وي در پايان خاطرنشان کرد: انشاءالله به زودي نيز کادر فني مستحکمي سکان هدايت پرسپوليس را برعهده خواهد گرفت اما ما همه چيز را نبايد به نتيجه گرفتن تيم بزرگسالان ببينيم. البته اين موضوع بسيار مهم است اما نبايد کارهاي ريشه‌اي فراموش شود که الان بعد از مدتها در پرسپوليس در حال اجرا است.

ورزش3

بالا