• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اسفناج و کلم و کاهش خطر دیابت

Maryam

متخصص بخش ادبیات
دانشمندان متوجه شدند خوردن بیش‌تر کلم و اسفناج می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را کاهش دهد.
محققان دانشگاه لیسستر متوجه شدند رژیم غذایی سرشار از این گیاهان می‌تواند خطر ابتلا به این بیماری‌ها را تا 14 درصد کاهش دهد.
دیابت نوع دوم یکی ازبیماری‌های معمول در جهان است و تقریبا 2 میلیون نفر در بریتانیا به این بیماری دچار هستند.
یک رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزی معمولا می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی را کاهش دهد، اما در مورد تاثیر این رژیم‌های غذایی در پیشگیری از دیابت برای دانشمندان مشخص نشده بود.
پاتریس کارتر متخصص تغذیه از این دانشگاه که این تحقیقات را انجام داده است در این باره گفت: در سال 2000 ، 2.6 میلیون نفر در سراسر جهان به دلیل مصرف پایین میوه و سبزی جان خود را از دست داده اند.
این تیم برای انجام این تحقیقات ، 6 مطالعه را که روی بیش از 220 هزار نفر انجام شده بود بازبینی کردند.
در نهایت محققان متوجه شدند مصرف این سبزیجات مانند کلم و کاهو به میزان 122 گرم در روز می‌تواند تا 14 درصد از احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم پیشگیری کند.
بنابر این بهتر است افرادی که نسبت به خوردن سبزیجات توجه کافی ندارند برای تغییر این عادت نادرست غذایی خود دقت بیش‌تری داشته باشند. میوه‌ها ویتامین‌ها و مواد غذایی بسیار مفید و ضروری را برای بدن فراهم می‌کنند که نمی‌توان آن را با خوردن دیگر مواد غذایی جبران کرد.
دکتر یان فریم مدیر تحقیقاتی سازمان خیریه دیابت در انگلستان در این باره گفت: قبلا هم تحقیقات فواید بسیار زیاد خوردن میوه و سبزیجات را برای بدن نشان داده بود، اما این اولین بار است که محققان متوجه فواید خوردن این مواد غذایی در پیشگیری از دیابت نوع دوم شدند.

منبع : تلگراف
 
بالا