• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اسپم بخش راهی تا خدا

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
فاطمه جان نویسنده مشخص نشده بود:خجالت2:
من چون خوشم امد گذاشتم:گل:
ببخشید:ناراحت:
[MENTION=7774]fatemeh[/MENTION]

t92

متخصص بخش
تاپیک بحث هفته که مربوط به شیوه عزاداری مطلوب بود یک مقاله راجب این که عزاداری چیست قرار دادم.
به طور خلاصه اون مقاله میگفت که عزاداری یعنی به یاد آوردن گذشتگان و کسب تجربه و عبرت و کارهای خوبشون رو سرلوحه کارهای خویش قرار دادن !
گاها عزاداری خیلی از مفهومی که داره فاصله میگیره....
بهتره به این جور مقالات خیلی توجه بشه.

mhosein

کاربر ويژه

لطفاً نام امام معصوم و منبع حدیث را ذکر کنید!

@mhosein

سلام ، خسته نباشید! :گل:
من معذرت میخوام ، آخه زیاد فرصت سر زدن به اینجا رو ندارم و نمیتونم به درخواست هاتون سریع جواب بدم! :5:
ممنون! :4:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

مخالفم این قضاوت درست نیست. حد و حدودی مشخص شده ولی در زمینه رنگ حجاب و سفید نپوشیدن از لحاظ شرعی هیچ اجباری نیست. حجاب محافظیست در برابر چشمها و دل های مریض اما با زیبایی منافاتی نداره. طوری بپوشیم که به چشم جامعه باوقار باشیم ولی به هیچ وجه از نانجیبان تقلید نکنیم:گل:

TAHEREH

متخصص بخش

مخالفم این قضاوت درست نیست. حد و حدودی مشخص شده ولی در زمینه رنگ حجاب و سفید نپوشیدن از لحاظ شرعی هیچ اجباری نیست. حجاب محافظیست در برابر چشمها و دل های مریض اما با زیبایی منافاتی نداره. طوری بپوشیم که به چشم جامعه باوقار باشیم ولی به هیچ وجه از نانجیبان تقلید نکنیم:گل:

بله کاملا حرفت درسته فاطمه جون:5:
این عکس فقط خواسته با استفاده از روانشناسی رنگ ها یه حالت تمثیل ایجاد کنه توو مطلب خود عکسم اشاره شده که : کسی که رنگ جذاب می پوشد...
کاملا حرفاتو قبول دارم و تازه از نظر من حجاب با زیبایی منافاتی که نداره هیچ خودش زیباییه:بله:
انشاءالله هممون همونطور که گفتی طوری لباس بپوشیم که به چشم جامعه با وقار باشیم.

Last Star

متخصص بخش روانشناسی

سایت «روات حدیث» نوشت:

3ceea56ae156.jpg

پوستری برای ترویج حجاب منتشر شده است و در آن این عبارات آمده است:

روان شناسان امروز می‏گوید: سیاه به معنای «نه‏» بوده و نقطه‏ی مقابل «بله‏» یعنی سفید است‏. با این نگاه باید گفت: آن کس که در مقابل نامحرم سیاه می‏پوشد، در واقع می‏خواهد به او «نه‏» بگوید و آن کسی که رنگ جذاب می‏پوشد، در واقع خواسته یا ناخواسته خود را در معرض نگاه‏های هرزه و آلوده قرار می‏دهد و وسیله‏ی آلودگی و انحراف خود و جامعه را فراهم می‏کند.

برای مستند کردن این عبارت منبعی همی برای آن ذکر شده است. « ماکس بوشهر – روان‏شناسی رنگ‏ها – ترجمه ویدا ایزاده». اگر این نام این نویسنده و مترجم را جستجو کنیم، می‌فهمیم نویسنده‌ای با این نام و مترجمی با این نام هنوز به دنیا نیامده‌اند و احتمالاً قبل از آن این سؤال هم برای شما پیش آمده باشد که غربی‌ها اسم بوشهر دارند. سؤال بعد این است که کتاب روان‌شناسی رنگ را چه به استدلال برای حجاب، آن هم از نوع رنگ سیاه. و آن هم از یک نویسنده غربی. اما داستان چیست. نویسنده‌ی کتاب ماکس لوشر است نه بوشهر و مترجم آبی‌زاده نه ایزاده . اما قضیه هنوز تمام نشده است. همه‌ی عبارت هم عبارت آن نویسنده نیست. فقط جمله‌ی اول که سیاهی را رنگ نفی دانسته است، جمله نویسنده است و بس. بقیه عبارت برای مقاله‌ای است که در یک نشریه چاپ شده است و نویسنده آن مقاله از این جمله برای استدلال به نفع حجاب استفاده کرده است. یعنی ما بقی حاشیه و استفاده نویسنده‌ی مقاله است نه گفته لوشر. گذشته از همه‌ی این‌ها، این استدلال به نفع حجاب نیست، به نفع رنگ سیاه بودن پوشش است. در حالی‌که پوشش و حجاب منحصر به رنگ سیاه ندارد و حتی دلیلی بر استحباب و برتری آن در ادله روایی نیست. فقها صرفاً کراهت سیاهی در حجاب را استثنا کرده‌اند. آن چیزی که موجب مصونیت در حجاب است، نفس پوشش است نه رنگ سیاه بودن آن. این نوشته برای این نیست که اشتباه این دوستان را در منبع یا عبارت بازگو کند. بل‌که سخن این است برای ترویج یک آموزه‌ی دینی نباید از هر دری وارد شد و هر سخنی را گفت و از هر حربه‌ای بهره برد. برای نمونه در چندین سال پیش تصویری منتشر شده بود که در آلمان درختان یک خیابان شکل لا اله الا الله را به صورت طبیعی نشان می‌دهند و بعدها مشخص شد ساختگی بوده است. این امر علاوه بر این‌که تبلیغ دین نبود، ضد تبلیغ بود. کسی که این امر را ابتدا باور می‌کند و سپس به دروغ بودن و اشتباه بودن آن پی می‌برد، دچار تزلزل خواهد شد. وقتی برای آموزه‌ای دینی تبلیغ و تلاش می‌کنیم باید در چارچوب دین و اخلاق باشد. هیچ‌گاه دین با اعمالی غیردینی و اخلاقی پیش نخواهد رفت، بل‌که موجب انزوای دین هم خواهد شد. رفتارهای دین‌مداران بزرگ‌ترین برهان بر دین است. همان‌گونه که امام صادق علیه السلام می‌فرمایند: «کونوا دعاة الناس بغیر السنتکم». نمی‌توان با عمل نادرست، خواست که دیگران به راستی روی آورند.پیش از این هم در یک بیلبورد روایتی درباره حجاب به امام علی علیه السلام نسبت داده شده بود که نه در کتب روایی دیده شده است و نه لحن سخن به کلمات آن حضرت نزدیک است و روشن است که از فارسی به عربی ترجمه شده است نه از عربی به فارسی.

لینک مطلب:...

B a R a N

مدير ارشد تالار
سایت «روات حدیث» نوشت:

3ceea56ae156.jpg

پوستری برای ترویج حجاب منتشر شده است و در آن این عبارات آمده است:

روان شناسان امروز می‏گوید: سیاه به معنای «نه‏» بوده و نقطه‏ی مقابل «بله‏» یعنی سفید است‏. با این نگاه باید گفت: آن کس که در مقابل نامحرم سیاه می‏پوشد، در واقع می‏خواهد به او «نه‏» بگوید و آن کسی که رنگ جذاب می‏پوشد، در واقع خواسته یا ناخواسته خود را در معرض نگاه‏های هرزه و آلوده قرار می‏دهد و وسیله‏ی آلودگی و انحراف خود و جامعه را فراهم می‏کند.

برای مستند کردن این عبارت منبعی همی برای آن ذکر شده است. « ماکس بوشهر – روان‏شناسی رنگ‏ها – ترجمه ویدا ایزاده». اگر این نام این نویسنده و مترجم را جستجو کنیم، می‌فهمیم نویسنده‌ای با این نام و مترجمی با این نام هنوز به دنیا نیامده‌اند و احتمالاً قبل از آن این سؤال هم برای شما پیش آمده باشد که غربی‌ها اسم بوشهر دارند. سؤال بعد این است که کتاب روان‌شناسی رنگ را چه به استدلال برای حجاب، آن هم از نوع رنگ سیاه. و آن هم از یک نویسنده غربی. اما داستان چیست. نویسنده‌ی کتاب ماکس لوشر است نه بوشهر و مترجم آبی‌زاده نه ایزاده . اما قضیه هنوز تمام نشده است. همه‌ی عبارت هم عبارت آن نویسنده نیست. فقط جمله‌ی اول که سیاهی را رنگ نفی دانسته است، جمله نویسنده است و بس. بقیه عبارت برای مقاله‌ای است که در یک نشریه چاپ شده است و نویسنده آن مقاله از این جمله برای استدلال به نفع حجاب استفاده کرده است. یعنی ما بقی حاشیه و استفاده نویسنده‌ی مقاله است نه گفته لوشر. گذشته از همه‌ی این‌ها، این استدلال به نفع حجاب نیست، به نفع رنگ سیاه بودن پوشش است. در حالی‌که پوشش و حجاب منحصر به رنگ سیاه ندارد و حتی دلیلی بر استحباب و برتری آن در ادله روایی نیست. فقها صرفاً کراهت سیاهی در حجاب را استثنا کرده‌اند. آن چیزی که موجب مصونیت در حجاب است، نفس پوشش است نه رنگ سیاه بودن آن. این نوشته برای این نیست که اشتباه این دوستان را در منبع یا عبارت بازگو کند. بل‌که سخن این است برای ترویج یک آموزه‌ی دینی نباید از هر دری وارد شد و هر سخنی را گفت و از هر حربه‌ای بهره برد. برای نمونه در چندین سال پیش تصویری منتشر شده بود که در آلمان درختان یک خیابان شکل لا اله الا الله را به صورت طبیعی نشان می‌دهند و بعدها مشخص شد ساختگی بوده است. این امر علاوه بر این‌که تبلیغ دین نبود، ضد تبلیغ بود. کسی که این امر را ابتدا باور می‌کند و سپس به دروغ بودن و اشتباه بودن آن پی می‌برد، دچار تزلزل خواهد شد. وقتی برای آموزه‌ای دینی تبلیغ و تلاش می‌کنیم باید در چارچوب دین و اخلاق باشد. هیچ‌گاه دین با اعمالی غیردینی و اخلاقی پیش نخواهد رفت، بل‌که موجب انزوای دین هم خواهد شد. رفتارهای دین‌مداران بزرگ‌ترین برهان بر دین است. همان‌گونه که امام صادق علیه السلام می‌فرمایند: «کونوا دعاة الناس بغیر السنتکم». نمی‌توان با عمل نادرست، خواست که دیگران به راستی روی آورند.پیش از این هم در یک بیلبورد روایتی درباره حجاب به امام علی علیه السلام نسبت داده شده بود که نه در کتب روایی دیده شده است و نه لحن سخن به کلمات آن حضرت نزدیک است و روشن است که از فارسی به عربی ترجمه شده است نه از عربی به فارسی.

لینک مطلب:...

ببخشید من کلا مخالف این هستم !!

رنگی هم کردم که بگم اصلا درست نیست این حرف. شاید جاش در این تاپیک نباشه ولی اگر بخوایم شخصیت فرد رو فقط با در نظر گرفتن طرز لباس نشون بدیم که واقعا باید گفت مرگ...

هر انسانی چه مرد چه دختر نگاهی داریم که حتی اگر فرد مشکی هم پوشیده باشه باز نگاهش می کنیم ... اگر شما چادر سر کنی ولی مانتو که زیرش پوشیدی متناسب نباشه ایا حجابت رو رعایت کردی !!!

خیلی حرف های الان تو ذهنم هست که بخوام بگم ولی نمیخوام جنگ جالی به پا کنم...

ببخشید از تمام دوستان که اینو میگم " دختران و خانم ها چه چادر سر کنن چه نکن باز معصوم نیست" چون هر جور که باشه باز اگر نگاه بد باشه باز شما نمیتوانید خود را حفظ کنید...

من در شهری بودم که چادر اجباری بود حتی در شهرش ولی باز نگاه مردمش و حرف های که اقایون اون شهر می زدن برای من خیلی گرون بود که بعد یک مجرا و تجربه که داشتم هیچ وقت داخل شهر نرفتم در 2 سالی که اونجا بودم

فرهنگ ما میگه چادر! ولی بهتر نیست اول برای چشم ناپاکی که حتی با چادر هم هست فکری بشه بعد بگیم که چه رنگی بپوشیم چه رنگی نپوشیم

با عذر خواهی از همه دوستان...

:گل:

آخرین ویرایش:

TAHEREH

متخصص بخش
دوستای عزیزم اشتباه از بنده بود و من هم اون عکس رو حذف کرد:خجالت2:
به هر انسان جایز الخطاست و من واقعا شرمنده م...از این به بعد دقت بیشتری میکنم
:1:

TAHEREH

متخصص بخش

با تاپیک مربوطه ادغام شد!

!MAHSA!

کاربر ويژه
فرارسیدن ماه ربیع الاول ، ماه شادی و شادمانی برای شیعیان را به شما محب اهل بیت(ع) تبریک عرض می کنم.

خدایا؛

تو را به مناسبتهای عزیز این ماه گرامی قسم می‌دهیم؛

این ماه را بر تمام شیعیان جهان، مبارک و پر خیر و برکت قرار بده،

و در ظهور ارباب و مولای ما؛ امام زمان(عج) تعجیل بفرما،

و به ما توفیق بهره بردن از فضایل این ماه عنایت فرما،

و تمام مریضها را به حرمت این ماه شفا بده،

و مشکلات و گرفتاری تمام شیعیان را برطرف بفرما.

آمین ربّ العالمین.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

تاپیک به بخش جالب و خواندنی منتقل شد. قوانین بخش موسیقی: http://www.iranjoman.com/announcement.php?f=401

بالا