[FONT="Arial"]
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2012 , December 29 #574 متاسفانه اکثر نمونه کار ها در انجمن پیوست نشده هستن و کلا از بین رفتن
G Gjust متخصص بخش فتوشاپ 2012 , December 29 #575 zargul گفت: سلام چرا من نمونه کارها رو توی صفحم نمیبینم؟عضو هستم کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست عزیز متاسفانه مشکل پیوست عکساست برای این تاپیک به زودی برنامه ای میزارم تا مشکل کاربرای مثل شما حل بشه
zargul گفت: سلام چرا من نمونه کارها رو توی صفحم نمیبینم؟عضو هستم کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست عزیز متاسفانه مشکل پیوست عکساست برای این تاپیک به زودی برنامه ای میزارم تا مشکل کاربرای مثل شما حل بشه
G Gjust متخصص بخش فتوشاپ 2012 , December 30 #576 با توجه به راهنمایی دوست عزیزمون SKY BOY تمامی طرح ها به زودی برگردانده میشه ... لطف کنید طرحاتونو در ایرانجمن آپلود کنید.
با توجه به راهنمایی دوست عزیزمون SKY BOY تمامی طرح ها به زودی برگردانده میشه ... لطف کنید طرحاتونو در ایرانجمن آپلود کنید.
ا الهه خورشید متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , January 4 #577 شب خوش دوستان خدا قوت برای این همه تلاش و توانایی :گل:
M Mahdi Askari مدير فنی 2013 , January 6 #578 متاسفانه فایل ها و عکس های صفحه 72 به قبل از بین رفتند یا برای من نمایش داده نمیشن:گل: آخرین ویرایش: 2013 , January 6
R R0xanA متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا 2013 , February 26 #579 در مقابل کارهای اقا محمدباقر ادم خجالت میکشه اصلا کارهاشو بذاره :34: آخرین ویرایش: 2013 , April 17