• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اس ام اس و جملات عاشقانه

nima_76

متخصص بخش
پاسخ : اس ام اس هاي عاشقانه

مي دوني زيباترين خط منحني دنيا چيه ؟ لبخندي که بي اراده رو لبهاي يک عاشق نقش مي بنده تا در نهايت سکوت فرياد بزنه : دوستت دارم

-----------------------------------------------
زندگي به من آموخت كه چگونه گريه كنم اما گريه به من نياموخت كه چگونه زندگي كنم،تو نيز به من آموختي كه چگونه دوستت بدارم اما به من نياموختي چگونه !؟
---------------------------------------------------

اگر کسي مي گويد که براي تو مي ميرد دروغ ميگويد!!! حقيقت را کسي ميگويد که براي تو زندگي مي کند
---------------------------------------------------
رنگين كمان پاداش كسي است كه تا آخرين قطره زير باران مي ماند
----------------------------------------------------

دو نفر که همديگر را خيلي دوست داشتند و يک لحظه نمي توانستند از هم جدا باشند، با خواندن يک جمله معـــروف از هــم جـــدا مي شــوند تا يکديگر رو امتحان کنند و هــر کــدام در انتظار ديگــري همديگر را نمي بينند. چون هر دو به صورت اتفاقي و به جمله معروف ويليام شکسپير بر مي خورند: آ« عشقت را رها کن، اگر خودش برگشت، مال تو است و اگر برنگشت از قبل هم مال تو نبوده آ»

nima_76

متخصص بخش

1)با اينكه ساده ترين عادت مردمان اين شهر گريستن است براي اثبات عشق.تو اين كار ساده را انجام نده.از رفتنم شاد باش
چرا كه خنده ات را بيشتر دوست دارم.

2)امشب به سوگ آرزوهايم نشسته ام و در غم نبودنت اشك فراق مي ريزم.كاش امشب كسي براي عرض تسليت به خانه دلم مي آمد.كاش تو بودي و دفتر آرزوهايم را ورق ميزدي.

3)در تنهاييهايم تنها نيستم چون تو هستي.جاي تو در پريشاني هاي خيالم خالي نيست.هر جا و هر لحظه با تو و دست در دست تو به بينهايت آرزوهايم پرواز مي كنم.

4) سكوت آسماني نگاهت مرا به اوج مي رساند.دستهايم را بگير.دورم كن از هيا هوي شهر پر فريب.مي خواهم پرواز كنم

5)ميان كلمات سرگردانم.مي خواهم با تو ترانه اي بسازم.مي خواهم به خاطر تو همه واژه ها را صدا كنم.من در حوالي اندوه عاشق شده ام.نمي دانم چرا ديگر نسيم ياد تو در حوالي غزلهايم نمي وزد.

---------- ------------------- ------------------ ----------

1-ميدوني فرق آموزگار با روزگار چيه؟آموزگار اول درس ميده بعد امتحان ميگيرهاماروزگار اول
امتحان ميگيره بعد درس ميده

2-هر آنچه که زيباست عزيز نيست،
هر آنچه عزيز است زيباست.

3-اگه قرار باشه بین موندن در کنار تو و رفتن به بهشت یکی رو انتخاب کنم تو رو انتخاب میکنم چون بی تو بهشت برین زندان من است

4-ديشب چك عشقت را به بانك بردم باز هم خالي بود اين بار چك را اجرا گذاشتم تا حكم جلب تو بگيرم

5-لحظه ها را کشتیم تا بگذرند به امید آنکه به خوشبختی برسیم, اما غافل از آنکه خوشبختی همان لحظه هایی بود که در انتظار گذراندیم.

nima_76

متخصص بخش

در کلاس ادبیات معلم گفت: فعل رفتن را صرف کن: رفتم ..رفتی.. رفت ساکت میشوم میخندم ولی خنده ام تلخ میشود استاد داد میزند خوب بعد ادامه بده و من میگویم: رفت... رفت... رفت رفت و دلم را شکست

تمام دنيا فقط چشمهايت را خواستم آيا آسمان سهم زيادي از دنياست؟

سنگ قبرم را نمیسازد کسی ,مانده ام در کوچه های بیکسی ,
بهترین دوستم مرا از یاد برد , سوختم خاکسترم را باد برد.

هرگز چشمانت را برای کسانی که معنای پاک نگاهت را نمیفهمند گریان نکن

اگر دل سپردن به تو خطاست به تكرار باريدن باران خطا ميكنم

صدات رو برام sms کن،با نگاهت به من miss بزن،با قلبت به من زنگ بزن که قلبم رو ویبره هست........

به بازار سياه رفتم براي خريدن عشق ولي در ابتداي ورودم روي كاغذي خواندم در غرفه هوس بازان عشق را به حراج گذاشته اند به قيمت نابودي پاك بازان.

ابر می شوم تا از نگرانی یک روز بارانی ،هر روز از پنجره نگاهم کنی.......

وقتي خدا بهت ميگه (باشه) --> چيزي که ميخواي بهت ميده وقتي خدا بهت ميگه ( صبر کن) --> چيز بهتري بهت ميده وقتي خدا بهت ميگه ( نه) --> داره بهترين رو برات آماده ميکنه

زمن بگذركه من افسانه بودم شراب تلخ درميخانه بودم مرادردست غم بگذاروبرگرد كه من بازندگي بيگانه بودم .

nima_76

متخصص بخش

هيچ وقت نذار هر رهگذري که رد ميشه رو دلت يادگاري بنويسه چون بعدا پاک کردنش خيلي سخته
-----------------------------------------
در روياهاي كودكانه آموختم به چيزي كه به من تعلق ندارد فكر نكنم اما ناگهان او همه ي فكرم شد
------------------------------------
اگه بوسه ها آب باشن ، من به تو دریا رو می دم...اگه در آغوش گرفتن ها مثل برگ باشه ، من به تو جنگل رو میدم...اگه دوستی یه سیاره ست ، من به تو کهکشان رو میدم...اگه عشق زندگیه ، من زندگيمو رو واسه همیشه میدم به تو
--------------------------------------
عشق یعنی: خواستن برای دوست زیستن برای دوست بودن برای دوست مردن برای دوست امدن و ماندن و رفتن برای دوست بی انکه باشی یا بخواهی که باشی
--------------------------------------
نور دلیل تاریکی بود و سکوت دلیل خلوت، تنها عشق بی دلیل بود که تو دلیل آن شدی
-----------------------------------------

nima_76

متخصص بخش

مي خواهم خوشبختي راباتوتجربه كنم ... حتي اگر بدانم عمراين خوشبختي نفسي بيش نيست

با انكه مرا به دام خو يش افكندي
بر گريه جانگداز من مي خندي
گيرم كه سزاوار قفس بود دلم
اي عشق! چرا بال و پرش را كندي؟
ما رو باش سپرديمش دل و چشمامونو به کي
اون که به زندگي ميگه ، نمايش عروسکي
با همه مي بينمت ، با همه ** به جز خودم
تقصير من چيه که عاشق چشم تو شدم

آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم / آن توبه صد ساله به پیمانه شکستیم / از آتش دوزخ نهراسیم که آن شب / ما توبه شکستیم، ولی دل نشکستیم

من تمنا کردم
که تو با من باشي،
تو به من گفتي: هرگز، هرگز.....
( پاسخي سخت و درشت)
و مرا غصه اين هرگز کشت.....

nima_76

متخصص بخش

بار خواب ديدن تو... به تمام عمر مي‌ارزد پس نگو... نگو که روياي دور از دسترس، خوش نيست... قبول ندارم گرچه به ظاهر جسم خسته است، ولي دل دريايست... تاب و توانش بيش از اينهاست. دوستت دارم و تاوان آن هرچه باشد باشد
براش بنويس دوستت دارم آخه مي دوني آدما گاهي اوقات خيلي زود حرفاشونو از ياد مي برن ولي يه نوشته , به اين سادگيا پاک شدني نيست . گرچه پاره کردن يک کاغذ از شکستن يک قلب هم ساده تره ولي تو بنويس .. تو ... بنويس
تو را هيچگاه نمي توانم از زندگي ام پاک کنم چون تو پاک هستي مي توانم تو را خط خطي کنم که آن وقت در زندان خط هايم براي هميشه ماندگار ميشوي و وقتي که نيستي بي رنگي روزهايم را با مداد رنگي هاي يادت رنگ مي زنم
امشب گريه ميكنم .گريه ميكنم برا تو براي خودم براي تموم اونايي كه خواستن گريه كنن نتونستن. برا ي تمام اون چيزي كه خواستي ونبودم خواستم وبودي. امشب گريه ميكنم به وسعت دريا به وسعت بيشه به وسعت دل عاشق.براي تو...براي تو....و به پاس احترام تمام تحقيرهايي كه از ديگران شنيدم وهنوز شكست نخوردم

با مداد رنگي روزه آمدنت را نقاشي ميکنم و جادهايه رفتنت را خط ختي! کسي برايه من نيست. بيا غلط هايه زندگيم را به من بگو و زيره اشتباهتم را خط بکش.بودنت مثله دريايي مرا در بر ميگيرد آنجا که تو هستي،مهيها هم نميتوانند بييند چه رسد به من..............................!!! کدام صبح ميايي؟ کدام چمدن ماله تست؟ کدام دست ترا به من ميرساند؟کدام رز ماله من ميشوي؟بيا که درده دلم را فقط تو ميفهمي

nima_76

متخصص بخش

نمي نويسم ..... چون مي دانم هيچ گاه نوشته هايم را نمي خواني حرف نمي زنم .... چون مي دانم هيچ گاه حرف هايم را نمي فهمي نگاهت نمي كنم ...... چون تو اصلاً نگاهم را نمي بيني صدايت نمي زنم ..... زيرا اشك هاي من براي تو بي فايده است فقط مي خندم ...... چون تو در هر صورت مي گويي من ديوانه ام
اوني كه يار تو بود، اگه غمخوار تو بود، قلبش رو پس نمي داد دل به هر كس نمي داد، دل مي گفت مقدسه عشق اون برام بسه ،از نگاش نفهميدم كه دروغه وهوسه، غصه خوردن نداره ،گريه كردن نداره، به يه قلب بي وفا دل سپردن نداره، آخر قصه چي شد، قلب اون مال كي شد اون كه از من پر گرفت چي مي خواستيم وچي شد، اوني كه مال تو بود اگه لايق تو بود تورو تنها نمي ذاشت، با خودت جا نمي ذاشت... اوني كه يار تو بود، اگه غمخوار تو بود، قلبش رو پس نمي داد دل به هر كس نمي داد
صداي چک چک اشکهايت را از پشت ديوار زمان مي شنوم و مي شنوم که چه معصومانه در کنج سکوت شب ‌، براي ستاره ها ساز دلتنگي مي زني و من مي شنوم مي شنوم هياهوي زمانه را که تو را از پريدن و پرکشيدن باز مي دارد آه ، اي شکوه بي پايان اي طنين شور انگير من مي شنوم به آسمان بگو که من مي شکنم ! هر آنچه تو را شکسته و مي شنوم هر آنچه در سکوت تو نهفته

-----------------------------------------------------------
شب را دوست دارام بخاطر سكوتش سكوت را دوست دارم بخاطر آرامشش آرامش را دوست دارم بخاطر بودنش در تنهايي تنهايي را دوست دارم بخاطر بودنش در عشق و عشق را دوست دارم بخاطر دوست داشتنش
کاش مي ديدم چيست آنچه از کلام تو تا عمق وجودم جاريست! صداي قلب تو را ،پشت آن حصار بلند هميشه مي شنوم من در آن لحظه که صداي موسيقي احساس تو را مي شنوم برگ خشکيده ي ايمان را در پنجه باد رقص شيطاني خواهش را در آتش سبز! نور پنهاني بخشش را در چشمه ي مهر مي بينم..... کاش مي گفتي چيست آنچه از کلام تو ، تا عمق وجودم جاريست

nima_76

متخصص بخش

اگه يه روز نشه که ديگه با تو باشم
برات می نويسم خدا نخواست ما با هم باشيم
ولی بدون اون روز روزه مرگ عشق منه

قد ۱۰۰ تا قابلمه با هرچی لب تو عالمه می بوسمت قبل همه. به شرطی که بهم بگی دوست دارم يه عالمه. حالا دوسم داری يه عالمه؟

برو زير بارون دست تو باز کن .به تعداد قطرههاي باروني که گرفتي دوستم داري و به تعداد قطرههايي که نگرفتي دوست دارم

انگار ولگرد شده بودم به جستجوي نشاني ات به تمام جهان سر زدم اما نبودي به دور رفتم حتي به سرزمين خوشبختي در افسانه هاي پدربزرگ كه حقيقت نداشت هيچ كس نبود انگار تو هم ولگرد شده بودي

نظر دبيران در مورد عشق: دبير ديني:عشق يك موهبت الهي است. دبير ورزش:عشق تنها توپي است كه اوت نمي شود. دبير شيمي:عشق تنها اسيدي است كه به قلب صدمه نمي زند. دبير اقتصاد:عشق تنها كالايي است كه از خارج وارد نمي شود. دبير ادبيات:عشق بايد مانند عشق ليلي ومجنون محور نظامي داشته باشد. دبير جغرافي:عشق از فراز كوه هاي آسيا تيري است كه بر قلب مي نشيند. دبير زيست:عشق يك نوع بيماري است كه ميكروب آن از چشم وارد ميشود

هنگامي كه دري از خوشبختي به روي ما بسته ميشود ، دري ديگر باز مي شود ولي ما اغلب چنان به دربسته چشم مي دوزيم كه درهاي باز را نمي بينيم

nima_76

متخصص بخش

اینم یه معنی عشق از زبان استادان........
از استاد ديني پرسيدند عشق چيست؟ گفت:حرام است.
--------------------------------------------------------------------

از استاد هندسه پرسيدند عشق چيست؟ گفت:نقطه اي که حول نقطه ي قلب جوان ميگردد.
------------------------------------------------------------------

از استاد تاريخ پرسيدن عشق چيست؟ گفت…

گفت : سقوط سلسله ي قلب جوان.
------------------------------------

از استاد زبان پرسيدند عشق چيست؟ گفت:همپاي love است .
-------------------------------------------------------

از استاد ادبيات پرسيدند عشق چيست؟ گفت : محبت الهيات است .
--------------------------------------------------------

از استاد علوم پرسيدند عشق چيست؟ گفت : عشق تنها عنصري هست که بدون اکسيژن مي سوزد.
---------------------------------------------------------------------

از استاد رياضي پرسيدند عشق چيست؟ گفت : عشق تنها عددي هست که پایان ندارد

nima_76

متخصص بخش

عشق آتشي است كه با چند قطره آب خاموش ميشود پس هي نگو عاشقتم
-----------------------------------------------------------------
عشق ایستادن زیر باران و خیس شدن باهم نیست

عشق آن است که یکی برای دیگری چتری شود

و او هیچوقت نفهمد که چرا خیس نشد

.

.

.

به امید عشق های واقعی
---------------------------------------
وقتی که بارون میاد

برو زیر بارون

هرچقد که تونستی قطره های بارون رو جمع کنی . همونقدر دوستم داری

و هر چقدر که نتونستی جمع کنی . بدون همونقدر من تو رو دوست دارم
-----------------------------------------------------------
عشق ویزای ورود به دل است

nima_76

متخصص بخش

1) درون کوچهً قلبم، چه غمگینانه می پیچد صدای تو که می گفتی ، به جز تودل نمی بندم

2) من و تو مثل دو خط موازی هستیم که اگه م به هم نرسیم همیشه در کنار هم هستیم

3) میدونی فرق تو با روز چیه؟ روز باید 30 تاش رو جمع کنی تا 1 ماه بشه اما تو همین جوری ماهی

4) ميدونی علت کسوف و خسوف چيه ماه و خورشيد واسه ديدن تو دعوا می کنن

5) اگر تمام شب برا ي از دست دادن خورشيد گريه کني لذت ديدن ستاره ها را هم از دست خواهي داد

6) فرقي نمي کند گودال آب کوچکي باشي يا درياي بيکران… زلال که باشي، آسمان در توست

7) حالا فكر كردي كه چرا بعضي وقتها زمين ميخوريم؟ از بد شانسيمون نيست، طبيعت ميخواد به ما ياد بده كه چطور دوباره بلند بشيم

8) سرنوشت ننوشت گر نوشت بد نوشت اما باور كن نمي توان سرنوشت را از سر نوشت

nima_76

متخصص بخش

1)چشمانت‌ کارناوال‌ِ آتش‌بازي‌ست‌ !يک‌ روز در هر سال‌براي‌ تماشايش‌ مي‌روم‌وَ باقي‌ِ روزهايم‌ راوقف‌ِ خاموش‌ کردن‌ِ آتشي‌ مي‌کنم‌که‌ زيرِ پوستم‌ شعله‌ مي‌کشد !

2)چنان دل کندم از دنيا که شکلم شکل تنهايي ببين مرگ مرا در من که مرگ من تماشايي است مرا در اوج مي خواستي تماشا کن ...... تماشا کن

3)اگه من و تو دوتا برگ باشيم، هنگام خزان من زودتر از تو ميشکنم تا زماني که مي‌افتي در آغوشم بگيرمت

4)دفترم را باز مي كنم .اولين صفحه حكايت از رفتنت دارد.. به صفحات ديگه نگاه مي كنم .تمام صفحات را از نبودنت.از غم دوريت از چشم انتظاريم واميد به باز گشتت پر كرده ام... تنها يك برگ سفيد باقي مانده كه براي آمدنت خالي گذاشته ام

5)تکه هاي قلبم را با تو قسمت مي کنم. شايد هيچ اثري براين سرماي زمستاني نداشته باشد؛اما....... براي لحظه اي مي توني ،گرماي عشق واقعي را در دستانت حس کني

1)با خودم عهد بستم بارديگرکه تورا ديدم، بگويم ازتودلگيرم ولي بازتورا ديدم و گفتم: بي توميميرم

2)عشق از دوست داشتن پرسيد فرق من و تو چيست؟ پاسخ داد: من با يك سلام شروع ميشوم و تو با يك نگاه. من با يك دروغ از بين ميروم و تو با مرگ

3)کهنه فروش داد ميزنه چراغ شکسته ميخريم کفشاي پاره ميخريم اسباب کهنه ميخريم بي اختيار داد ميزنم کهنه فروش قلب شکسته ميخري

4)زرد است که لبريز حقايق شده است...تلخ است که با درد موافق شده است ...شاعر نشدي وگرنه ميفهميدي پاييز بهاري است که عاشق شده است

5)هميشه با به دست آوردن اون کسي که دوستش داريم نميتوانيم صاحبش شويم، گاهي لازمه ازش بگذريم تا بتونيم صاحبش بشيم

nima_76

متخصص بخش

1)ديشب خواستم واسه دل خودم فال بگيرم وقتي فالنامه رو باز کردم چشمم به شعري افتاد که هيچ ربطي به دل من نداشت تازه فهميدم که دلم مال خودم نيست

2)اگر چه تنهايم اما تنهايي را دوست دارم چون لحظه لحظه اش خاطرات تو را تازه مي کند.

3)يك ساعت يعني 60 دقيقه و يك دقيقه يعني 60 ثانيه اما هيچ كس به من نگفت 1 ثانيه بدون تو يعني 60 سال

4)بیکاری؟مگه تو درس نداری؟کار و زندگی نداری؟خواب و خوراک نداری؟که 24 ساعته توی قلب منی!!

5)گريستن خوب نيست مگر بشود جوري گريست که چشمها نفهمند روزي که گفتي منتظر باش و رفتي تنها شدم وگريستم ، اما هم اکنون تنها نيستم انتظار با من است ولي هر دو با هم مي گرييم

به غم كسي اسيرم كه ز من خبر ندارد عجب از محبت من كه در او اثر ندارد غلط است هر كه گويد دل به دل راه دارد دل من ز غصه خون شد دل تو خبر ندارد

--------------------------------------------------------------------------------

مي خواستم اسمتو روي سينه ام خال کوبي کنم اما ترسيدم که صداي قلبم تورو اذيت کنه...

--------------------------------------------------------------------------------

نگو بار گران بوديمو رفتيم. نگو نامهربون بوديمو رفتيم. آخه اينها دليل محکمي نيست. بگو با ديگران بوديم و رفتيم

گويند که مکتب عشق را 10 کلاس است 1-نگاه 2-ع;شق 3-مهر و محبت 4-عاطفه و احساس 5-دوستي 6-خواستن 7-بوسه 8-ازدواج 9-زندگي 10-مرگ!!!

به او بگوييد دوستش دارم به او که قلبش به وسعت درياييست که قايق کوچک دل من در آن غرق شده . به او که مرا از اين زمين خاکي به سرزمين نور و شعر و ترانه برد . و چشمهايم را به دنيايي پر از زيبايي باز کرد

زندگي چيست ؟ اگر خنده است چرا گريه ميكنيم ؟ اگر گريه است چرا خنده ميكنيم ؟ اگر مرگ است چرا زندگي مي كنيم ؟ اگر زندگي است چرا مي ميريم ؟ اگرعشق است چرا به آن نمي رسيم ؟ اگرعشق نيست چرا عاشقيم؟:-؟؟

nima_76

متخصص بخش

ديشب من در بند کور دلان عشق ستيز بودم به گناه عاشق بودن چون عشقم را در پستوي خانه نهان نکردم چون راز دلم در چشمانم پيدا بود مرا به گناه نشستن نزد زيباريي دستبند زدن گفتند که چرا عاشقي؟ گفتند که شعله اي در دلت داري گفتند که آتش گناه است و تو آتشي در دل داري دهانت را مي بويند مبا دا گفته باشي دوستت دارم دلت را مي پويند مبادا شعله اي در آن نهان باشد روزگار غريبيست نازنين

آرزو دارم ماه هميشه کامل ودرخشان باشه وشما هميشه راحت وخوب باشي هر وقتي شما خواستي تغيير بدي روشنايي رو بخاطر داشته باش من بهترين شبها رو برات ارزو کردم

مثل يه گل رز به اب نياز داره مثل فصول سال که به تغيير نياز دارن مثل يه شاعرکه به قلم نياز داره من به تو نياز دارم

ازدواج حقيقي يعني هر روز عاشق همان شخص شدن

تو را به ياد آن روز...... تو را به گلبرگ هاي خشک آن رز خشکيده....... تو را به روز اول بار ديدنت.........تو را به اولين نگاه عاشقانه....... تو را به ياد بارون روز نيامدنت..... تو را به تنهايي روز رفتنت....... تو را به بوي بارون روز برگشتنت....... تنهايم مگذار ديگر

nima_76

متخصص بخش

بوسه اسم است چون عمومي است بوسه فعل است چون هم لازم است هم متعدي بوسه حرف تعجب است چون اگر ناگهاني باشد طرف مقابل را مات و مهبوت ميکند بوسه ضمير است چون از قيد انسان خارج نيست بوسه حرف ربط است چون 2 نفر را به هم متصل ميکن

خرج كن ولي اصراف نكن. عاشق شو ولي ديوانگي نكن. اسوده باش ولي بيخيالي نكن . حرف بزن ولي وراجي نكن. دوستت دارم........... ولي پورو نشو

برات يه هديه دارم ##**#####**# # اين يه سيم خارداره. بپيچ دورت تا کسي دستش به گل من نرسه

نشاني از تو ندارم اما نشاني ام را براي تو مي نويسم: درعصرهاي انتظار،به حوالي بي کسي قدم بگذار! خيابان غربت را پيدا کن و وارد کوچه پس کوچه هاي تنهايي شو! کلبه ي غريبي ام را پيدا کن، کناربيدمجنون خزان زده و کنارمرداب ارزوهاي رنگي ام! درکلبه را باز کن و به سراغ بغض خيس پنجره برو! حرير غمش را کنار بزن! مرا مي يابي

زير پاهام برگ هاي خشکيده ، که اونا هم دل خوشي از درخت ندارن ميگن درخت ميگفت که ديگه وقت تعويض فصله موقع ريزش برگ هاي خشکه ولي من مي دونم که همش بهونه بوده درخت از برگ هاي خشکيده خسته بوده

همه ي مداد رنگي ها مشغول بودند...به جز مداد سفيد...هيچ کسي به او کار نمي داد...همه مي گفتند:{تو به هيچ دردي نمي خوري}...يک شب که مداد رنگي ها...توي سياهي کاغذ گم شده بودند...مداد سفيد تا صبح کار کرد...ماه کشيد...مهتاب کشيد...و آنقدر ستاره کشيد که کوچک وکوچک و کوچک تر شد...صبح توي جعبه ي مداد رنگي...جاي خالي او...با هيچ رنگي پر نشد

سعي كن تنها باشي زيرا تنها بدنيا امدي و تنها از دنيا خواهي رفت.بگذار عظمت عشق را درك نكني.زيرا انقدر عظيم است كه تورا نابود خواهد كرد

nima_76

متخصص بخش

نمي دانم چرا ما انسان ها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد با اينكه مي دانيم روزي بسته خواهد شد اما آسمان كي بسته خواهد شد

1)مهتابي اتاقم صاعقه مي زند و چشمانم باران مي بارند بهاري.دستي تكان مي دهي از سر عادت و شايد كمي اجباري.
به سلامت اما....................اينگونه خداحافظي نمي كنند

2)تو را ميبينم و ميدانم كه تنها عشق مي تواند ما را مطمئن سازد كه دنيا زيبا خواهد ماند

3)قرارمان اين نبود .با وجود اينكه مي دانستي در انتظار توهر ثانيه به سختي يكماه مي گذرد با همه تباني كردي كه امسال هم ساعتها را به جلو نكشند

4)پنج ثانيه فرصت داري تسليم شوي.
سلاح منفي بافي را زمين بگذاري و اجازه دهي نهال عشق من در دلت جوانه بزند.
5ثانيه تمام شد.

5)جز تو دل به كه بسپارم كه من با همه شهر غريبم .به كدام خانه قدم بگذارم كه بدون تو خانه قلبم براي هميشه ويران است.

عشق شاديست عشق آزاديست عشق آغاز آدميزاديست.

در پارکينگ خاطراتم چشماتو پارک کردم,بعدش هم دلت رو پنچر کردم تا از دلم نري

هميشه تو يک ارتفاع بالايي از جو، ديگه ابر وجود نداره. اگه يک وقت ديدي آسمون دلت ابري بود بدون به اندازه کافي اوج نگرفتي.

جبران خليل : عشق براي رشد تو و براي پيرايش توست ... مينديش كه مي تواني عشق را هدايت كني ، زيرا اگر عشق ارزشمند بيابدت ، هدايتت خواهد كرد.

South Boy

متخصص بخش فوتبال
اس ام اس عاشقانه 6

از یک عاشق شکست خورده پرسیدم:
بزرگ ترین اشتباه؟ گفت عاشق شدن
گفتم بزرگ ترین شکست؟ گفت شکست عشق
گفتم بزرگترین درد؟ گفت از چشم معشوق افتادن
گفتم بزرگترین غصه؟ گفت یک روز چشم های معشوق رو ندیدن
گفتم بزرگترین ماتم؟ گفت در عزای معشوق نشستن
گفتم قشنگ ترین عشق؟ گفت شیرین و فرهاد
گفتم زیبا ترین لحظه؟ گفت در کنار معشوق بودن
گفتم بزرگترین رویا؟ گفت به معشوق رسیدن
پرسیدم بزرگترین ارزوت؟ اشک تو چشماش حلقه زدو با نگاهی سرد گفت:
(مرگ)
.
.
.
سرم را روی شانه ات بگذار تا همه بدانند "همه چیز" زیر سر من است !
.
.
.
انقاشی تو را می کشم ولی به جای رنگ قرمز به قلب فلزی ات ضد زنگ می زنم !
تا از آسیب اشک هایم در امان باشد!!!
.
.
.
خوشبختی به کسانی روی می آورد که برای خوشبخت کردن دیگران می کوشند
.
.
.
آسمانم انتهایش قلب توست / مهربان این آسمان از آن توست / آسمانم هدیه ای از سوی من / تا بدانی قلب من هم یاد توست .
.
.
.
هوس بازان کسی را که زیبا میبینند دوست دارند
اما عاشقان کسی را که دوست دارند زیبا می ببنند
.
.
.
دو تا آدم برفی دو طرف رودخونه عاشق هم میشن
از آتیش عشق همدیگه آب میشن تا بلکه وسط رودخونه به هم برسن…
.
.
.

.
اینجا زمین است ، ساعت به وقت انسانیت خواب است ، دل عجب موجود سخت جانی است ! هزار بار تنگ میشود ، میشکند ، میسوزد ، میمیرد ! و باز هم میتپد .
.
.
.
تو مرا می فهمی… من تو را می خواهم
و همین ساده ترین قصه ی یک انسان است.
تو مرا می خوانی من تو را ناب ترین شعر زمان می دانم
و تو هم می دانی تا ابد در دل من خواهی ماند.

sODAGAr

کاربر ويژه
اس ام اس های عاشقانه ( جدید )

باوفا! مهر تو اندر جان ماست

زندگی بی دوستی زندان ماست

کم بزن آتش دل بی تاب را

یاد خوبت روز و شب مهمان ماست . . .

.

.

.

عاقبت از غم عشق تو دیوانه شدم / باده بر دست شدم راهی میخانه شدم

آن قدر حسرت میخانه کشیدم که ز شوق / به تمنای شرابت همچو پیمانه شدم . . .

.

.

.

گفتی مسافری و من آنقدر عاشقم که

سال هاست نماز دلم را شکسته میخوانم . . .

.

.

.

متاسفانه توی قرن ۲۱ اسکل به کسی‌ گفته میشه که

قلبی پاک و بی گناه و مهربون داره

آدم فروش و نا رفیق نیست و از پشت خنجر نمیزنه . . .

.

.

.

عشق بعضی وقت ها از درد دوری بهتر است/بی قرارم کرده و گفته صبوری بهتر است

توی قرآن خوانده ام ، یعقوب یادم داده است/دلبرت وقتی کنارت نیست ، کوری بهتر است . . .

.

.

.

من شکستم تا تو را عاشق کنم

بعد من باران فقط آب است و بس

هر که بعد از من سراغت را گرفت

زشت یا زیبا فقط خوابست و بس . . .

.

.

.

تو را ای گل کماکان دوست دارم / به قدر ابر و باران دوست دارم

کجا باشی کجا باشم مهم نیست / تو را تا زنده هستم دوست دارم . . .

.

.

.

اگر سرت رو روی سینه ام بگذاری

هیچ صدایی نخواهی شنید …

قلبِ من طاقت این همه خوشبختی رو نداره !

.

.

.

تبسم را فراموش نکن

لبخند بی هزینه ات گران ترین هدیه است . . .

.

.

.

آنان که بودنت را قدر نمی دانند

رفتنت را “نامردی” میخوانند . . .

.

.

.

مه شب مرغ دلم بر سر دیوار تو بود / میپرد از قفس و عاشق دیدار تو بود

خبرت هست که از خوبی خود بی خبری / به خدا خوبتر از خوبتر از خوبتری . . .

.

.

.

عجب رسمی ست رسم آدمیزاد / که دور افتاده را کم میکنند یاد

که دور افتاده حکم مرده دارد / که خاک مرده را کی میبرد باد . . .

.

.

.

اگر باشی محبت روزگاری تازه خواهد یافت / زمین در گردشش با تو مداری تازه خواهد یافت

دل من نیز با تو بعد از آن پاییز طولانی / دوباره چون گذشته نوبهاری تازه خواهد یافت. . .

.

.

.

ساقی و مطرب و می جمله مهیاست ولی

عیش بی یار نشود یار کجاست . . . ؟

.

.

.

من تنگ دلم یا که جهان تنگ شده

تیره بصرم یا افق این رنگ شده

گوش من بی حوصله بد میشنود

یا ساز طبیعت خشن آهنگ شده . . .

.

.

.

بیچاره آسمان …

دلش به خورشیدى خوش است که هر روز دورش میزند . . .

.

.

.

زیبایی عشق به سکوت است نه فریاد ، پس با تمام سکوتم دوستت دارم . . .

.

.

.

سر به هوا نیستم اما همیشه چشم به آسمان دارم

حال عجیبی ست دیدن همان آسمان

که شاید تو

دقایقی پیش به آن نگاه کرده ای . . .

.

.

.

بی انصاف این گره با یک نگاه تو باز میشد

تمام دندانهایم درد میکند . . .

.

.

.

دلم با تو بود

تو ولی سرد شدی

آنقدر سرد که به ناچار گرمایم را به تو بخشیدم

و تو به من تهمت سرد شدن زدی . . .

.

.

.

خانه های جدول زندگیم را دستان مهربانت یک به یک پر کرد

و رمز جدول چنین بود:

دوستم بدار . . .

.

.

.

هنوز هم…

از بین کارهای دنیا…

دل بستن به دلت بیشتر به دلم می چسبد . . .​

ناهید

متخصص بخش
پاسخ : اس ام اس های عاشقانه ( جدید )

زندگی شبیه شعریست
قافیه هایش با من ، ” تو ” فقط همیشه ردیف باش !
######اس ام اس عاشقانه######
گل اگر چشم خودش باز کند خواهد مرد / ماه در اوج غرورش به زمین خواهد خورد
چون به زیبایی تو حسرت ، عالم خوردند / برق چشمان تو روح از تنشان خواهد برد . . .
انسانهای خوب همانند گلهای قالی اند
نه انتظار باران را دارند و نه دلهره ی چیده شدن ، دائمی اند !
دیـگـــر نه اشـکـــهایــم را خــواهـی دیــد
نه التـــمـاس هـــایم را
و نه احســـاســاتِ ایــن دلِ لـعـنـتـی را…
به جـــایِ آن احســـاسی که کُـــشـتـی
درخـتـی از غــــرور کـاشـتم…
دلی که شکستی را گچ چاره نکرد ، گل گرفتمش . . .
با یاد تو این ستاره ها رنگی بود / این دفتر خاطرات من سنگی بود
از درس کلاس عاشقی سهمم باز / یک زنگ فقط دوری و دلتنگی بود . . .
دیگری جز تو مرا این همه آزار نکرد / آنچه کردی تو به من هیچ ستم کار نکرد . . .
لعنت به همه ی قانون های دنیا که در آن شکستن دل پیگرد قانونی ندارد . . .
تا دیروز ، هرچه می نوشتم عاشقانه بود
از امروز ، هرچه بنویسم صادقانه است
عاشقانه دوستت دارم . . .
یه رابطه از اونجایی خراب میشه که
تو ناراحتش کنی و یکی دیگه آرومش . . .
سرد بودنم را بگذار به حساب گرم بودنت با دیگران . . .
بهانه میتراشی و مرا عذاب میدهی / به روح بی قرار من تو اضطراب میدهی
دلم پر از گلایه ها ، تنم اسیر درد و خون / ولی تو قهر با دلم برای لحظه ی مکن . . .
به همون اندازه که ماهى دوست نداره برسه به خشکى دوست دارم . . .
کاش نامت را با خط بریل مینوشتند
صدا کردنت کافی نیست ، شکوه اسم تو را باید لمس کرد !
سفری به دور دنیاست ، وقتی دستانم تا انتها ، رویت را نوازش می کنند . . .
دلی دارم ز جنس سنگ و شیشه / چنان مهرت به جانم کرده ریشه
که در شش گوشه ی قلبم نوشته / عزیزم ، دوستت دارم همیشه . . .
دلم چندین سال است روزه ی عشق گرفته است ! اذان افطارش را تو بگو
تنهایی یعنی :
ذهنم پر از تو و خالی از دیگران است ، اما کنارم خالی از تو و پر از دیگران است !
در نگاهت چیزیست که نمیدانم چیست ؟
مثل آرامش بعد از یک غم ، مثل پیدا شدن یک لبخند
مثل بوی نم بعد از باران ، در نگاهت چیزیست که نمیدانم چیست ؟
من به آن محتاجم !
دل آرام را بی تاب میکنی ، دل بی تاب را آرام
آخرش نگفتی:
تو ، دردی یا درمان ؟

majnooneleyli

کاربر ويژه
پاسخ : اس ام اس های عاشقانه ( جدید )

هر انسان در دنیا یک بار محبت می کنه .. با این درد زندگی می کنه و با این درد می میره .. وقتی عاشق شدی پس ترس واسه چی .. ؟ عاشق شدی .. دزدی که نکردی .. چرا در تنهایی آه می کشی .. وقتی عاشق شدی پس ترس واسه چی .. ؟ امروز می گم راز دلم رو .. حتی اگه روزگار بگیره زندگی مو مرگ همونه که دنیا ببینه .. با خودخوری چه مرگی .. تمنای اون در دلم هست .. پروانه در این محفل باقی می مونه .. با عشق زندگی با عشق مرگ .. دیگه من چی می خوام .. وقتی عاشق شدی پس ترس واسه چی .. ؟ عشق من نابود نمی شه .. چون هر چهار طرف هست نظاره اون ..
وقتی عشقم از خدا قائم نیست .. از بنده هاش چرا پنهان کاری ..

بالا