• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

..:: اشــک مهـتـــــاب ::..

Mans0ur

New member

یک روزهایی که دلت حرف دارد و گوشی نیست

فکر ساده درک کم ا&.jpg

آخرین ویرایش:

Mans0ur

New member

مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پر از پوشال ِ

دوروتي: اگه مغز نداري پس چه جوري حرف ميزني؟

مترسک: نميدونم ... ولي خيلي از آدمها هم هستن که بدون مغز يه عالمه حرف ميزنن!

3fntgmttznas844v6f9y.jpg

baroon

متخصص بخش ادبیات

دوستای عزیزم سلام.:گل:
طبق قانون بخش «دلنوشته های اختصاصی ایران انجمنی ها» کسی جز صاحب تاپیک مجاز به نوشتن دلنوشته هاش در تاپیک های این بخش نیست. این تاپیک ها حریم خصوصی هر یک از دوستان صاحب تاپیک هست.:دوست:
http://www.iranjoman.com/announcement.php?f=1282

تشکر از عناییتون :1:

Mans0ur

New member

باغ نومیدان

چشم در راه ِ بهاری نیست
.
.
.

.
.
.

همین !

باغ نومیدان چشم &#.jpg

آخرین ویرایش:

Mans0ur

New member

دستانم شـايد !!! امـا ... دلـم نمي رود به نوشتن ... ايـن کلمات به هم دوخته شده کجا ، احساس من کجا ...! اين بار نخـوانده مـرا بفهـــــم ...!

Mans0ur

New member

هرگز نباید سعی در تکرار لحظات داشت

باید آنها را همان گونه که اتفاق افتاده اند فقط تنها به خاطر آورد

انسان نه قادر به تکرار لحظات است و نه قادر به بیان آن ها !

عقاید یک دلقک ، هاینریش بل

Mans0ur

New member
من زندگی مردم را به دقّت مورد بررسی قرار می‌ دهم ، مشاهداتم را جمع آوری میکنم و سرانجام با در نظر گرفتن عوامل مختلف به ریشه‌ یابی آن‌ها میپردازم. هر روز صبح ، در هر ایستگاه راه‌آهن ، هزاران نفر داخل شهر می‌شوند تا به سرکارهای خود بروند و یا در همین حال هزاران نفر دیگر از شهر خارج میشوند تا به سرکارشان برسند .

راستی چرا این دو گروه از مردم ، محل کارهایشان را با هم عوض نمیکنند؟

صف‌های طویل اتومبیل‌ها و راه‌ بندان های ناشی از آن در ساعت‌های پررفت و آمد از روز ، خود معضلی بزرگ است . اگر این دو دسته از مردم محل کار و یا سکونتشان را با یکدیگر عوض کنند ، میتوان از تمام مسائلی چون آلودگی هوا ، درگیری‌ های روانی و فعالیت‌ پلیس‌های راهنمایی و رانندگی بر سر چهار راه‌ها اجتناب کرد :

آنگاه خیابان‌ها آن قدر خلوت و ساکت خواهند شد که میتوان بر سرِ تقاطع‌ها نشست و منچ بازی کرد .

عقاید یک دلقک ، هاینریش بل

بالا