• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اظهارت مايلي کهن در نشست خبري

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2] سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: به نظرم پرداخت پول براي بازگرداندن بازيکنان به کشور از ليگ امارات يک کار عوام‌فريبانه است.

[TD="align: left"]
00941953.jpg
[/TD]

محمد مايلي کهن شامگاه پنجشنبه در نشست خبري پيش از ديدار تيمش مقابل سپاهان اصفهان در هفته ششم ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي کشور با اشاره به باخت‌هاي اخير سپاهان اظهار کرد: هم تيم ما و هم سپاهان در بازي‌هاي گذشته خود نتايج خوبي کسب نکرده‌اند و با وجود اينکه من براي بازي‌هاي گذشته از بازيکنانم راضي بودم، در اين بازي‌ها نتايج خوبي نگرفتيم.

به گزارش تسنيم، وي افزود: هميشه تيمي که خوب بازي مي‌کند، تيمي نيست که نتيجه بگيرد و ما 11 امتياز در بازي‌هاي اخير خود از دست داده‌ايم و سپاهان نيز مثل تيم ما با مديريت و کادر و بازيکنان خوبي دارد که اين مسئله باعث مي‌شود ما بازي مشکلي مقابل اين تيم پيش‌رو داشته باشيم اما به دنبال کسب امتياز هستيم و با بازي‌هاي بيشتر طبيعتا عملکرد تيم ما بهتر مي‌شود .

سرمربي تيم صباي قم پيرامون محروم و مصدومان تيمش در اين بازي بيان کرد: گفتن اين مسئله جزء اسرار تيم است و اصولا در دقيقه 90 مشخص مي‌شود که چه بازيکني در ترکيب حضور دارند اما مرتضي کاشي که پيش از اين مصدوم بوده به تمرينات ما رسيده و کيوان امرايي نيز در تمرين ديروز مصدوم شد.

وي پيرامون اينکه پرسپوليس در صدد بازگرداندن خلعتبري به ليگ ايران با پرداخت پول‌هاي سنگين بوده، افزود: قصد ندارم در مورد اين مسائل صحبت کنم و کاري به شخص خاصي ندارم اما غيرت و عرق ايراني اين نيست که به اين بازيکن مبلغ سنگيني بدهند و او را در ايران نگه دارند چون با اين کار از فردا امارات همه بازيکنان ما را مي‌خواهند و ما بايد هزينه کنيم که اين بازيکنان را در ايران نگه داريم.

مايلي کهن پيرامون تغيير نام ليگ ايران افزود: فراموش نکنيم که اول خودمان نام ليگ‌مان را خليج فارس گذاشتيم که آنها نيز در واکنش به اين کار نام ليگشان را به خليج مجعول گذاشتند و اگر اين مسئله يک مسئله سياسي بود، ما در اين مسئله خوب عمل نکرديم و اگر ما اسم ديگري مي‌گذاشتيم آنها نيز اين کار را نمي‌کردند.

وي پيرامون اينکه مديرعامل باشگاه پرسپوليس اعلام کرده با گرفتن کمک از مردم زمينه بازگرداندن خلعتبري به ايران را فراهم کرده، خاطرنشان کرده: مردم هميشه لطف کرده‌اند و نياز نيست به ما پول دهند که آقاي ايکس يا واي از ايران خارج نشود و به نظرم اين يک کار عوام‌فريبانه است چون اگر مردم را دوست داريم، بايد به اين پيشنهادات اهميتي ندهيم.

سرمربي تيم صباي قم با اشاره به عقب افتادن سپاهان از کورس قهرماني تصريح کرد: ما تازه در هفته پنجم هستيم و 24 بازي ديگر مي‌توانيم انجام دهيم اما ما تيم‌هايي داشته‌ايم که در نيم‌فصل بالاي جدول بوده‌اند و در نيم‌فصل دوم سقوط کرده‌اند.

وي با اشاره به هزينه‌هاي سنگين باشگاه‌هاي مختلف در ليگ برتر بيان کرد: ما بايد با داشتن مديران فوتبالي و ورزشي در باشگاه‌ها و تحويل گرفتن تيم‌هاي خوب و سطح بالا از صرف هزينه‌هاي بالا پيشگيري کنيم؛ مجموعه صبا مجموعه خوبي است که بدون ريخت و پاش‌هاي زياد تيم صبا را در اختيار داشته و آن را کنترل مي‌کند و در تلاش هستيم که در فصل جاري در نيمه بالاي جدول رده‌بندي باشيم و شرايط ما به گونه‌ايست که مي‌توانيم اين کار را انجام دهيم.

مايلي‌کهن با اشاره به کسر امتياز از تيم‌هايي که هواداران آن عليه تيم‌هاي ديگر شعار مي‌دهند، بيان کرد: من معتقدم که نتيجه فوتبال بايد در فوتبال مشخص شود و نحوه گفتگوي مديران باشگاه‌هاي بزرگ، در مقابل رسانه‌ها خيلي ابتدايي و سطحي است و اين حرکات به هواداران نيز منتقل مي‌شود و براي برخورد با اين مسائل بايد از مديران شروع کنيم که خوب رفتار کنيم و بايد راهکارهاي بيشتري براي هواداران پيدا کنيم.

وي افزود: آقاي عليپور سال‌هاست که در فوتبال هستند و در برخي مواقع توانسته‌اند تعدادي از ناپاکي‌هاي فوتبال را نشان دهند ولي صحبت‌هايي از سوي برخي مي‌شود که در سال‌هاي گذشته خود اين افراد هم در برخي مسائل بي‌تقصير نبودند و حتي موقعي که من سرمربي بودم، مقابل خانواده من و پسرم در ورزشگاه، من و خانواده‌ام مورد اهانت قرار گرفتم و افرادي هستند که در اين مورد شهادت بدهند و بگويند که اين حرکات از طرف چه کساني بوده است و افرادي هستند که به اين مسائل دامن زدند.

سرمربي تيم صباي قم اضافه کرد: از خبرنگاران مي‌خواهم که حرف‌هاي مرا بدون تغيير منعکس کنند چون حرف‌هاي من حتي اگر حروف اضافه‌اش هم تغيير کند، ممکن است تغييراتي در معناي آن صورت گيرد.

بالا