فرکي: گهر با وقت کشي امتياز گرفت [h=2]سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان اعتقاد دارد گهر با اتلاف وقت يک امتياز گرفت. |
حسين فرکي پس از تساوي يک بر يک برابر گهر دورود در نشست خبري گفت: فکر ميکنم امروز عدالت فوتبال در مورد ما رعايت نشد. از قبل برايم قابل پيشبيني بود که بازي سختي داريم. تجربه سالها بازيکني و مربيگريام را به تيم انتقال دادم و به آنها گفتم يکي از سختترين بازيهاي ليگ را داريم و دليلش هم مشخص است، تيمي که چيزي براي از دست دادن ندارد براي دفاع از هويت خودش ميآيد. وي ادامه داد: شاهد بازي يک طرفه بوديم بدون اينکه يک بار هم دروازه ما تهديد شود. به جز صحنهاي که به طور اتفاقي گل خورديم حريف هيچ خطري روي دروازه ما ايجاد نکرد. بين دو نيمه سعي کردم بازيکنانمان را براي پيروز شدن آماده کنم. فرکي تصريح کرد: گهر با وضعيتي که دارد اول به دنبال نباختن بود و بعد به دنبال گرفتن يک امتياز و در وهله سوم دنبال برد. متأسفانه نتوانستيم 3 امتياز را بگيريم با اين حال بايد از بازيکنانم تشکر کنم. حملات ما بسيار زياد و تعداد موقعيت گل ما آنقدر زياد بود که از ذهن من خارج شده است. تمام مهاجمها و هافبکهاي ما موقعيت گلزني داشتند و در نهايت در لحظات آخر به گل رسيديم و يک امتيازي که براي خود مسجل ميدانستيم را حفظ کرديم. بازي با گهر تجربه خوبي براي بازيکنان ما بود. امروز، روز ما نبود تا 3 امتياز را بگيريم هرچند به لحاظ تيمي خوب بوديم و تلاش کرديم. سرمربي فولاد عنوان کرد: بازيکنان گهر در نيمه دوم با وقفه در جريان بازي به عمد يا غير عمد ميخواستند نتيجه را حفظ کنند و توانستند يک امتياز را با وقتکشي بگيرند. اميدوارم ديگر شاهد چنين رفتارهايي از تيمهاي ليگ برتري نباشيم. فرکي در مورد اينکه مشکل گلزني، به غير از فولاد در تيم ملي هم وجود دارد، اظهار داشت: از خط حملهام ناراضي نيستم. ما با 17 گل زده دومين خط حمله برتر ليگ هستيم و موقعيتهاي گلزني زيادي را هم به دست آورديم، امروز هم هجدهمين گل را زديم و در امر گلزني موفق هستيم اما بازي با گهر يک استثنا بود که بازيکنان در زدن ضربات آخر دقت نداشتند وگرنه هر 3 امتياز براي ما بود. امروز فوتبال روي خوشش را به ما نشان نداد. مربي سابق تيم ملي در مورد بازي 24 آبان تيم ملي با ازبکستان و تعطيلات ليگ گفت: برخي از تيمها از اين تعطيلات متضرر شدند و برخي نفع بردند و ما جزء تيمهايي بوديم که ضرر کرديم زيرا روند خوبمان متوقف شد. با اين حال اميدوارم تمام اتفاقات و برنامهريزيها منجر به موفقيت تيم ملي شود و بتوانيم مقابل ازبکستان پيروز شويم. |
صالح: بازي سنگيني با تراکتورسازي داريم [h=2]مربي تيم استقلال بازي با تراکتورسازي را سنگين خواند. |
مجيد صالح در نشست خبري پيش از ديدار مقابل تراکتورسازي گفت: سال گذشته همراه سايپا به تبريز آمدم و همان جا نويد دادم تراکتورسازي يکي از تيمهاي خوب آسيا خواهد شد و با پتانسيل بالاي خود نتايج خوبي کسب خواهد کرد. ميدانيم فردا بازي سنگيني در پيش داريم و روي تاکتيکهاي مد نظر خود کار کرديم و نسبت به حريف شناخت کافي داريم. وي با اشاره به غيبت قلعه نويي گفت: ايشان به خاطر عمل جراحي که روي پايش انجام داده نتوانست به تبريز بيايد و اگر شرايطش بهبود پيدا کند شايد فردا به تبريز بيايد. صالح در خصوص غايبان استقلال تصريح کرد: نکونام به دليل مصدوميت در ترکيب ما حضور ندارد و جانواريو و توزي نيز در اين مسابقه غايب هستند. جانواريو به دليل دلتنگي خانواده و با توجه به اينکه 4 ماه از آنها دور بوده در برزيل به سر ميبرد. اميدواريم سوء تفاهم ها با توزي هم حل شود. مربي تيم استقلال در خصوص مشکلات مالي بازيکنان گفت: اين مسئله تا حدودي حل شده و جا دارد از فتح الله زاده تشکر کنيم و اميدواريم همه چيز در روزهاي آينده به شرايط ايدهآل برسد. ديدار تيمهاي تراکتورسازي و استقلال در هفته دوازدهم ليگ برتر فردا ساعت 15 در ورزشگاه يادگار امام تبريز برگزار ميشود. |
[TD="align: left"] ![]() |
عليرضا پورمند پس از تساوي يک بر يک برابر فولاد خوزستان در جمع خبرنگاران در مورد اينکه بازيکنان گهر وقتکشي ميکردند گفت: شايد به نظر يک تماشاگر و يا حسين فرکي فولاد قويتر از ما بازي کرد، من به نظر سرمربي فولاد احترام ميگذارم اما تيم گهر با توجه به امکاناتي که داشت بسيار تاکتيکي بازي کرد. اگر تاکتيکي بازي نميکرديم تا دقيقه 94 از حريف جلو نبوديم. ما وقتکشي نکرديم. وي ادامه داد: هيچ وقت به داور اعتراض نکردهام اما اين دومين باري است که داور در محاسبه وقتهاي تلف شده براي تيم ما اشتباه ميکند. در مرتبه اول در بازي با صبا بود که دقيقه 94 گل خورديم. تيمهايي که زياد وقتکشي ميکنند داور بيش از 3 دقيقه وقت اضافه محاسبه نميکند اما ما که تمارض نکرديم و وقتکشي هم انجام نداديم 5 دقيقه وقت تلف شده براي ما گرفت. پورمند در مورد اينکه فرکي مدعي بود گهر وقتکشي ميکند، اظهار داشت: من هم اگر تيمم يک بر صفر عقب بود و تيم پر امکانات و پر مهرهاي داشتم و از نظر مالي تأمين بوديم حاضر بودم تيمم 180 دقيقه بازي کند. وي ادامه داد: فولاد تيم قابل احترامي است که ساختارسازي ميکند و به جوانان بها ميدهد اما تيم ما ساختار ندارد که از بازيکنان اميد جوان استفاده کند ولي بازيکن جوان داريم و با توجه به تعداد نفراتي که در اختيار داريم براي موفقيت تلاش ميکنيم. تحمل اين همه فشار در تيم خيلي سخت است، گهر جزء خانواده من است و نميخواهم اسرار خانواده را فاش کنم اما سختيهاي زيادي را در اين تيم تحمل ميکنيم. پورمند در مورد اعتراض پروين و محمد به تعويضشان گفت: بازيکنان ما تحت فشار هستند و خوشحالم عکسالعمل بدي نسبت به داور انجام نميدهند. با وجود اين همه فشار از زماني که من مسئول تيم شدهام تعداد کارتهاي زرد تيم کم شده است، امروز آن يک اخطار هم باکم لطفي داور گرفتيم، بازيکنان ما منضبط هستند ولي تحت فشار قرار دارند. پورمند در مورد وضعيت مالکيت باشگاه گفت: مالکيت باشگاه مشخص نشده است، هدايتي در 48 ساعتي که آمد آيتالله زاده را به عنوان مديرعامل انتخاب کرد 20 درصد از مبلغ قرارداد بازيکنان را داد و قرار بود 10درصد ديگر هم پرداخت کند و محل اسکان تيم تغيير کند و مشکلاتي مثل البسه ما هم حل شود. هنوز اين ماجراها ادامه دارد و نميدانم داستان اين تيم به کجا ميرسد. براي من ديگر بس است و 4 ماه پرفشار را در اين تيم گذراندهام. مربي گهر در مورد اينکه ميخواهد استعفا بدهد يا خير تصريح کرد: به چه کسي بايد استعفا بدهم؟ هدايتي مالک باشگاه است اما جلو نميآيد. بايد با چه کسي صحبت کنم؟ تيم را با اين وضعيت به سختي اداره ميکنيم تا بازي بعدي برسد. بايد از آيت الله زاده که شرايط و امکانات اردو را براي ما فراهم کرد تشکر کنم. در آن اردو حداقل زمين تمرين و شرايط حداقل را داشتيم. وي در مورد اينکه تأمين حداقلها وظيفه يک مديرعامل است و آيت الله زاده هم مديرعامل باشگاه گهر است، گفت: او ريسک کرده است، وقتي يک علاقمند به ورزش در ورزش سرمايهگذاري ميکند اين همه برايش سنگاندازي ميکنند و دلسرد ميشود. بايد از هدايتي و آيت الله زاده تشکر کنم که اين حداقلها را فراهم کردهاند. فوتبال براي نزديکي دلهاست اما نميدانم چرا در اين ورزش اين همه کينه و کدورت وجود دارد. پاي منافع شخصي تا کجا بايد کشيده شود؟ پورمند ادامه داد: بازيکنان ما سختيهاي زيادي را تحمل ميکنند و من هر لحظه نگرانم که نتوانند خودشان را کنترل کنند. آنها با احترام شرايط را سپري ميکنند اما وضعيت سخت است. يک نفر پيدا شود و بيايد مشکلات باشگاه را حل کند. آدمهاي بزرگ در ورزش زياد هستند. اين تيم مربوط به استان لرستان است چرا احساسات مردم را در نظر نميگيرند. وي در مورد اينکه هيئت فوتبال استان لرستان ميتواند همکاري کند، گفت: آنها همکاري ميکنند اما کار زيادي از دستشان برنميآيد. فدراسيون فوتبال، وزير ورزش و مسئولان کشوري بايد وارد شوند و اين مشکل را حل کنند. اگر من هم در اين تيم نباشم نميدانم چه اتفاقي ميافتد اما براي من ديگر بس است، من در مقطع کارشناسي ارشد درس ميخوانم و از درسم هم عقب افتادهام. يکي بيايد تا ما هم رنگ آرامش را در تيم ببينيم. |
ياوري: داور مسابقه از صحنههاي بازي دور بود [h=2]سرمربي تيم فوتبال فجرسپاسي پس از تساوي بدون گل نفت تهران گفت: حاجيپور امروز از صحنه هاي بازي دور بود. |
محمود ياوري پس از تساوي بدون گل تيمش مقابل نفت تهران با اشاره به اين بازي اظهار داشت: 2 هفتهاي است که تمرينات فشرده را انجام ميدهيم و از تعطيلات نهايت استفاده را برديم. وي افزود: از تماشاگران شيرازي تشکر ميکنم که بارها و بارها به حمايت از تيم خود پرداختند، اما امروز نبرد مردان دو تيم برنده نداشت و بازي مساوي تمام شد. وي با انتقاد از عملکرد داور مسابقه گفت: متاسفانه داوري بازي امروز خيلي ضعف داشت و حاجيپور از صحنهها دور بود. شايد اين مسئله به خاطر اين باشد که ايشان بيش از مصدوميتي را پشت سر گذاشتهاند. ياوري در پايان صحبتهايش ضمن خوشحالي از پيروزي تيم ملي مقابل کره گفت: اين برد نشات گرفته از يکپارچگي همه اعضاء است و خوشبختانه از موقعيتهاي ايجاد شده مقابل کره جنوبي به نحوه احسن استفاده کرديم و به پيروزي رسيديم. |
ابراهيمزاده: قبلا هم به فجر نباخته بودم [h=2]سرمربي تيم نفت تهران گفت: با تيمهاي ديگر هم به فجرسپاسي نباخته بودم. |
نشست خبري منصور ابراهيمزاده پس از بازي با فجر در حالي برگزار شد که مسئول روابط عمومي هيئت فوتبال استان فارس، از ابراهيم زاده خواست کمي صبر کند تا خبرنگاران ديگر به سالن کنفرانس بيايند اما سرمربي نفت از اين اتفاق ناراحت شد و قصد داشت در نشست شرکت نکند. پس از اين اتفاق با وساطت مسئولان، ابراهيم زاده به سالن کنفرانس برگشت. وي در ابتداي صحبتهايش گفت: فجر يک تيم جوان و دونده است. آنها ميخواستند از بازيکنان سرعتي خود استفاده کنند و ما ميخواستيم با ارسالهاي بلند جلوي اين کار را بگيريم. ابراهيم زاده تاکيد کرد: فجريهاي در نيمه دوم بازي را هجومي آغاز کردند و يک خسته نباشيد ويژه به آنها ميگويم چون هميشه در خانه به دنبال کسب امتياز هستند. با هر تيمي که بودم روبه روي فجر شکست نخوردم و امروز هم اين اتفاق افتاد و موفق شديم به صدر جدول برسيم. ديدار تيمهاي فجر سپاسي و نفت تهران با نتيجه تساوي بدون گل به پايان رسيد. |
زارع: پول غذا و هتل هم نداشتيم [h=2]بازيکن تيم فوتبال گهر درود گفت: باشگاه گهر بيدر و پيکرترين باشگاه ليگ برتر است. |
مجتبي زارع پس از تساوي يک بر يک برابر فولاد خوزستان در جمع خبرنگاران گفت: حق فولاد بود که پيروز شود ما اصلا خوب بازي نکرديم، اين مساوي هم به دردمان نميخورد. ما يا بايد 3 امتياز را ميگرفتيم يا يک امتياز دردي از ما دوا نميکند. وي با اشاره به مشکلات باشگاه گهر عنوان کرد: باشگاه گهر بي در و پيکرترين باشگاه ليگ برتر است، حقمان نيست که در ليگ برتر باشيم، ما صاحب نداريم حتي براي پول غذا و هتل هم مشکل داشتيم. در بازي با فولاد هم يک گل زديم و در فکر حفظ آن بوديم،نياز به 3 امتياز داشتيم اما در مجموع حق به حقدار رسيد. |
اوليويرا: شرايط را براي استقلال سخت ميکنيم [h=2]سرمربي تراکتورسازي تبريز گفت: استقلال از لحاظ فردي بازيکنان خوبي دارد اما ما هم حريف آساني نخواهيم بود و شرايط را براي استقلال سخت ميکنيم. |
توني اوليويرا در نشست خبري پيش از ديدار با استقلال گفت: بازي فردا يکي از بازيهاي کلاسيک فوتبال ايران است و من از کري بين دو تيم باخبر هستم. تمام رسانهها، هواداران و بازيکنان فوتبال روي اين بازي حساس هستند و نتيجه مسابقه برايشان مهم است اما جدا از تمام اين مسائل بازي فردا مثل تمام بازيهاي ديگر 3 امتياز دارد. سرمربي تراکتورسازي عنوان کرد: حريف ما حريف آساني نيست و از سازماندهي و نظم خوبي برخوردار است. استقلال از لحاظ فردي بازيکنان خوبي دارد اما ما هم حريف آساني نخواهيم بود و شرايط را براي استقلال سخت ميکنيم و اميدوارم هوادارانمان راضي به خانههاي خود بروند. خبرنگاري پرسيد اين بازي حاشيههاي زيادي خواهد داشت که اوليويرا در پاسخ گفت: در مورد حاشيه صحبت نميکنم و فقط در خصوص نقاط قوت استقلال حرف ميزنم. اين تيم روي ضربات ايستگاهي و کرنرها بسيار خوب کار ميکند و سال گذشته قلعه نويي در تراکتورسازي همين کار را انجام ميداد. نسبت به اين موضوع شناخت داريم و ميدانيم همه تيمها نقاط ضعفي دارند و حتي بارسلونا هم ممکن است نقاط ضعفي داشته باشد. وي در خصوص دلايل غيبت حاج صفي در هفتههاي اخير گفت: اين نظر من است و حاج صفي در بازي با استقلال هم در ليست 18 نفره حضور ندارد. اوليويرا در خصوص غيبت قلعه نويي در تبريز خاطرنشان کرد: براي ما فرقي نميکند چه اتفاقي ميافتد چون کادر فني استقلال خواستههاي قلعه نويي را در زمين پياده خواهد کرد. |
احمدزاده: بازيتهاجمي از شاخصههاي ملوان و سايپا است [h=2]سرمربي تيم فوتبال ملوان بندرانزلي در کنفرانس خبري پيش از ديدار با سايپا گفت: بازي تهاجمي و تاکتيکي از شاخصه هاي بازي هر دو تيم است. |
محمد احمدزاده اظهار کرد : هر دو تيم به فکر فوتبال رو به جلو هستند و با توجه به نياز سه امتياز بازي براي صعود انتظار صحنه هاي زيبايي از اين ديدار مي رود. وي افزود : بازي در زمين خودي هم مي تواند موجب استرس بازيکن شود و هم تيم را از امتياز حمايت تماشاچيان برخوردار مي سازد. احمدزاده خاطرنشان کرد: خوشبختانه بازيکنان ملوان عموما از حمايت تماشاچيان به نفع گرفتن نتيجه استفاده بهينه کرده اند. وي در خصوص تعطيلي دو هفته اي ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران گفت: در عمل بايد از اين تعطيلات استفاده کرده باشيم که انشاء ا.. با بازي خوب اين را نشان خواهيم داد. سرمربي ملوان در مورد وضعيت مصدومان تيم نيز گفت: مهران جعفري و سهيل رحماني دچار مصدوميت هستند و حيدري و يعقوبي نيز دچار آسيب ديدگي هاي جزئي شده اند که براي جلوگيري از افزايش مصدوميت از بازيکنان جايگزين استفاده خواهيم کرد. احمدزاده در خاتمه تاکيد کرد: مطمئنا ملوان بخش عمده موفقيت هاي خود را در تمام دوران، مديون تماشاچيان خوب و خونگرمش است . تيم فوتبال ملوان عصر شنبه و در هفته دوازدهم مسابقات فوتبال ليگ برتر ايران ( جام خليج فارس ) در ورزشگاه تختي انزلي برابر سايپا به ميدان خواهد رفت . |
درخشان: مهرههاي کليدي نفت آبادان را مهار کرديم [h=2]سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: براي تک تک بازيکنان تيم صنعت نفت آبادان برنامه داشتيم و مهرههاي کليدي را مهار کرديم بهطوريکه رسول نويدکيا، بازيکن خوب تيم نفت تعويض شد. |
حميد درخشان، در کنفرانس خبري بعد از ديدار دو تيم فوتبال نفت آبادان و داماش گيلان که در ورزشگاه تختي آبادان برگزار شد، اظهار کرد: در مجموع، بازي کردن در اين هواي شرجي بسيار سخت و طاقتفرساست. به گزارش فارس،وي افزود: بازيکنان تيم داماش گيلان با وجود هواي بسيار گرم منطقي بازي کرده و در نيمه نخست اين ديدار فرصتي به نفتيها ندادند اما طبيعي بود که تيم نفت بهدليل شرايط ميزباني در نيمه دوم فشار زيادي به داماش بياورد. سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان خاطرنشان کرد: در نيمه دوم اين ديدار ما براي تک تک بازيکنان تيم صنعت نفت آبادان برنامه داشتيم و مهرههاي کليدي را مهار کرديم بهطوريکه رسول نويدکيا، بازيکن خوب تيم نفت تعويض شد. وي همچنين عنوان کرد: به هر حال ما مهمان بوديم و در مرحله نخست ميخواستيم گل نخوريم و بازنده ميدان نباشيم و در مراحل بعدي به گل برسيم. درخشان در ادامه در خصوص بازيکنان دعوت شده به تيم ملي بيان کرد: در ليگ بازيکناني داريم که شايسته حضور در تيم ملي هستند اما مربيگري سليقهاي بوده و ترجيح ميدهم در اين زمينه اظهار نظر نکنم. وي در مورد برنامههاي تيم ملي و تعطيلي ليگ چنين اظهار نظر کرد: به تيم ملي فوتبال کشورمان بهخاطر برد اخير تبريک ميگويم اما با وقفه در ليگ بههيچوجه با مسئولان موافق نيستم. سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان در پايان با بيان اينکه همه هدف ما کمک به تيم ملي است، گفت: تعطيلي ليگ سبب ميشود تيمها از شرايط پيشرفت و پيشرو خارج شوند و اين امر مربيان را در وضعيت سختي قرار ميدهد. |
کاسيميرو: هدف ماشناسايي نقاط ضعف نفت است [h=2]سرمربي تيم فوتبال نفت آبادان با اشاره به اينکه از لحاظ قدرتبدني، بازيکنان تيم در موقعيت مطلوبي قرار دارند، گفت: تمرينها در هفتههاي آينده سبکتر ميشود، و هدف، بيشتر شناسايي نقاط ضعف تيم است. |
آلفردو کاسيميرو، در کنفرانس خبري بعد از ديدار دو تيم فوتبال نفت آبادان و داماش گيلان که در ورزشگاه تختي آبادان برگزار شد، اظهار کرد: مدت زيادي نيست که سرمربيگري تيم فوتبال صتعت نفت آبادان را بر عهده گرفتهام و البته زمان زيادي است که خبرنگاران آباداني از من انتقاد نکردهاند. به گزارش فارس،وي افزود: بهترين نکته بازي نفت در اين ديدار تحليل نرفتن بازيکنان در دقايق پاياني بوده که اين مهم به دليل تمرينهاي مداوم شش روزه بدنسازي تيم بوده است. سرمربي تيم فوتبال صنعت نفت آبادان خاطرنشان کرد: با انجام اين بازي اميدوار شديم که ميتوان تيم را تغيير داد و تقويت کرد زيرا از صنعت نفت شاهد بازي خوبي بوديم. وي اضافه کرد: البته براي اين کار بايد از قبل برنامهريزي ميشد زيرا ليگ به ساختمان شبيه است و من اين ساختمان را از مراحل آغازين ساخت و از پيها مهندسي نکردهام. کاسيميرو در پاسخ به اينکه چرا تيم نفت حملات زهرآگيني نداشت، خاطرنشان کرد: ما نميتوانيم تمام قواي تيم را به حمله متمرکز کنيم و از دفاع غافل شويم. وي اضافه کرد: در حال حاضر بايد مسائل روحي و رواني تيم را در نيز در نظر گرفته و با توجه به زماني که در اختيار داريم به رتبههاي بالاي جدول چشم بدوزيم. سرمربي تيم فوتبال صنعت نفت آبادان در پاسخ به اين سؤال که چرا تعويض سوم تيم نفت انجام نگرفت، گفت: اين يک ريسک است، در ضمن لازم نيست که حتماً سه تعويض در بازي انجام شود زيرا گاهاً نبايد به ترکيب تيم دست زد. وي با بيان اينکه با نتيجه تساوي در اين بازي، دفاع خوبي را در تيم نفت شاهد بوديم، ادامه داد: ما بايد از خط دفاعي و از عقب تيم را بسازيم زيرا نميتوان دفاع را باز گذاشت و تنها به فکر حمله بود. کاسيميرو همچنين در پاسخ به خبرنگار فارس مبني بر اينکه چرا در صورت مشاهده عدم موفقيت بر سانترها، شيوه بازي تغيير نکرد، بيان کرد: ما ابزار ديگري براي تاکتيک متفاوت در اين زمينه در اختيار نداشتيم. وي در پاسخ به به سؤال خبرنگار فارس مبني بر اينکه با وجود اينکه بازيکنان با تحليل بدني مواجه نبودند دليل گامهاي سنگين آنها چه بود، گفت: بله بازيکنان نفت بهدليل تمرينهاي سخت در هفتههاي اخير با گامهاي سنگين، بازي امشب را به تساوي پيش بردند. سرمربي تيم فوتبال صنعت نفت آبادان همچنين در پاسخ به سؤال ديگر خبرنگار فارس مبني بر اينکه رويه تمرينها در هفتههاي آتي نيز با همين سنگيني روبهرو است، گفت: تمرينها در هفتههاي آينده سبکتر ميشود و هدف، بيشتر شناسايي نقاط ضعف تيم است. ديدار دو تيم فوتبال صنعت نفت آبادان و داماش گيلات با پنج کارت زرد همراه بود که والري از نفت آبادان در دقيقه 24 و مرتضي ابراهيمي در دقيقه 15، حسين ابراهيمي در دقيقه 90 بازي، محمدرضا مهدوي در دقيقه 67 و مصطفي حاجتي در دقيقه 60 بازي از داماش گيلان کارت زرد دريافت کردند. اين ديدار نخستين بازي نفت آبادان در ليگ برتر جاريست که تعداد حضور در زمين حريف را به دو برابر رسانده و با تعداد کرنرهاي بيشتر از تيم مقابل، هيچ گلي دريافت نکرده است. |
ميلاد فخرالديني: براي پيروزي براستقلال هم قسم شدهايم [h=2]بازيکن تيم تراکتورسازي تبريز گفت:در هفته گذشته تمرينات خوب و بانشاطي را برگزار کردهايم و شرايط خوب و صميمي بر تيم حاکم شده و براي پيروزي بر تيم استقلال همگي هم قسم شدهايم. |
ميلاد فخرالديني در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: با توجه به ميزباني ما مقابل استقلال و نبود چند بازيکن شاخص حريف، شرايط تراکتورسازي تبريز براي کسب سه امتياز بازي بهتر بوده و اميدوارم تيم ما برنده بازي باشد. وي افزود: در هفته گذشته تمرينات خوب و بانشاطي را برگزار کردهايم و شرايط خوب و صميمي بر تيم حاکم شده و براي پيروزي بر تيم استقلال همگي هم قسم شدهايم. بازيکن ريزنقش و تکنيکي تراکتورسازي اين بازي را متفاوت با ساير بازيهاي ليگ برتر ندانسته و خاطرنشان کرد: استقلال يا نفت تهران براي ما هيچ فرقي نداشته و آنچه سبب حساسيت بازي شده، جايگاه دو تيم در جدول ردهبندي است. وي، از تماشاگران تيم ترکتورسازي خواست از ابتداي بازي در ورزشگاه حاضر شده و يک صدا تيم خود را تشويق کنند تا شرايط برتري روحي تراکتورسازي فراهم شود. فخرالديني در همين مورد متذکر شد: تماشاگران به عنوان يار دوازدهم نقش مهمي در موفقيتهاي تيم تراکتورسازي داشته و بازيکنان تراکتورسازي از هواداران توقع تشويق تيم را دارند تا بتوانند در مقابل استقلال به پيروزي دست يافته و در جدول ردهبندي صعود کنند. تيم تراکتورسازي تبريز و استقلال تهران امروز در ورزشگاه يادگار امام(ره) رو در روي هم قرار ميگيرند. بازي فصل گذشته دو تيم در تهران به سود تراکتورسازي و در تبريز به نفع استقلال تهران به اتمام رسيده بود. استقلال با 19 امتياز و تراکتورسازي با 17 امتياز تيمهاي چهارم و هفتم جدول ردهبندي ليگ برتر فوتبال کشور هستند. |
خطيبي:تراکتور توانايي برداستقلال رادارد [h=2]بازيکن سابق تيم تراکتورسازي تبريز گفت: تيم تراکتورسازي تبريز در بازي حساس امروز خود توانايي برد استقلال تهران را دارد. |
رسول خطيبي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس با هشدار به تماشاگران تيم ميزبان اظهار داشت: تراکتورسازي توانايي برد استقلال را داشته و تماشاگران اين تيم بايد با تشويقهاي خود زمينه برد تيمشان را فراهم کرده و به مسائل حاشيهاي توجه نکنند. وي تصريح کرد: من پيراهن هر دو تيم را بر تن کردهام اما مسلما دوست دارم تيم زادگاهم، تراکتورسازي در اين بازي به برتري دست يابد. بازيکن سابق تيم ملي ايران که بارها با تيم سپاهان موفق به گشودن دروازه استقلال شده بود، افزود: تراکتورسازي بايد در اين بازي از هرگونه حرکت حاشيهاي پرهيز کند و تمرکز خود را در کسب پيروزي و سه امتياز بازي به کار گيرد. وي خطاب به تماشاگران تراکتورسازي ابراز داشت: در اين بازي رفتار تماشاگران اين تيم زير ذره بين بوده و حرکت احساسي هواداران ميتواند تيم را با خطر محروميت مواجه سازد که اين عمل ضمن ضربه زدن به تيم تراکتورسازي، اين تيم را از کورس مدعيان جدا خواهد ساخت. خطيبي، برد تراکتورسازي بر استقلال را پيش زمينه مناسب روحي براي کسب سه امتياز مقابل سپاهان اصفهان ذکر کرد. تيم تراکتورسازي تبريز با استقلال تهران هشت بار در ليگ برتر به مصاف هم رفتهاند که سهم استقلال سه برد بوده و تراکتورسازي نيز دو بار فاتح اين بازي شده و سه بازي نيز با تقسيم امتيازات به اتمام رسيده است. |
پس از برگزاري چهارديدار ليگ برتر عسگري: داوريها مشکل خاصي نداشتند [h=2]حسين عسگري رئيس دپارتمان داوري قضاوت داوران چهار ديدار رقابتهاي ليگ برتر را مناسب ارزيابي کرد. |
به گزارش سايت رسمي فدراسيون فوتبال، حسين عسگري در اين باره گفت: بر اساس گزارش ناظران داوري و همچنين فيلم هاي بازيها که به دست ما رسيده است، چهار ديدار ديروز ليگ برتر مشکلي نداشتند. وي در پايان گفت: اميدواريم ديدارهاي امروز و فردا هم بدون مشکل داوري به پايان برسند. |
حاشيه ديدار تراکتورسازي و استقلال [h=2]حنيف عمرانزاده به ترکيب اصلي استقلال برگشت و آرش برهاني مقابل تراکتورسازي نيمکت نشين شد. |
به گزارش فارس، ديدار تيمهاي تراکتورسازي و استقلال در حالي امروز برگزار ميشود که اين بازي با حضور تماشاگران پرشمار تبريزي حاشيههاي جالبي دارد. * از ساعت 10 صبح امروز بليت فروشي مقابل درب ورزشگاه يادگار امام(ره) انجام شد و هواداراني که از کارت هواداري باشگاه تراکتورسازي بهرهمند هستند، با تخفيف ويژه وارد استاديوم شدند. بقيه تماشاگران با تهيه بليتهاي سه هزار توماني مجوز حضور در ورزشگاه را پيدا کردند. * با نزديک شدن به ساعت آغاز بازي صداي شيپورها و بوقهاي طرفداران تراکتورسازي فضاي شهر را در برگرفت و اکثر کسبه شهر تبريز براي تماشاي بازي و تشويق تيم تراکتورسازي راهي ورزشگاه شدند. * از ساعت 12 ظهر به بعد و با تعطيلي مدارس شهر تبريز ترافيک شديد در اطراف ورزشگاه يادگار امام(ره) ايجاد شد و اين مسئله به تمام نقاط شهر منتقل و رفت و آمد را براي مردم دچار مشکل کرد. * آرش برهاني که در بازيهاي گذشته تيم استقلال به صورت ثابت حضور داشت، در اين مسابقه نيمکت نشين شد و ميلاد ميداودي به ترکيب اصلي بازگشت. همچنين حنيف عمران زاده بعد از 4 بازي نيمکت نشيني مجددا به خط دفاعي استقلاليها بازگشت. * عقيل اعتمادي دروازه بان تيم تراکتورسازي به محض ورود به زمين مورد تشويق طرفداران اين تيم قرار گرفت. * مدير عامل شرکت تاکسيراني تبريز امروز براي رفاه حال تماشاگران در ميان تاکسيرانان حضور پيدا کرد و آنها را با مسافرين متعدد به سمت ورزشگاه هدايت کرد. |
حاشيه ديدار تراکتورسازي و استقلال 2 [h=2]بازيکنان تيم تراکتورسازي به سمت نيمکت استقلال و ستار همداني نرفتند. |
بازيکنان تيم تراکتورسازي با ديدن ستار همداني روي نيمکت اين تيم به سمت وي نرفتند. همداني فصل گذشته مربي تراکتورسازي بود اما در هفته هاي اخير تنش هاي زيادي ميان دو طرف به وجود آمده بود. در سوي ديگر بازيکنان استقلال هم به سمت نيمکت حريف نرفتند. به گزارش فارس، قبل از شروع بازي تيم داوري دروازه تراکتورسازي را مورد بررسي قرار داد. تور يکي از دروازه ها دچار مشکل بود که مظفري زاده از مسئولان زمين خواست اين مشکل برطرف شود. تماشاگران همچنان در حال ورود به استاديوم هستند و حدود 45 هزار نفر در ورزشگاه حضور دارند. امير حسين صادقي در دقيقه 25 به دليل آسيب ديدگي زمين را ترک کرد و جاي خود را به بائو داد. سيد مهدي رحمتي که در بازي با کره مصدوم شده بود پس از حضور در اين بازي ضربات مقابل دروازه را نميزد و اين کار را به عمرانزاده ميسپرد تا آسيبديدگياش تشديد نشود. در اواخر نيمه اول تماشاگران تراکتورسازي با کنايه نسبت به شکست استقلال اقدام به تشويق فرهاد مجيدي کردند. |
حاشيه ديدار ملوان و سايپا [h=2]هواداران ملوان سرمربي تيم سايپا را تشويق کردند و عليه گزارشگر تلويزيوني بازي شعار سردادند. |
هواداران ملوان در ابتداي مسابقه مجتبي تقوي سرمربي سايپا را مثل محمد احمدزاده سرمربي ملوان تشويق کردند. * در اواسط مسابقه تماشاگران بازي عليه گزارشگر تلويزيوني بازي شعار سردادند و علت اين مسئله پيامکهايي بود که برخي از تماشاگران از بينندگان تلويزيوني دريافت کردند که در آن ادعا شده بود گزارشگر بازي عليه ملوان جملاتي را بيان کرده است. * بين دو نيمه از صادق محرمي، سعيد عزتالهي، پارسا سليمي سه بازيکن تيم ملي نوجوانان و نادر عزتالهي مربي تيم ملي نوجوانان تقدير شد. تيم ملي نوجوانان توانست به جام جهاني صعود کند. * از اسماعيل خبازقازياني از پيشکسوتان باسابقه ملوان تقدير شد. |
حواشي ديدار ذوبآهن – آلومينيوم [h=2]تور دروازه تيم آلومينيوم در جريان ديدار اين تيم مقابل ذوبآهن اصفهان پاره شد. |
به نقل از مهر، حواشي ديدار تيمهاي فوتبال ذوبآهن اصفهان و آلومينيوم هرمزگان در چارچوب رقابتهاي هفته دوازدهم ليگ برتر فوتبال باشگاههاي کشور به شرح زير است: لوئيس سانتوس، دروازهبان تيم آلومينيوم در دقيقه 80 بازي و در يکي از صحنهها بعد از دفع توپ به تور دروازه آويزان شد تا براي دقايقي در بازي وقفه ايجاد کند و باعث کاهش فشار ذوبآهن شود. دقايقي بعد از آنکه مسئولان برگزاري مسابقه تور دروازه را درست کردند، بازي دوباره به جريان افتاد. ذوبآهن پس از هفتهها با ترکيبي متفاوت در اين ديدار به ميدان رفت و بازيکناني نظير رجبزاده در مسابقه امروز نيمکتنشين بودند و بازيکناني چون مسلمان و بابک از ابتدا براي تيم اصفهاني به ميدان رفتند. نزديک به 300 تماشاگر در ورزشگاه فولادشهر اصفهان نشسته بودند و از نزديک بازي را تماشا ميکردند. محمد صلصالي پس از نزديک به دوماه دوري از فوتبال در اين بازي در ترکيب ذوبآهن به ميدان رفت و بازوبند کاپيتاني ذوبآهن را نيز بر بازو بسته بود. اين بازي اولين ديدار فرهاد کاظمي به عنوان سرمربي ذوبآهن به شمار ميرفت. پيام صادقيان، مهاجم ذوبآهن که به دليل محروميت در اين بازي نميتوانست به ميدان برود، از جايگاه شيشهاي ورزشگاه فولادشهر بازي را تماشا ميکرد، همچنين محسن کرباسچي به دليل اخراج در بازي قبل از روي سکوها بازي را دنبال ميکرد. محمدرضا خلعتبري، مهاجم سابق ذوبآهن و کنوني سپاهان در دقيقه 18 بازي وارد ورزشگاه فولادشهر شد تا بازي را از نزديک تماشا کند. به نظر ميرسد خلعتبري علاقه ويژهاي به ذوبآهن امسال از خود نشان ميدهد. تماشاگران ذوبآهن در حاشيه بازي با سر دادن شعارهايي عليه اکبر ميثاقيان، او و تيمش را به دليل دفاعي بازي کردن، محکوم کردند. داور مسابقه در آغاز نيمه دوم بازي ماچادو را به دليل تمارض با کارت زرد جريمه کرد. ماچادو در دقيقه 46 بازي به دليل برخورد با دروازهبان تيم آلومينيوم در محوطه جريمه سرنگون شد اما داور اين صحنه را پنالتي ندانست. قاسم حداديفر که پيش از اين بازي به دليل مصدوميت نميتوانست به خوبي در تمرينات تيمش حاضر شود، در نيمه دوم بازي به ميدان رفت و به دليل درخواست داور بازي، ماسکش را نيز بر داشت. اين بازي با پيروزي يک بر صفر تيم آلومينيوم هرمزگان به پايان رسيد. |
کاظمي: عملکرد ذوبآهن راضي کننده بود [h=2]سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان گفت: عملکرد بازيکنان ذوبآهن در ديدار با آلومينيوم هرمزگان راضي کننده بود. |
فرهاد کاظمي پس از شکست يک بر صفر تيمش مقابل آلومينيوم هرمزگان در چارچوب رقابتهاي هفته دوازدهم مسابقات ليگ برتر فوتبال باشگاههاي کشور در جمع خبرنگاران رسانههاي گروهي با اشاره به شرايط اين بازي اظهار داشت: بايد بگويم عدم شناخت من از بازيکنانم باعث شد اين نتيجه به دست بيايد اما ما در اجراي تاکتيکي از حريف برتر بوديم چون آنها در ضد حمله گل رسيدند. وي ادامه داد: ما در نيمه دوم برتري کامل نسبت به آلومينيوم داشتيم چون آنها کامل دفاع ميکردند و در نهايت من از بازيکنانم راضي هستم چراکه واقعا اين تيم توانسته بازيهاي خوبي انجام دهد. سرمربي تيم ذوبآهن در مورد شرايط تاکتيکي ذوبآهن تصريح کرد: ما فقط 7 روز با اين تيم کار کرديم که با وجود همين تمرينات اندک در مسابقه امروز خيلي عالي کار کرديم و در نيمه دوم پاسهاي زيادي داديم. وي در مورد بازي کردن عشوري در پست دفاع چپ گفت: ما چون بازيکني نداشتيم که به جاي عشوري در جناح چپ بفرستيم، مجبور شديم که از عشوري در جناح چپ استفاده کنيم. کاظمي در مورد عملکرد مجتبي بابک در بازي امروز گفت: من به اسم بازيکنان کاري ندارم اما اگر آقاي ايکس بد بازي ميکند شايد بازيکني نداشته باشيم که جايگزين آن کنيم اما از هماکنون ميگويم که اين تيم را بايد در نيمفصل دوم ببينيم. وي در مورد شايعاتي که پيرامون حضور کاسترو در ذوبآهن شنيده ميشود، گفت: با کاسترو تماس گرفتيم که او را به تيم باز گردانند و در حال مذاکره پاياني با او هستيم که او را به ذوبآهن بياوريم. سرمربي ذوبآهن اضافه کرد: بايد بگويم جايگاه ذوبآهن اينجا نيست چون ذوبآهن نايب قهرمان ايران است بازي را باختيم اما از نظر فني نباختيم و با اضافه شدن چند يار سطح فني تيم را بالا ميبريم. |
ميثاقيان: اين برد از بريان اصفهان شيرينتر بود [h=2]سرمربي تيم فوتبال آلومينيوم هرمزگان گفت: من هميشه در اصفهان بريان ميخورم و بايد بگويم پيروزي امروز ما مقابل ذوبآهن برايم از بريان اصفهان شيرينتر بود. |
اکبر ميثاقيان پس از پيروزي يک بر صفر تيمش مقابل ذوبآهن اصفهان در چارچوب رقابتهاي هفته دوازدهم مسابقات ليگ برتر فوتبال باشگاههاي کشور در جمع خبرنگاران رسانههاي گروهي با اشاره به شرايط اين بازي اظهار داشت: در ابتدا بايد بگويم من وقتي ميآيم اصفهان بريان ميخورم که اين برد از يک بريان خوردن براي من شيرينتر بود زيرا تيم من با وجود اينکه تيم جواني بود و 5 نفر از آنها اولين بارشان بود در ليگ بازي ميکردند و با اينکه کم تجربه بودند، با انگيزه بازي کردند. وي ادامه داد: هدف من اين بود که تيم در بازي امروز خط دفاعي تيم جمع شود و در ضد حملات دروازه حريف را باز کنيم که اين اتفاق رخ داد و باعث شد در يکي از اين ضد حملات هادي دهقاني گل برتري را به ثمر برساند. سرمربي تيم آلومينيوم هرمزگان در مورد شرايط تيم ذوبآهن بيان داشت: بايد بگويم ذوبآهن هميشه ذوبآهن است و من پيش از بازي هم گفتم ذوبآهن و سپاهان مثل استقلال و پرسپوليس از تيمهاي بزرگ و مطرح کشور هستند و پيروزي مقابل اين تيمها بسيار دشوار است. وي در پاسخ به اين سئوال که چرا بازيکنان آلومينيوم در اين بازي دفاعي بازي ميکردند، اضافه کرد: چلسي هم در ليگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا 180 دقيقه دفاع کرد و در نهايت قهرمان اروپا شد و بايد بگويم چون در فوتبال برد و باخت مهم است، اصلا اهميتي ندارد که دفاعي بازي کنيم و در نهايت من از بازيکنانم راضي هستم و به آنها تبريک ميگويم. |