• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اظهار نظرات در مورد بازی ها و نتایج بدست آمده در لیگ برتر 92-91

0mid

متخصص بخش ورزشی
ماهيني: 13هفته خوب بازي کرديم اما گل‌نزديم
[h=2]بازيکن پرسپوليس گفت: 13 هفته خوب بازي کرديم اما گل نمي‌زديم.

[TD="align: left"]
00940744.jpg
[/TD]

حسين ماهيني پس از پيروزي 6 بر صفر برابر پرسپوليس گفت: 13 هفته خوب بوديم اما گل نمي‌زديم. تيم کاملي هستيم و 6 گلي که به پيکان زديم ثابت کرد مي‌خواهيم به موفقيت برسيم. دو، سه گل ديگر هم مي‌توانستيم بزنيم. در هر دو نيمه تيم برتر ميدان بوديم اما نبايد احساس غرور کنيم زيرا اول راه هستيم.

وي در مورد گل‌زني کريم انصاري‌فرد گفت: از گل‌زني او خوشحالم اما وظيفه‌مان تمام نشده است. 13 هفته هواداران ما ناراحت بودند و اين برد را به آنها تقديم مي‌کنيم که بدون حرف و حديث امروز از ما حمايت کردند.

منبع: ورزش3

0mid

متخصص بخش ورزشی
نورمحمدي: آينده متعلق به پرسپوليس است
[h=2]مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: آينده متعلق به پرسپوليس است.

00035701.jpg
[/TD]

عليرضا نورمحمدي پس از پيروزي 6 بر صفر برابر پيکان در جمع خبرنگاران گفت: من هم گل زدم تا براي مدافعان حرف و حديث ايجاد نشود، ما مدافعان هم در اين پيروزي شريک بوديم. ساختار دفاعي و حمله تيم بسيار خوب بود. از خوشحالي هواداران دو برابر خوشحال شدم. اين بردها بايد ادامه پيدا کند.

وي در مورد اينکه تعطيلات ليگ به ضرر پرسپوليس است يا نه، عنوان کرد: نمي‌دانم تعطيلات به ضرر ما است يا به سود ما، اکنون بازيکنان با همديگر هماهنگ شده‌اند و شناخت خوبي از بازي يکديگر دارند. آينده متعلق به پرسپوليس است.

0mid

متخصص بخش ورزشی
فشنگچي: هواداران لذت بردند
[h=2]بازيکن پرسپوليس گفت: هواداران از پرسپوليسي که پيکان را شکست داد لذت بردند.

00940014.jpg
[/TD]

اميرحسين فشنگچي پس از پيروزي 6 بر صفر برابر پيکان، در جمع خبرنگاران گفت: با تمام توان بازي کرديم و پيروز شديم. مصدوميت داشتم اما بدون ترس از مصدوميتم بازي کردم. 6 گل زديم و دو، سه گل هم نزديم. هواداران از اين پرسپوليس لذت بردند.

وي ادامه داد: پيکان بد موقعي به ما خورد و بدشانس بود. هر چه زديم گل شد و قدر فرصت‌هايمان را دانستيم. از گلزني کريم انصاري فرد و اينکه مهاجمان ما پايشان به گلزني باز شد خوشحالم اما از پاس‌هايي که به انصاري فرد داده شد و همچنين بازي خوب ساير بازيکنان مثل نوروزي نبايد ساده عبور کنيم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
آماري از عملکرد انصاري‌فرد و مهدوي‌‌کيا
[h=2]ديدار پرسپوليس و پيکان نکاتي از نظر آماري داشت که از جمله آن مي‌توان به هت تريک کريم انصاري‌فرد در بيست و يک دقيقه و پس از بيست هفته اشاره کرد.

00941553.jpg
[/TD]

سايت باشگاه پرسپوليس نوشت: «کريم انصاري فرد که 532 دقيقه موفق به گلزني براي پرسپوليس نشده بود، در ديدار با پيکان توانست اين طلسم را بشکند و حتي با به ثمر رساندن 3 گل نقش ويژه اي در برتري پرسپوليس داشته باشد.

انصاري فرد در 21 دقيقه موفق به هت تريک شد و پاسخ اعتماد کادر فني و حمايت همه جانبه هواداران در بازي هاي اخير را داد.

آخرين هت تريک بازيکنان پرسپوليس به هفته سي و سوم فصل گذشته برمي‌گردد که ايمون زايد موفق شده بود در ديدار برابر راه آهن سه گل وارد دروازه حريف کند.

کريم انصاري فرد نيز آخرين بار در هفته بيست و هشتم رقابت هاي فصل گذشته توانسته بود سه بار دروازه تيم فجر سپاسي را باز کند.

انصاري فرد در حال حاضر با چهار گل، گلزن ترين بازيکن پرسپوليس در فصل جاري است.

کريم انصاري فرد با سه گلي که امروز به ثمر رساند در ليگ برتر حرفه اي پنجاه و نه گله شد و در رده هشتم گلزنان تاريخ اين بازي ها قرار گرفت.

محمد قاضي با سه گل و مهدي مهدوي کيا با دو گل بعد از کريم انصاري فرد در فهرست بهترين گلزنان فصل جاري پرسپوليس قرار گرفتند.

همچنين مهدي مهدوي کيا با ارسال دو پاس گل در اين ديدار تعداد پاس گل هاي خود را به عدد چهار رساند تا لقب گلسازترين بازيکن فصل جاري پرسپوليس را به خود اختصاص داده باشد. ضمن اينکه حسين ماهيني در ديدار امروز دو پاس گل داد.

مهدوي‌کيا در شش ديدار رسمي و دوستانه اخير پرسپوليس با به ثمر رساندن چهار گل و ارسال 5 پاس گل نقش ويژه اي در خروج سرخپوشان از وضعيت بحراني داشته است.

پرسپوليس که در 10 هفته نخست رقابت هاي ليگ برتر 9 گل به ثمر رسانده بود در اين ديدار 6 گل زد تا آمار نامطلوب گلزني پرسپوليس در فصل جاري بهبود يابد. محمد نوري نيز با يک گل و يک پاس گل نقش پررنگي در بازي پر گل امروز داشت.»

0mid

متخصص بخش ورزشی
پس از پيروزي پرگل برابر پيکان؛
بنگر: امروز، روز ما بود
[h=2]بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: امروز، روز ما بود و توانستيم به يک پيروزي شيرين دست يابيم.

00941902.jpg
[/TD]

محسن بنگر پس از پيروزي 6 بر صفر پرسپوليس برابر پيکان گفت: توقع زدن 6 گل را نداشتيم. خوشحال شدم کريم انصاري‌فرد توانست گل بزند.

وي ادامه داد: ‌هم اکنون اول راه هستيم و بايد جدي‌تر تلاش کنيم. سخت است که به هر تيم بخواهيم 6 گل بزنيم. امروز، روز ما بود و توانستيم به يک پيروزي شيرين دست يابيم. به همه هواداران تبريک مي‌گويم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
حاشيه‌هاي ديدار صبا و فولاد
[h=2]تيم فوتبال صباي قم در ادامه نتايج دور از انتظار خود در بازي‌هاي خانگي در مقابل فولاد خوزستان نيز در کسب پيروزي ناکام بود تا در سومين بازي خانگي متوالي رنگ پيروزي را نبيند.

00942028.jpg
[/TD]

ديدار تيم‌هاي فوتبال صباي قم و فولاد خوزستان در هفته چهاردهم از دور رفت مسابقات ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي کشور در حالي با تساوي بدون گل به پايان رسيد که اين ديدار حاشيه چندان خاصي نداشت و دو تيم بازي جوانمردانه‌اي از خود ارائه کردند.

به گزارش فارس،تساوي بدون گل در هفته چهاردهم مسابقات ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي کشور براي صباي قم برابر شاگردان حسين فرکي در تيم فوتبال فولاد خوزستان در حالي رقم خورد که صبايي‌ها در هفته پنجم نيز در خانه خود برابر تيم فوتبال فجر شهيد سپاسي، در هفته دهم برابر داماش گيلان و در هفته دوازدهم مقابل تيم فولاد مبارکه سپاهان اصفهان به تساوي رسيده بودند.

البته صبايي‌ها در هفته اول برابر پيکان تهران به برتري قاطع چهار بر صفر دست يافته بودند و در هفته هشتم نيز با يک گل تيم گهر شهرداري دورود را شکست دادند و بدين ترتيب با احتساب باخت سه بر يک به ملوان بندر انزلي، صبايي‌ها از هفت بازي خانگي 10 امتياز کسب کرده و 11 امتياز از دست داده‌اند.

در ديدار صباي قم و فولاد خوزستان که قضاوت آن را محسن ترکي بر عهده داشت، بازيکنان دو تيم به دور از هرگونه برخورد شديد، بازي جوانمردانه‌اي از خود به نمايش گذاشتند و تنها در صحنه‌اي که فريد کريمي در بيرون از محوطه جريمه فولاد خوزستان خود را نقش بر زمين کرد، داور مسابقه به شهاب کرمي بازيکن خطاکار فولاد کارت زرد نشان داده و وي را جريمه کرد.

البته حرکت شيطنت آميز اکبر صادقي در دقيقه 90 داور بازي را مجاب کرد ‌هافبک تيم صباي قم را با کارت زرد جريمه کند.

تساوي تيم فوتبال صباي قم برابر فولاد خوزستان در مجموع به کام تيم‌هاي ديگر و به خصوص رقباي آنها در بالاي جدول رده‌بندي خوش آمد زيرا صباي قم و فولاد خوزستان از جايگاه خود در جدول رده‌بندي ليگ برتر بالاتر نرفتند.

صبايي‌ها که تا پيش از اين ديدار با کسب 19 امتياز تيم رده نهم جدول رده‌بندي بودند، در حال حاضر با کسب 20 امتياز در همان رده باقي مانده‌اند و تيم فوتبال فولاد خوزستان هم با کسب 20 امتياز مکان هشتم جدول را در اختيار گرفته است، ولي تفاضل گل فولاد به اضافه شش و تفاضل گل صباي قم به اضافه چهار است.

0mid

متخصص بخش ورزشی
سرپرست فولاد: در برابر صبا حقمان برد بود
[h=2]سرپرست تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت، بازيکنان اين تيم در برابر تيم فوتبال صباي قم با ارايه يک بازي خوب وتاکتيکي استحقاق برد را داشتند اما اين مساله بر اثر شتابزدگي مهاجمان تيم فولاد خوزستان اتفاق نيفتاد.

00028548.jpg
[/TD]

بازي تيمهاي فوتبال فولاد خوزستان و صباي قم از هفته چهاردهم ليگ برتر باشگاه هاي ايران که روز گذشته انجام شد بدون گل براي دو تيم مساوي خاتمه يافت .

حسين ابن قاسم روز پنجشنبه به خبرنگار ايرنا اظهارداشت : بازيکنان ما براي کسب سه امتياز اين بازي مسابقه را شروع کردند بطوري که صاحب چند موقعيت شدند ليکن اين موقعيت ها به دليل بدشانسي و شتابزدگي بازيکنان ما تبديل به گل نشد .

وي اضافه کرد: آرش افشين درلحظات پاياني نيمه اول صاحب يک فرصت گل مسلم شد که بر اثرشتابزدگي آن را ازدست داد، همچنين ساسان انصاري در دقايق آخر بازي مي توانست فولاد رابه گل برساند ليکن اين بازيکن بجاي اينکه توپ را وارد دروازه خالي کند آن را به هوا زد.

سرپرست تيم فوتبال فولاد خوزستان افزود : درجريان اين مسابقه بازيکنان ما همچنين دو بار توپ را به تير دروازه زدند.

ابن قاسم گفت: با تعطيلي ليگ به خاطر بازي تيم ملي ايران، فرکي سرمربي تيم تا روز دوشنبه اينده به بازيکنان خود استراحت داد

0mid

متخصص بخش ورزشی
پروين: ياد دهه 60 و سال 52 افتادم
[h=2]عضو کميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: پيروزي قرمزپوشان مقابل پيکان من را ياد پرسپوليس دهه 60 و همچنين تيم سال 52 انداخت.

00939620.jpg
[/TD]

علي پروين در خصوص شرايط پرسپوليس اظهار داشت: خدا را شکر مي‌کنم که پس از مدتها پرسپوليس با يک بازي خوب و منطقي و هجومي همانطور که همه هواداران توقع داشتند به يک پيروزي شيرين مقابل پيکان رسيد. البته پيکان تيم بدي نبود اما روز متعلق به پرسپوليس بود.

وي افزود: قبلا وقتي که بازيهاي پرسپوليس شروع مي‌شد اين تيم از قبل يک يا دو گل از حريف پيش بود و در نيمه اول کار را تمام مي‌کرد. بازي با پيکان من را ياد همان روزها انداخت. از دقيقه يک بچه‌ها حمله کردند و قدر فرصت‌هاي خود را خوب دانستند. از طرفي ديگر خوشحالم که بالاخره فشار زياد از روي بازيکنان پرسپوليس با اين پيروزي برداشته شد و اميدوارم همين روند ادامه داشته باشد.

پروين ادامه داد: پيروزي پرسپوليس مقابل پيکان و بازي منطقي اين تيم من را ياد پرسپوليس دهه 60 که مدام به حريفان حمله مي‌کرد و به يک يا 2 گل قانع نبود انداخت. همچنين سال 52 که همه مي‌دانند چه اتفاقي افتاده بود. البته الان شرايط پرسپوليس سخت‌تر است و بايد تدابيري انديشيده شود که بازي مقابل پيکان زود فراموش نشود.

پروين در اين خصوص که چرا در چند وقت گذشته مصاحبه‌اي انجام نداده گفت: در شرايطي که پرسپوليس متاسفانه نتايج خوبي نمي‌گرفت من هم نبايد نمک روي زخم مي‌ريختم. حرف نزدم تا آقايان نگويند پروين چشم به تاج و تخت پرسپوليس دارد به همين دليل سکوت کردم تا شرايط تيم از آن وضعيت بيرون بيايد اما هنوز هم با وجود زدن 6 گل به نظر من اتفاق خاصي نيفتاده است. يک نتيجه خوب گرفته‌ايم و هنوز کار پرسپوليس براي آمدن به بالاي جدول سخت است.

وي در اين مورد که چه تغييراتي در پرسپوليس افتاده که با شش گل پيکان را شکست مي‌دهد خاطرنشان کرد: به نظر من بچه‌ها به خودباوري رسيدند و فعل خواستن را خوب صرف کردند نتيجه‌اش هم اين بود که در پرسپوليس زلزله اتفاق افتاد. البته نبايد از بازي خوبي تيم پيکان و بازي جوانمردانه اين تيم و عبدالله ويسي نيز به سادگي گذشت چون مقابل پرسپوليس بسيار جوانمردانه بازي کرده و فوتبالي هجومي را در دستور کار خود قرار دادند و به دنبال دفاع مطلق نبودند.

پروين خاطرنشان کرد: به نظر من پرسپوليس مي‌تواند در بازي‌هاي آينده حتي بهتر از اين بازي باشد. آنها در خطوط مختلف داراي بازيکنان خوب و فرصت‌طلبي هستند و اگر در برخي از نقاط، ضعف‌ها پوشش داده شود به نظرم مي‌تواند نتايج بهتري در آينده بگيرد که اميدوارم اين اتفاق بيفتد تا باز هم دل هواداران مثل بازي با پيکان شاد شود.

عضو کميته فني قرمزپوشان درباره تعطيلي ليگ برتز گفت: بالاخره اين تعطيلات براي همه تيم‌ها است و من اميدوارم پرسپوليس روند موفقيت خود را از ادامه دهد. بايد همه کمک کنيم تا تيم ملي به جام جهاني برود. بازي مقابل ازبکستان سخت است اما نبايد زياد و بيش از حد آن را حساس کرد.

وي افزود: انشالله يک حماسه ديگر مثل بازي با کره جنوبي توسط هواداران ما در ورزشگاه پير آزادي رقم مي خورد و بچه‌هاي ما با کسب يک سه امتياز رفتن خود را به جام جهاني قطعي مي‌کنند. من اميدوارم بازي مقابل ترکمنستان هم به نفع تيم ملي فوتبال کشورمان باشد چون اگر تيم ملي ايران به جام جهاني برود به نفع همه افرادي است که در فوتبال نان مي‌خورند.

ورزش3

بالا