• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اعتراض تند لیدر پرسپولیس در سایت استیل‌آذین: از پرسپولیسی بودن پشیمانم

South Boy

متخصص بخش فوتبال
اعتراض تند لیدر پرسپولیس در سایت استیل‌آذین: از پرسپولیسی بودن پشیمانم/ از این برد ناجوانمردانه خجالت می‌کشم/ از آن لیدرها نیستم که دنبال بن شهروندی باشم

سایت گل- یکی از لیدرهای باسابقه پرسپولیس طی تماسی با باشگاه استیل‌آذین حرف‌های جالبی زده که می‌تواند پیامدهای خاصی را در باشگاه پرسپولیس و ارتباط مسئولان و مربیان این باشگاه با لیدرها به دنبال داشته باشد. این لیدر که مهران امیری نام دارد در پی اتفاقات بازی استیل و پرسپولیس به سایت رسمی باشگاه استیل‌آذین گفت: از پرسپولیسی بودن و این‌که سال‌ها برای این تیم زحمت کشیده‌ام پشیمانم.
مهران امیری می‌گوید: ۳۱ سال سن دارم و بیش از نیمی از این سن را در خدمت پرسپولیس بوده‌ام. در سرما و گرما به عشق این تیم به ورزشگاه رفته‌ام و در تمامی سفرهای شهرستان همراه این تیم بوده و از این تیم حمایت کرده‌ام. برخلاف بسیاری از لیدرهای جدید به دنبال گرفتن بن شهروندی نبودم و این تیم عشق من بود. بدون چشمداشت از این تیم حمایت کردم اما باید اعتراف کنم پرسپولیسی که من دوست داشته و دارم تیمی نبوده که با ناجوانمردی به دنبال پیروزی باشد. این تیمی که به هر شکلی می خواهد ۳ امتیاز را بگیرد و به هر ترفندی دست می‌زند تیم محبوب من و بسیاری دیگر از پرسپولیسی‌های قدیمی نیست.
امیری در ادامه حرف‌هایش با سایت استیل‌آذین می‌گوید: باید ناجوانمردانه‌ترین برد ۵۰ سال اخیر فوتبال ایران را به این آقایان تبریک بگویم. در بازی ال‌کلاسیکو که شنبه شب برگزار شد بازیکنان تیم های رئال و بارسا که دشمن قسم‌خورده هم هستند هم فیرپلی را رعایت می‌کردند اما ببینید آقایان در مقابل آقای هدایتی تحت چه فشاری هستند که دست به این کارها می‌زنند.
این لیدر باشگاه پرسپولیس مدعی است در اختلاف میان علی دایی و لیدرها طرفدار دایی بوده است: می‌خواهم به آقای دایی بگویم چند ماه پیش که ۵ بازی را پشت سر هم باختی و برخی لیدرهای پولکی که به دنبال بن شهروندی و از این جور امتیازها هستند به تو فحاشی کردند، امثال من پشت شما ایستادیم و کاری کردیم تا هواداران واقعی از شما حمایت کنند. کار شما به جایی رسید که از یک لیدر باشگاه کتک خوردید اما باشگاه حمایت خاصی از شما نکرد اما ما هواداران واقعی پرسپولیس به عشق شما و تیم محبوبمان از شما حمایت کردیم اما امروز باید اعتراف کنم که از پرسپولیسی بودنم خجالت می‌کشم. برخی لیدرهایی که در این باشگاه هستند به تیم و موفقیت‌هایش توجهی ندارند و تنها گوش به فرمان آقایان هستند. در بازی با صبا همه دیدند که دایی در نیمه اول تشویق می‌شد اما در نیمه دوم علیه او بیانیه می‌خواندند. این یعنی زر و زور و تاثیر میزان بن شهروندی در نوع جهت‌گیری برخی لیدرهای پرسپولیس.
لیدر معترض می‌گوید: روزی که هدایتی به این تیم آمد همان روزهایی بود که پرسپولیس به شدت افت کرده بود اما ایشان با درایت و سخاوت حدود ۷، ۸میلیارد تومان هزینه کردند و مربیان بزرگ و بازیکنان بزرگی مثل علی کریمی را به پرسپولیس آوردند. آقایان گفتند که پول‌های هدایتی را پس داده‌اند اما باید بگویم من که نزدیک به باشگاهم و به خوبی می‌دانم که از همه مبلغ فقط ۳میلیارد تومان را دادند که آن هم همه چک‌هایشان برگشت خورد اما هدایتی به عشق هواداران پرسپولیس با بزرگواری گفت که آن ۵ میلیارد را به عشق طرفداران واقعی پرسپولیس با یک شاخه گل سرخ عوض می‌کنم.
و بالاخره افشاگری امیری درباره رحمان احمدی: این دروازه‌بان تازه‌ای که بدون تیم مانده بود و با خواهش و التماس به پرسپولیس آمد بداند در حد و اندازه‌ای نیست که در مورد استیل‌آذین و هدایتی صحبت کند. آقای رحمان احمدی! مگر شما سال گذشته چندبار پیغام ندادی که به استیل‌آذین بیایی و به عنوان دروازه‌بان دوم روی نیمکت این تیم بنشینی؟
لیدر معترض در پایان باز هم از هدایتی تشکر کرده و می‌گوید: همان بهتر که امثال هدایتی که آقایان چشم دیدنش را ندارند از فوتبال برود و فوتبال و ناپاکی‌هایش را برای اینها بگذارد

بالا