• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اعلام برندگان مسابقه برترین ارسال کننده ایران انجمن 1391

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
91/6/27

برترین آمارهای امروز:

55...Silver Star

50..Maryam

29...parastu

Silver Star عزیز بالاترین آمار رو کسب کردند ، لطفا نوع شارژ درخواستیتون رو برای admin ارسال کنید.

رقیب من در مسابقه امشب تبریک میگم :19::گل:

Xaniar

متخصص بخش زوم

91/6/21

برترین آمارهای امروز:

104 = KAMYAR

81 = B a R a N

70 = Gjust

KAMYAR عزیز بهنرین ارسال کننده ی امروز انجمن بود.

متشکریم کامیار عزیز.
لطفاً نوع جایزه ی درخواستیت رو برای ادمین ارسال کن.
:گل:

91/6/24

برترین آمارهای امروز:

KAMYAR عزیز بالاترین آمار رو کسب کردند ، لطفا نوع شارژ درخواستیتون رو برای admin ارسال کنید.

تبریک میگم:گل:

:نیش:با تشکر ٰ دریافت شد :گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
91/6/28

برترین آمارهای امروز:

parastu...41

36...آتیش

Silver Star...22

parastu-پرستو عزیز بالاترین آمار رو کسب کردند ، لطفا نوع شارژ درخواستیتون رو برای admin ارسال کنید.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
91/6/29

برترین آمارهای امروز:

55...Silver Star

48...آتیش

38..fatemeh

Silver Star عزیز بالاترین آمار رو کسب کردند ، لطفا نوع شارژ درخواستیتون رو برای admin ارسال کنید.
تبریک میگم :گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
91/6/30

برترین آمارهای امروز:

44...Silver Star

19...NicolNici

11..palang

مجدد تبریک میگم :گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
91/6/31

برترین آمارهای امروز:

33...fatemeh

14...یاسی جون

14..MA R JA N

fatemeh عزیز بالاترین آمار رو کسب کردند ، لطفا نوع شارژ درخواستیتون رو برای admin ارسال کنید.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
قبل از هر چیز یک تشکر ویژه دارم از مریم خانم و باران عزیز، به جهت اینکه با نهایت تلاش و مسئولانه قبول زحمت کردند و برگزاری این مسابقه رو بر عهده گرفتند و متعهدانه در پایان هر روز با هماهنگی برندگان رو اعلام کردند.
در همه ی مسائل گوناگون مربوط به انجمن تلاش و کمک این دو بیشترین بوده و واقعاً اداره ی امور مربوط به انجمن بدون وجود این عزیزان برای من دشوار هست.
تشکر دومم از همه ی دوستان فعال در ایران انجمن هست که همگی با هم و با فعالیت روزانه و ارسال پست و سایر فعالیت ها روزبروز باعث پیشرفت انجمن خودشون میشند و ما هر روز به صورت عینی شاهد تحول رو به رشد در ایران انجمن هستیم.

خب با یاری همگی شما دوستان و بخصوص مجریان این مسابقه مریم خانم و باران خانم عزیز و همگی عزیزان شرکت کننده که طی یک رقابت روزانه به مدت شصت روز تلاش کردند، مسابقه ی تابستانی 91 ایران انجمن به خوبی تمام شد.

نکته ای رو هم میخوام خدمت عزیزان عرض کنم که برای من بسیار مهم هست: خب بالاخره حجم پیام های روزانه ی بنده زیاد هست و همچنین حجم کارهای روزانه ای که باید رسیدگی کنم. نهایت تلاش من این بود که خدای نکرده ارسال جایزه ی عزیزی فراموش نشه و به جهت تعهدی که کردیم به صورت دین برای من باقی نمونه، من میخوام از تک تک عزیزانی که در این مدت به عنوان برنده در این تاپیک اسمشون برده شده و احیاناً جایزه ای از طرف من ارسال نشده تقاضا کنم حتماً طی یک پیام خصوصی من رو از این موضوع آگاه کنند تا جوایزشون ارسال بشه. عزیزان و مطمئن باشند اگر احیاناً چنین موردی بوده به علت فراموشی من بوده و عدم ارسال جایزه برای دوستی هیچ دلیل دیگه ای نداشته.
البته من امروز باز هم سعی کردم پیام های خصوصی خودم رو در رابطه با ارسال جوایز چک کنم و احتمال عدم ارسال رو کم میدونم منتها تقضا دارم اگر موردی بوده حتماً عزیزان اطلاع بدند.

موفق باشید

Silver Star

مدير ارشد تالار
با تشکر از علی آقا:1: هر سه جایزه رو دریافت کردم. دوستان اگه اس ام اس میخواید، به بنده اطلاع بدید:نیش2:

parisa

متخصص بخش
سلام
من پنج یا شش باربرنده شدم اما خودم جایزه ای نخواستم چون هدفم گرفتن جایزه نبود پش دینی به گردن شما نیست

parastu

متخصص بخش گالری عکس
91/6/28

برترین آمارهای امروز:

parastu...41

36...آتیش

Silver Star...22

parastu-پرستو عزیز بالاترین آمار رو کسب کردند ، لطفا نوع شارژ درخواستیتون رو برای admin ارسال کنید.

تبریک میگم

با تشکر:5:

دریافت شد
:18:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا