• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

افشین پیروانی: من بروم استقلال؟ محال است!

mario8344

متخصص بخش
1.20.jpg

افشین پیروانی شایعه حضورش در استقلال اهواز را تکذیب کرد.
به گزارش خبرآنلاین ؛ درحالی که پس از برکناری فیروز کریمی از تیم اهوازی ، شایعه شده بود افشین پیروانی هدایت تیم اهوازی را در دست می گیرد اما او می گوید قصدی برای حضور در استقلال اهواز ندارد. پیروانی در این باره به خبرنگار ما می گوید:« من و استقلال؟ اصلا اسم من با اسم تیم اهوازی همخوانی ندارد. من تمام عمرم پرسپولیسی بودم و در این باشگاه بازوبند کاپیتانی بستم اما چطور ممکن است بروم تیم استقلال؟ با همه احترامی که برای این تیم قائلم اما ارتباطی با این تیم نداشتم و قرار هم نیست که به استقلال اهواز بروم.»
استقلال اهواز نزدیک به 6 هفته قبل فیروز کریمی را به جای ابراهیم یزدی در تیمش مشغول به کار کرد اما حضور این مربی که بعد از سپری کردن دوران محرومیت ، به تازگی اجازه کار در همه رده های لیگی کشور را بدست آورده برای اهوازی ها خوش یمن نبود و این تیم حالا در آستانه سقوط به دسته پایین تر قرار گرفته. اتفاقی که سبب شد تا مسئولان استقلال در پی جایگزینی برای او باشند.

بالا