• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

الگوهای بچه ها تا 12سال،لباس نوزاد، زیرپوش، پیش بند

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
19898.jpg

1-در الگوی بچه ها ساسون سرشانه نمیگیریم
2-اندازه گیری ها مثل الگوی زنانه است و بالاتنه را از گوشه گردن اندازه میزنیم
3-الگو جلو 2س با الگوی پشت فرق دارد
4-به خط باسن هم احتیاج نداریم
5-پارچه مناسب براس بچه ها نخی ململ کرکی وحوله ایی و...هست
ابتدا مستطیلی به عرض 1/2 باسن یا سینه +5س رسم میکنیم که خط گردن میشود و طول مستطیل=قد بالاتنه.قد بالاتنه تقسیم بر 2=خط سینه وفاصله بین سینه وخط گردن=خط کارور.بعد خط گردن را نصف کرده 3س پایین میاییم شیب سرشانه را می کشیم وروی ان اندازه سرشانه را مشخص میکنیم ,وبعد مانند الگو اندازه ها را مشخص کنید.

1.jpg

آخرین ویرایش توسط مدیر:

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
لباس نوزاد:

الگو را مانند شکل اماده میکنیم الگوی پشت مانند جلوست فقط از گودی گردن 2س پایین میاییم.

قسمتهای حاشور خورده را دور میریزیم

2.jpg

زیر پوش:

مستطیلی به عرض 16 وطول 28 میکشیم .در سمت چپ ان یک مربع 10 در 10 تشکیل میدهیم واز ضلع سمت

چپ ان 1/5 س پایین میاییم و مانند شکل عمل میکنیم

e4ef22f0cf6ae7c6e2c063f70c7c78a1.jpg

11.jpg

پیش بند:

مستطیلی به عرض 12 و طول 21 بکشید ومانند شکل عمل کنید
1264300244.jpg
3.jpg

منبع : گل بانو

آخرین ویرایش توسط مدیر:

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
الگوی کلاه :

x.jpg

اندازه بچه 15 ماهه:قد پشت=20قدجلو=22قد از سرشانه تازمین=65قد از سرشانه تا زانو =51قد دامن=20 دور سینه ودور کمر=53دور باسن=58دور گردن=23سرشانه=6.5کارور جلو وکارور پشت هر کدام=21قد از سرشانه تامچ=23 دور بازو=20 دور مچ=11

منبع:گل بانو

آخرین ویرایش توسط مدیر:

بارونک

New member
سلام ممنون از الگوی پیشبند دوتا پیشبند دوختم خیلی خوب شد .میشه لطف کنین اموزش زیرپوش زیر دکمه دار (بادی) نوزادی رو هم بذارین.

elaheIT

New member
سلام ممنون از پست بسیار عالی تون.من حامله ام ازتون میخواهم اگه امکان داره الگو و آموزش سری کامل سرویس لباس نوزاد را برای میل کنین ممنون میشم واقعا احتیاج دارم آخه خیلی لباسهای بیرون گرونن پارچه خریدم با کمک شما بدوزم.
1.انواع زیر1پوش و زیرپوش زیردکمه دار 2.انواع لباس و لباس زیر دکمه دار 3.شورت عینکی 4.انواع کلاه 5.انواع سرهمی 6.سرویس خواب نوزادشیک و جدید7.انواع شلوار 8.انواع بلوز 9.سرویس حوله نوزاد و هرچی که لازمه ممنون میشم دعا تون میکنم تو این ماه عزیز.
لطفا از اینها هم دخترون هم پسرونشو بگین چون بچم زمستون بدنیا میاد انشاالله چند مدل لباس با ژارچه های گرم هم براش آموزش بدین مثل سرهمی شلوار و بلوز و جلیقه و کلاه و ....elaheit2011@yahoo.com ممنون میشم دعا تون میکنم تو این ماه عزیز.

بالا