• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

انتخاب بهترین کاربر سال ایران انجمن در سال 1390

انتخاب بهترین کاربر سال ایران انجمن در سال 1390

• مجموع رای دهندگان
    12
  • نظرسنجی بسته .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

ASHKAN

متخصص بخش تلفن همراه
سلام به همه امیدوارم که حالتون خوب باشه امیدوارم سال 90 خوبی رو سپری کرده باشید

من توی این تایپیک قصددارم بهترین کاربرسایت ایران انجمن معرفی کنم از دوستانی که هم تو این نظر سنجی شرکت کنند ممنونم

و به بهترین کاربر انتخاب شده در نظرسنجی یک عدد کارت شارژ تعلق خواهد گرفت فقط امیدوارم اون کسی و که واقعا شایسته این مقام هست انتخاب بشه

من در این لیست بهترین ارسال کننده با تعدادی از برنامه نویسان ایران انجمن انتخاب می کنم

عیدتان پیشاپیش مبـــــــــــــــارک

زینب

کاربر ويژه
فقط یه کارت شارژ بابا یه کم دست دلباز باش جلوی بچه ها ی انجمن آبرو داری کن !:نیش:
ببینم می شه خودم رو اتخاب کنم ؟!:نیش:

ASHKAN

متخصص بخش تلفن همراه
سلام به همه برنده این مسابقه مریم خانم و بارون خانم بودن امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشند و بقیه ی اعضای انجمن هم همگی خوب بودن و من مطمئنم همه ی

اون ها چیزی از
بارون و مریم خانم کم نداشتند به زودی کد 2 عدد کارت شارژ که مخصوص آن هاست به آن ها ارائه خواهد شد (در پیام خصوصی)

خیلی ممنون که در این نظر سنجی شرکت کردید .........

بدرورد......

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
تبریک به دو دسته :گل: انجمن.امیدوارم در تمام زندگی موفقتر باشید.:گل:هزاران شاخه تقدیم به شما دو عزیز.
(ادمین عزیز پول گلها را قسطی از من دریافت فرمائید.
:خنده2::شاد:)

rahnama

پدر ایران انجمن
انتخاب خودم را با امتیاز 7 نشانه محبت شما عزیزان زندگی خودم می دانم. واین نشان داد من با توجه به کهولت سنی مقبول بین شما عزیزان دلم هستم . قبلا که در بین شما :گل: ها بودم خود را 30ساله می دانستم ولی با این امتیاز من 20ساله شدم و یک روز هم تخفیف نمی دهم.با تمام وجود دوستتان دارم و عاشق تک تک شما هستم.ممنونم.

Mahdi Askari

مدير فنی
به همه دوستانی که برنده شدن تبریک میگم
امیدوارم از شارژشون به نحو احسنت استفاده کنند:نیش:

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلاااام به دوستای بهترینم.
ممنون از همه ی کسانی که به من رأی دادن:خجالت: & :8:.
من خودمو لایق این عنوان نمی بینم ولی جایزه تون خوشمزه ست! :شاد:
اگر توی این نظرسنجی شرکت نداشتم دلیلش این هست که تک تک شما رو بهترین می بینم. همه ی کسانی که در لیست بودند و یا نبودند برای من بهترینند.:گل:
بسیاررر ممنونم اشکان گل :گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات

هدیه دریافت شد. سپاس فراوااان :دست::نیش2::گل:

آخرین ویرایش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات

.

سلام سلام سلام به همه ایران انجمنی های عزیز که من و لایق دونستن و بهم رای دادن
راستش من نمیدونستم برنده شدم ؛ عصر روز 13 فروریدن داشتم توی کوچه پس کوچه های ایران انجمن قدم میزدم این مدلیا قدم میزدم یکم تریپ خسته هه :41: که یه دفعه ای یه پیام از طرف آقا اشکان رسید به دستم که توش نوشته بودن من برنده شدم !
اولش این مدلی شدم :تعجب2:
بعدنش کمی تا قسمتی با سرعت :فرار: جستجو کردم تاپیک مسابقه رو یافتم آخه اصلا یادم نبود این مسابقه رو :خجالت2:
خلاصه سرتون و درد نیارم همون موقع بود که از حالت تریپ خسته شدم این :13:
انقد پر انرژی شدم که همون موقع یه نفر رو با دروغ 13 سرکار گذاشتم دارم میخندم ! خخخخخخ:9:

دوستان یه دنیا ازتون ممنونم برای همه چیز :گل:

آقا اشکان از شما هم ممنونم برای برپایی این مسابقه :1:
جایزه دریافت شد :4:

خیب نوبت میرسه به شیرینی بفرمایید دهنتون و شیرین کنید :

pc4f853db25c1df1149fd171735b20a616_30396228249935095947.jpg

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
مبارکتون باشه:شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد:
مرسی از شیرینی:79::79:

0mid

متخصص بخش ورزشی
این تاپیک رو دیگه کی زدین؟؟؟ :تعجب: :نیش:
مثل اینکه من از قافله عقب موندم :نیش:

مریم خانم بهتون تبریک فراوون میگم :بله: :دست:

چاووش

متخصص بخش ادبیات
با اینکه منم این مسابقه رو ندیده بودم ولی به نفرات اول تا سوم این جدول رده بندی تبریک میگم
انشالله همیشه دست پر باشن تا ماهم از داشته هاشون استفاده کنیم

naznaz

کاربر ويژه
مبارک باشه...مبارک باشه:39::39::39:امیدوارم همیشه همینطور فعال و پرانرژی باشین دوستان.منم دیر متوجه شدم ببخشین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا