• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

انتخاب کي‌روش وظيفه‌ام را سنگين‌تر مي‌کند

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2] مهاجم نفت تهران که در پايان بازي با پرسپوليس از سوي کارلوس کي‌روش به عنوان بهترين بازيکن زمين انتخاب شد از اين اتفاق اظهار خوشحالي کرد.

[TD="align: left"]
00037823.jpg
[/TD]

رضا نوروزي در گفت و گو با خبرنگار تسنيم در خصوص عملکردش مقابل پرسپوليس گفت: مي دانستم کي‌روش به ورزشگاه مي آيد و همين موضوع انگيزه هايم را بيشتر کرده بود. در طول بازي دوندگي زيادي در زمين داشتم و چند فرصت هم نصيبم شد که متاسفانه گل نزدم. خيلي دوست داشتم گل بزنم ولي اين اتفاق نيفتاد، با اين حال تلاش خودم را در زمين انجام دادم و فکر مي کنم کادر فني هم راضي باشد.

وي که از سوي کي‌روش به عنوان بهترين بازيکن زمين انتخاب شد در اين خصوص خاطرنشان کرد: به خاطر انتخاب کي‌روش حس بسيار خوبي دارم. فکر نمي کردم به عنوان بهترين بازيکن انتخاب شوم و حدسم اين بود که علي قرباني زننده گل نفت انتخاب شود ولي در نهايت اين تصميم گرفته شد و برايم بسيار خوشحال کننده و با ارزش بود. حالا وظيفه ام سنگين تر مي شود و بايد بيشتر تلاش کنم.

نوروزي در پاسخ به اين سوال که فکر مي کني در اردوي بعدي به تيم ملي دعوت شوي تاکيد کرد: اين موضوع به کادر فني تيم ملي مربوط مي شود ولي من بايد تا پايان بازي ها با انگيزه باشم و حتي انگيزه ام از اين هم بيشتر باشد. فکر مي کنم لايق دعوت شدن به تيم ملي باشم ولي باز هم مي گويم تابع تصميم کادر فني هستم و سعي مي کنم کي‌روش را راضي کنم تا به تيم ملي دعوت شوم. رفتن به جام جهاني براي من خيلي مهم است و دوست دارم اين اتفاق رخ دهد.

مهاجم نفت در خصوص انتقاد بازيکنان و کادر فني پرسپوليس از سبک بازي نفت و اينکه آنها گفته اند اين تيم فقط زير توپ مي زد اظهار داشت: من چنين چيزي را قبول ندارم و اتفاقا پرسپوليس بود که زير توپ مي زد و محسن بنگر از خط دفاع توپ هاي بلند را براي بازيکنان تيمش ارسال مي کرد. در اين بازي خيلي از پرسپوليس بهتر بوديم و چند فرصت خوب را از دست داديم.

بالا