• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

انتقاد از مدیر کل سایت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ASHKAN

متخصص بخش تلفن همراه
با سلام خدمت علی اقای گل گلاب چطوری خوبی خوب اگه خوبی خدا رو شکر اگرم خوب نیستی انشاالله خوب بشی:خنده2:

علی جان برات عرض کنم که حدود 3 سال از افتتاح ایران انجمن گذشته و این که هر روز بهتر از دیروز بوده سایت که یکی از عواملش هم وجود مدیریت خوب شما بوده
ولی علی عزیز از لحظه ی افتتاح سایت قسم
ت پیام های بازدید کننده ها مشکل داشته و این رو از اون جهت در مشکلات کاربری عرض نکردم که من این موضوع رو به
شما قبلا فکر کنم گفته بودم اما چرا تا حالا بر طرف نشده نمی دونم اگه دقت کرده باشید
بیشتر مواقع که به شما پیام بازدید کننده میاد شما اون رو می خونی ودیگه
نباید اون پیام جدید باشه ولی بارها این اتفاق افتاده که اون پیامی که از قبل مشاهده و خونده شده باز هم به عنوان یک پیام جدید محاسبه می شه

behamin

کاربر ويژه
سلام
من انتقاد دارم از مریم وعلی آقا ..:دی
انتقادم اینه که چرا اینقدر دیر پیام خصوصی هاشونو جواب میدن.:دی.من الان سوالی ازشون پرسیدم برام مهمه ولی جوابی ندادن..:فرار::گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
من انتقاد دارم از مریم وعلی آقا ..:دی
انتقادم اینه که چرا اینقدر دیر پیام خصوصی هاشونو جواب میدن.:دی.من الان سوالی ازشون پرسیدم برام مهمه ولی جوابی ندادن..:فرار::گل:

با سلام
انتقادتون وارد نیست بهامین عزیز.
اولویت پاسخ با پیام هایی خواهد بود که مربوط به انجمن و شخص من هستند.
باید از بخش های مختلف و توان گروهی انجمن جهت یافتن پاسخ سوالات مختلفتون استفاده کنید.

موفق باشید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام خدمت علی اقای گل گلاب چطوری خوبی خوب اگه خوبی خدا رو شکر اگرم خوب نیستی انشاالله خوب بشی:خنده2:

علی جان برات عرض کنم که حدود 3 سال از افتتاح ایران انجمن گذشته و این که هر روز بهتر از دیروز بوده سایت که یکی از عواملش هم وجود مدیریت خوب شما بوده
ولی علی عزیز از لحظه ی افتتاح سایت قسم
ت پیام های بازدید کننده ها مشکل داشته و این رو از اون جهت در مشکلات کاربری عرض نکردم که من این موضوع رو به
شما قبلا فکر کنم گفته بودم اما چرا تا حالا بر طرف نشده نمی دونم اگه دقت کرده باشید
بیشتر مواقع که به شما پیام بازدید کننده میاد شما اون رو می خونی ودیگه
نباید اون پیام جدید باشه ولی بارها این اتفاق افتاده که اون پیامی که از قبل مشاهده و خونده شده باز هم به عنوان یک پیام جدید محاسبه می شه

سلام
قبل از هر موردی ممنونم از لطف شما اشکان عزیز.
اشکان جان تاپیک مربوط به انتقاد از عملکرد مدیر کل سایت هست اما در مورد مشکلی که بیان کردید چنین موردی از طرف دوستان تابحال بیان نشده.
نیاز هست شما پیام های کاربران ساده رو تأیید کنید تا دیگه در بخش اطلاع رسانی موجود نباشند. همچنین اگر مشکل فنی دارید میتونید با مدیران فنی جهت بررسی و رفع مشکل در ارتباط باشید.

موفق باشید

behamin

کاربر ويژه
با سلام
انتقادتون وارد نیست بهامین عزیز.
اولویت پاسخ با پیام هایی خواهد بود که مربوط به انجمن و شخص من هستند.
باید از بخش های مختلف و توان گروهی انجمن جهت یافتن پاسخ سوالات مختلفتون استفاده کنید.

موفق باشید

نخیرم من انتقادم وارده :دی
چون سوالم فقط مربوط به سایت خودتون هست وفقط هم شما میتونی پاسخ بدیش ومریم جون:زبون:

do..bia

کاربر ويژه
سلام من هم ی انتقاد داشتم .

شما که مدیریت کل سایت هستین چرا پروفایلتون برا افرادی ک تو لیست دوستانتون نیستن بستی ؟ اگه کسی تازه عضو شده باشه و تو لیست دوستانتون نباشه حتما باید براتون درخواست دوستی بفرسته تا بتونه مشکلش رو برطرف کنه ؟
باتشکر
موفق تر باشید :گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام من هم ی انتقاد داشتم .

شما که مدیریت کل سایت هستین چرا پروفایلتون برا افرادی ک تو لیست دوستانتون نیستن بستی ؟ اگه کسی تازه عضو شده باشه و تو لیست دوستانتون نباشه حتما باید براتون درخواست دوستی بفرسته تا بتونه مشکلش رو برطرف کنه ؟
باتشکر
موفق تر باشید :گل:

سلام
دوست عزیز معمولاً از پیام های پروفایلی بیشتر برای حال و احوال پرسی ها و مطالب عمومی استفاده میشه.
برای کارهای ضروری تر امکان ارسال پیام خصوصی برای همه ی کاربران موجود هست.

موفق باشید

AyTak

کاربر ويژه
سلام من چن وقته اينجا عضوم جديدن يه اتفاقي افتاد واقعن تعجب كردم

و اونم كپي برداري ار مطالب سايت ايپك هست ، مطالبي كه كپي برداريشون مجاز نيست و براي جمع آوريشون كلي زحمت كشيده شده

من خودم اونجا عضو هستم

اصلن خوب نيست با گذاشتن جايزه روزي 1000 تومن يه انسان دست به همچين كار زشتي بزنه

و مديرشم راحت بگه شما خودتون كپي كردين

اگه شما هم ميتونيد بريد از سايت هاي خارجي وقت بذاريد كپي كنيد كسي جلوتونو نگرفته

نه اينكه زحمت هاي يه سايت رو به اسم خودتون تموم كنيد

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام من چن وقته اينجا عضوم جديدن يه اتفاقي افتاد واقعن تعجب كردم

و اونم كپي برداري ار مطالب سايت ايپك هست ، مطالبي كه كپي برداريشون مجاز نيست و براي جمع آوريشون كلي زحمت كشيده شده

من خودم اونجا عضو هستم

اصلن خوب نيست با گذاشتن جايزه روزي 1000 تومن يه انسان دست به همچين كار زشتي بزنه

و مديرشم راحت بگه شما خودتون كپي كردين

اگه شما هم ميتونيد بريد از سايت هاي خارجي وقت بذاريد كپي كنيد كسي جلوتونو نگرفته

نه اينكه زحمت هاي يه سايت رو به اسم خودتون تموم كنيد

سلام
قوانین سایت مورد نظر:
http://www.sewcenter.ir/showthread.php?tid=1392
بند شماره ی 7 قوانین سایت مذکور:
7. اگر از سایت دیگری مطلب کپی شده دارید حتما منبع رو در انتهای مطلب ذکر کنید
این سایت چند روز هست با زیاده خواهی و نگاه تک بینانه و به نفع خود در حال ایجاد حاشیه برای سایت ما و کاربران اون هست در حالی که خود هرگونه کپی برداری از سایت های دیگر رو با شرط ذکر منبع مجاز دونسته (مشابه قانون جاری ایران انجمن). به همین جهت هرگونه عواقب ناشی از ادامه ی این رفتار که در روزهای آینده متوجه سایت مذکور خواهد شد با اخطار قبلی که من الان خدمت شما و مدیریت این سایت میدم متوجه خود شما خواهد بود.
موفق باشید

seyyedalireza

مدیر موقت
سلام من یک انتقاد دارم
الا من هر روز میام توی سایت حداقل در هر روز 15 پیام میگذارم تقریبا یک ماهی هم میشه که اومدم ولی دیگه خسته شدم برا چی من کاربر ویژه نمیشم
این مدیریت میدونم کار سختیه ولی دیگه نباید مارو هم از یاد بندازید
میدونم که هر وقت پیام خصوصی میدم سه سوت جوابشو میدین
ولی منم دوست دارم کارب ویژه باشم
میتونین یک کاری بکنین مثل هر کسی فلان قدر پیام در ست داد ویا مثلا فلان قدر انلاین بود کاربر ویژه بشه

ناهید

متخصص بخش
سلام من یک انتقاد دارم
الا من هر روز میام توی سایت حداقل در هر روز 15 پیام میگذارم تقریبا یک ماهی هم میشه که اومدم ولی دیگه خسته شدم برا چی من کاربر ویژه نمیشم
میتونین یک کاری بکنین مثل هر کسی فلان قدر پیام در ست داد ویا مثلا فلان قدر انلاین بود کاربر ویژه بشه

دوست خوب و بسیار عزیز

مسلما مدیران انجمن حتما این مورد رو بررسی خواهند کرد . اما از نظر من که مدتهاست در

این انجمن و سایت های دیگه کم و بیش فعالیتی دارم یک نکته را همیشه برای خودت حفظ کن .

و اینکه هر کاری رو برای رضایت خودت انجام بده نه پاداش و تشکر . وقتی پستی میزاری که

کلی از دوستان تشکر میزنند و می پسندند ارزشش خیلی باید برات بیشتر باشه که بقول خودت

کلی تالار پر کنی . البته متاسفم که جوابی دادم ولی چون خودم پستی که میزارم دوست دارم و

لذت میبرم بدون هیچ هدفی جهت ارتقاء خواستم نظرم رو بگم که تو هم احساس بهتری برای

گذاشتن پست داشته باشی ولی مطمین باش عوامل مدیریت انجمن حواسشان جمع هست و به وقتش

ارتقا ء هم میدن. ممنون:گل:

t92

متخصص بخش
یک انتقاد از مدیر کل سایت :نیش3:
آقا این بخش پیشنهادات انتقادات چرا بررسی نمیشه :91:
اعصاب نموند دیگه :نیش3:
:133:

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام من یک انتقاد دارم

سلام دوست عزیز
از شما میخوام ابتدا تاپیک زیر رو ببینید
و بدونید که همونطور که در تاپیک ذکر شده:

هیچ یک از کاربران ساده ی سایت با توجه به تعداد پست هایشان به کاربری ویژه ارتقاء نمی کنند. (بدین معنی که تعداد پست بالا ملاک نمی باشد)
ملاک اول و مهم در ایران انجمن جهت انتقال به کاربری ویژه اخلاق و رفتار شایسته می باشد، و کاربران در صورت فراهم بودن سایر شروط جهت انتقال به گروه کاربری ویژه باید از اخلاق و رفتار شایسته برخوردار باشند.

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=26656

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا