• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

انتقاد شديد پاشازاده از بازيکنان تيم ملي

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
انتقاد شديد پاشازاده از بازيکنان تيم ملي
[h=2] مهدي پاشازاده با انتقاد شديد از عملکرد بازيکنان تيم ملي گفت: خيلي ممنون که داريد مي‌بازيد.

[TD="align: left"]
00031524.jpg
[/TD]

مهدي پاشازاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد شکست يک بر صفر ايران برابر لبنان گفت: بازيکنان چيزي براي گفتن نداشتند. از دقيقه 45 تا 75 تنها يک کرنر نصيب ما شد و اين نشان مي‌داد چقدر بازي ضعيفي ارائه کرديم. در کل بازي يکي دو فرصت نصفه و نيمه داشتيم و به غير از آن موقعيت ديگري نصيب ما نشد. ما هيچ برنامه‌اي در اين بازي نداشتيم.

مدافع پيشين تيم ملي افزود: قبلاً هم گفته بودم همان‌طور که برابر اردن بازي کرديم مقابل لبنان بازي خواهيم کرد. وقتي کسي انتقاد مي‌کند و به بازيکنان برمي‌خورد، ديگر چه بايد گفت؟

پاشازاده در مورد اينکه در مقطع کنوني چه تصميمي بايد گرفت تا از اين شرايط خارج شويم، اظهار داشت: مشکل اينجاست که اگر به جام جهاني نرويم بايد 4 سال انتظار بکشيم. اگر اين اتفاق بيفتد کي‌روش پولش را مي‌گيرد و چمدانش را مي‌بندد و مي‌رود اما ما ايراني‌ها هستيم که دچار مشکل مي‌شويم.

وي ادامه داد: هنوز شانس صعود داريم اما بايد برنامه‌اي وجود داشته باشد که بتوانيم صعود کنيم. از تيم ملي برنامه‌اي نديديم. اگر قرار است روي توپ‌هاي هوايي و ارسال از جناحين برنامه داشته باشيم بايد از 3 مهاجم که نزديک به هم بازي مي‌کنند استفاده کنيم.

پاشازاده در مورد گلي که ايران دريافت کرد، گفت:‌ دروازه‌بان تقصيري نداشت و اين مدافعان بودند که بد جاگيري کرده بودند. قانون ضربه کاشته اين است که مدافعان بايد نسبت به مهاجمان و توپ به دروازه‌ نزديک باشند اما در اين صحنه ديديم مهاجم حريف به دروازه‌ نزديک‌تر بود و روي جاگيري بد مدافعان ما توانست گلزني کند.

ملي‌پوش پيشين فوتبال ايران درباره تحريم رسانه‌ها از سوي بازيکنان گفت: اين تصميم منطقي نيست. من هفته گذشته از اين موضوع انتقاد کردم اما بازيکنان به من گفتند حرمت خودت را نگه دارد. اصلاً شما (بازيکنان) در اين اندازه نيستيد که بخواهيد جواب مرا بدهيد، هر موقع توانستيد دو بازي خوب مثل بازي با استراليا و آمريکا انجام دهيد، به جام جهاني برويد، براي اين مردم افتخارآفريني کنيد و براي تيم‌هاي منتخب جهان و آسيا انتخاب شويد،‌ صحبت کنيد.

وي خطاب به بازيکنان تيم ملي گفت: شما اول به اردن گل بزنيد و لبنان را ببريد، سپس صحبت کنيد. ما از لبنان گل نخورده بوديم اما واقعاً خيلي ممنون که داريد مي‌بازيد. بفهميد چه پيراهني را برتن کرديد و اگر نمي‌تواند بازي کنيد کنار برويد و بگذاريد جوانان بيايند؛ جواناني که انگيزه بيشتري دارند.

پاشازاده يادآور شد:‌ چرا همه به نسل ما احترام مي‌گذارند؟ چرا همه از بازي استراليا و آمريکا به نيکي ياد مي‌کنند چون که ما آن موقع افتخارآفريني و از نام ايران دفاع کرديم. بيايد دل مردم را شاد کنيد و انتقادپذير باشيد اگر هم مي‌بازيد 10 موقعيت ايجاد کنيد، بازي خوب انجام دهيد و آن وقت ببازيد.

به نقل از ورزش 3

rahnama

پدر ایران انجمن
بازی خوب از این بازیکنان؟
محال است.
دیروز تنفر شدیدی از فوتبال پیدا کردم.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
من که از بازی دیروز متوجه شدم فوتبال ایران = هیچ
فوتبال جایی در ایران نداره فقط پول مردم میره تو جیب این بازیکنا و مسئولین بی غیرت
همون بهتر که نه المپیک میریم، نه جام جهانی میریم، نه تو آسیا قهرمان میشیم

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
من که از بازی دیروز متوجه شدم فوتبال ایران = هیچ
فوتبال جایی در ایران نداره فقط پول مردم میره تو جیب این بازیکنا و مسئولین بی غیرت
همون بهتر که نه المپیک میریم، نه جام جهانی میریم، نه تو آسیا قهرمان میشیم

امین جان شاعر که خودم باشم با اجازه اینو میگم :

به بهری تلاش هر چند کم ..............هست پیروزی هر چند دور
25291_connie_twiddle.gif

amininho

متخصص بخش کامپیوتر

امین جان شاعر که خودم باشم با اجازه اینو میگم :

به بهری تلاش هر چند کم ..............هست پیروزی هر چند دور
25291_connie_twiddle.gif

آخه تا کی خودمونو گول بزنیم؟
از همون سال 1998 به بعد چیکار تونستیم انجام بدیم؟
فقط آبروی خودمونو بردیم و بس
به جای فوتبال بیان یکم به رشته های تخصصی برسن

بالا