Reza Sharifi
مدير ارشد تالار
[h=2] محمد مايليکهن سرمربي سابق تيمملي فوتبال ايران ساعتي پيش براي اجرا حکم حبس 4 ماهه اش وارد محوطه زندان اوين شد و همراه با ماموري که به او دستبند زده بود، براي تکميل مراحل اداري، بدون مقاومت به زندان رفت.
به گزارش "ورزش سه" از زندان اوین، مایلیکهن در حدفاصل محل خودرو تا در زندان لحظاتی کوتاه با خبرنگاران صحبت کرد و گفت: من صحبتی ندارم و از قانون تمکین میکنم.
او درباره پا در میانی فوتبالی ها برای نرفتن او به زندان گفت: از همه عزیزان متشکرم، آنها محبت دارند اما این بار خودم کوتاه نمی آیم. من ناپاکم و می روم زندان تا فوتبال پاک بشود. محمد مایلیکهن را محمد خاکپور و نادر فریادشیران همراهی میکردند.
در این چند عکس، مایلیکهن با چهره ای خونسرد و آرام و در حالی که بسته ای در دست دارد بعد از گفتوگویی کوتاه با "ورزش سه" به زندان می رود تا لابد اتفاقات تازه ای را از پشت میله ها رقم بزند. |
به گزارش "ورزش سه" از زندان اوین، مایلیکهن در حدفاصل محل خودرو تا در زندان لحظاتی کوتاه با خبرنگاران صحبت کرد و گفت: من صحبتی ندارم و از قانون تمکین میکنم.
او درباره پا در میانی فوتبالی ها برای نرفتن او به زندان گفت: از همه عزیزان متشکرم، آنها محبت دارند اما این بار خودم کوتاه نمی آیم. من ناپاکم و می روم زندان تا فوتبال پاک بشود. محمد مایلیکهن را محمد خاکپور و نادر فریادشیران همراهی میکردند.