سالاد نودل مخلوط:
نودالیت سبزیجات 1 بسته
کلم بروکلی قدری
تخم مرغ پخته 1 عدد
خیار ورقه شده 1 عدد
پیاز خورد شده 1 عدد
کلم قرمز قدری
تربچه خورد شده 5 عدد
روغن زیتون 2 قاشق
طرز تهیه
تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و نودالیت را جوشانده و آبکش کرده و به مواد اضافه میکنیم.
سالاد نودالیت و قارچ:
نودالیت سبزیجات 1 بسته
قارچ کنسروی اسلایس شده 1 پیمانه
خیار 1 عدد
فلفل دلمه ای رنگی 1عد
خیار شور1عدد
گوجه فرنگی 1عدد
هویج 1 عدد
نخود فرنگی 1سوم پیمانه
آبلیمو2قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
نمک فلفل به میزان دلخواه
عصاره سیر 1 ق چ
ابتدا تمامی سبزیجات شامل (خیار، خیار شور، گوجه، فلفل دلمه ای) را به صورت ژولین خورد کرده(ژولین یعنی به صورت نوارهای باریک) در ظرف ریخته نخود فرنگی و قارچ اسلایس شده را افزوده و هویج ریز رنده کرده و با مواد مخلوط می کنیم.
آب را در ظرف ریخته و بجوش می آوریم سپس نودالیت را در آب جوش ریخته و پس از 3 دقیقه آبکشی کرده و با مواد بالا مخلوط می کنیم.
همه موارد را بخوبی مخلوط کرده و در ظرف مناسب ریخته و بروی آن سس ریخته و سرو می نمایی. برای تهیه سس تمامی مواد وآبلیمو روغن زیتون و ادویه ها را بخوبی مخلوط کرده و بروی سالاد می ریزیم.
در صورت دلخواه می توان از سس فرانسوی هم استفاده نمود. قارچ حتما باید کنسرو باشد(با آبلیمو، نمک، آب حدودا 20 دقیقه بجوشد)
نودل سبزیجات با مرغ و کلم:
نودالیت سبزیجات ( یا طعم دلخواه ) 2 بسته
پیاز متوسط ۱ عددنگینی شده
روغن زیتون ۴ قاشق سوپخوری
کلم بروکلی ( یا گل کلم سفید) ۱۵۰ گرم ، ریز خرد شده
مرغ ۱۵۰ گرم ، ریز خرد شده
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۸۰۰ میلی لیتر آب ( یا معادل دستور طبخ روی بسته بندی نودل ) را در ظرفی ریخته تا به جوش آید به طور هم زمان در یک تابه حدود 5 دقیقه پیاز را روغن زیتون تفت داده تا طلایی روشن شود کلم بروکلی (یا گل کلم سفید ) ریز خرد شده را به آن اضافه و3 تا ۴دقیقه دیگر حرارت دهید حال مرغ خرد شده نمک و فلفل سیاه را اضافه و به حرارت دادن ادامه دهید تا طبخ کامل شود به طور هم زمان نودل و چاشنی مخصوص آن را به آب در حال جوش اضافه کرده و ۳ دقیقه بپزید و ب سس سبزیجات فوق اضافه کنید.معمولا زمانی که نودل پخته می شود اندکی آب دار خواهد بود بسته به ذائقه می توان نودل را با آب و یا به صورت آبکش شده به مواد فوق اضافه نمود.
چیکن پارمیجانا:
سینه مرغ کوچک بدون استخوان : 4 عدد
آرد: نصف پیمانه
پنیر پارمسان: نصف پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
ادویه همه کاره: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
نودالیت مرغ: 4 بسته
کره:2 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده: 2 حبه
رب گوجه فرنگی: یک تا دو قاشق غذاخوری
شکر: یک چهارم قاشق چایخوری
خامه: یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار کافی
برگ ریحان: 6- 5 برگ
جعفری تازه خرد شده: یک تا دو قاشق چایخوری
کره: 2 قاشق چایخوری
پیازچه خرد شده: یک تا دو قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان و موتزارلا درشت رنده شده: مقداری
• ابتدا سینههای مرغ را تکه کنید سپس در مخلوط آرد بغلطانید
• سیر را با سیر خردکن خرد کنید.
• کره را درون تابهای آب کرده سپس سیر را به آن اضافه کنید و به مدت دو دقیقه آن را سرخ کنید.
• رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل و شکر را به آن اضافه کرده هم بزنید، سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا ده دقیقه بپزد.
• خامه، جعفری و ریحان را به آن اضافه کرده هم بزنید تا 2 دقیقه دیگر نیز صبر کنید سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
• روغن زیتون و کره را درون ظرف دیگری آب کرده و مرغها را در آن سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود.
•نودل را طبق دستور روی بسته با کمی روغن زیتون و نمک بپزید.
• کمی دیگر جعفری و پیازچه خرد کنید.
• وقتی مرغها سرخ شدند آنها را از روی حرارت برداشته و تا داغ هستند روی آنها پنیر موتزارلا و جعفری و پیازچه سرخ شده بریزید
• دراین فاصله اسپاگتی را آبکش کنید.
• برای سرو در بشقاب: در یک ظرف بزرگتر ابتدا مقداری نودل بریزید روی آن سس گوجه و روی سس، پنیر پارمسان و در کنار آن مرغ را بگذارید که روی آن پنیرهای موتزارلاها در حال ذوب شدن هستند.
خوراک مرغ با نودل:
مرغ پخته =150 گرم
پيازچه =دو قاشق غذاخوري
رب گوجهفرنگي= يك قاشق غذاخوري
نودالیت مرغ =يك بسته
نمك و فلفل= به ميزان لازم
آب مرغ =به ميزان لازم
طرز تهيه:
رب را به همراه پيازچه در روغن تفت ميدهيم سپس آب مرغ را به رب گوجهفرنگي اضافه ميكنيم. نمك و فلفل را افزوده، مرغ را به تكههاي كوچك تقسيم ميكنيم و در سس ميريزيم.
نودل را به همراه عصاره مخصوص خود در آب جوش ريخته پس از نرم شدن آبكش ميكنيم. نودل را در ظرف مورد نظر كشيده و سس آماده شده را روي آن ميريزيم.
نودالیت را آبکش گرده و کدو و سینه مرغ پخته و خرد شده و قارچ و نخود فرنگی پخته را کمی تفت میدهیم سبزیجات معطر را خرد کرده و گوجه فرنگی را و روغن زیتون را در آخر به مواد اضافه میکنیم و با سس پرتقال سرو میکنیم.