• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ايران قاره کهن را فتح کرد جشن قهرماني با اشک شوق هزاران هوادار

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: قهرماني - همگاني


ايران با پيروزي بر چين در شانزدهمين دوره رقابت‌هاي واليبال مردان آسيا براي نخستين بار بر سكوي قهرماني ايستاد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ديدار پاياني شانزدهمين دوره رقابت‌هاي واليبال قهرماني مردان آسيا ملي‌پوشان ايران از ساعت 18:30 پنج شنبه با لباس‌هاي سپيد به مصاف چشم بادامي‌هاي چين رفتند.
امير حسيني، آرش کمالوند، حمزه زريني، مهدي بازارگرد، عليرضا نادي و محمد موسوي ترکيب اصلي تيم ايران را در اين ديدار تشکيل مي‌دادند.
ايران و چين پيش از اين در يک تک بازي براي راهيابي به ليگ جهاني با يکديگر روبرو شده بودند که آن ديدار با پيروزي چين به پايان رسيده بود.
سالن دوازده هزار نفري واليبال آزادي بيش از ظرفيت خود شاهد حضور بيش از 18هزار هوادار زن و مردي بود که براي تشويق و حمايت از تيم ايران به ورزشگاه آزادي آمده بودند. استقبال مردمي از اين ديدار به حدي بود که از ساعت‌ها قبل سيل عظيمي از جمعيت پشت درب‌هاي سالن مانده بودند.

گيم نخست
همانطور که انتظار مي رفت سد دفاعي محکم چيني‌ها به راحتي فرو نمي ريخت. چشم بادامي‌ها با اتکا به دفاع سه نفره روي تور موفق شدند چند امتياز اول را بدست آورند. در مقابل هوشمندي آرش کمالوند و سرويس‌هاي قدرتي زريني نيز تيم ايران را پاياپاي حريف پيش مي‌برد. ولاسکو در اين ديدار نسبت به بازي قبلي برابر کره‌جنوبي چند دنده ترکيب تيم را چرخانده بود. در دستور کار چيني‌ها ارسال توپ روي دست امير حسيني و فشار روي دفاع اول ايران قرار داشت. اما پاسور با تجربه ايران خيلي خوب از پس جمع کردن توپ ها بر مي‌آمد. حمزه زريني هم در منطقه دو زمين سرويس‌ها را فني و پشت دفاع اول حريف مي‌فرستاد.
داور تحت تاثير جو ورزشگاه يک خطاي تور مشهود از چيني‌ها را نگرفت. هر دو تيم با اختلاف يک امتياز يکديگر را تعقيب مي‌کردند. دفاع عالي ويجان و بازيسازي خوب رن‌کيو ليبروي اين تيم چيني‌ها را چهار امتياز از ايران پيش انداخت. ولاسکو که نمي‌خواست اين گيم را به حريف واگذار کند فرهاد نظري افشار را سرانجام پس از پنج بازي به زمين فرستاد و همچنين تقاضاي وقت استراحت فني کرد. جا به جايي بازارگرد و نادي جواب داد و ايران فاصله را با ميهمان خود کم کرد. عليرضا نادي که در اين ديدار کم اشتباه ظاهر شده بود به خوبي دفاع وسط ايران را پوشش مي‌داد. ولاسکو مهدوي و غفور را به ميدان فرستاد و غفور در اولين سرويس پرشي زيباي خود يک امتياز را براي ايران به ارمغان آورد. اما حريف چقر ايران سر تسليم شدن نداشت.
مهدوي با هوشمندي خود يک توپ دوم را به جاي پاس دادن رد کرد تا فاصله امتيازها به عدد يک کاهش يابد. ولاسکو پس از اينکه بازهم سرويس‌هاي ايران خراب شد تقاضاي وقت استراحت فني کرد. بازيکنان ايران هرچه تلاش کردند نتوانستند فاصله امتيازها را کم کنند تا گيم اول اين ديدار با نتيجه (25-22) به سود چيني‌ها تمام شود.

گيم دوم
در گيم دوم آرش کمالوند به جاي نظري افشار به ميدان آمد. ايران بازي را طوفاني آغاز کرد و با برتري غير قابل انکار در همان ابتدا سه امتياز از حريف پيش افتاد. البته تيم ايران در توپ‌هاي برگشتي عملکرد مطلوبي نداشت. محمد موسوي با سرويس‌هاي فني دفاع اول چيني‌ها را فريب مي داد. زريني و کمالوند توپ را به فضاي خالي پشت دفاع تور چين مي‌انداختند.
ايران با اختلاف سه امتياز از حريف پيش بود. چيني‌ها آناليز خوبي روي ايران داشتند و سرويس‌هاي فني بازيکنان ايران را با جايگيري خوب جمع مي‌کردند. کمالوند هرچه قدر آبشارهاي زيبايي مي زد به همان ميزان سرويس خراب مي‌کرد. پينگ چن دفاع اول چيني‌ها هم خوب سرويس خراب مي کرد تا ايران همچنان با حفظ فاصله سه امتيازي خود از حريف پيش باشد. فرهاد ظريف انصافا تمام سرويس‌هاي ارسالي به منطقه پنج را جمع مي‌کرد. غفور و مهدوي باز هم به ميدان آمدند و باز هم اين دو تعويض سنتي ولاسکو جواب داد و دو امتياز پياپي را براي ايران در پي داشت. امير غفور بار ديگر با نمايش قابليت‌هاي خود آبشار‌هاي زيبايي را به گوشه زمين حريف مي‌فرستاد. ايران در اين گيم تا 8 امتياز از چيني‌ها پيش افتاد. مهدوي به عنوان پاسور ذخيره و امير غفور در پست پشت خط زن چيني‌ها را کاملا به زانو در آوردند. چيني‌ها که قدري خود را جمع و جور کرده بودند سعي کردند فاصله را کم کنند اما ولاسکو آرش کشاورزي را به ميدان فرستاد و ايران را به بازي برگرداند. ليانگ يکي از بهترين بازيکنان چين که مي‌خواست يک آبشار قدرتي بزند به ميله تور برخورد کرد و کمي آسيب ديد . تيم ايران اين گيم را با نتيجه (25-18) به سود خود تمام کرد تا بار ديگر همه چيز به تساوي بکشد.

گيم سوم
امير غفور که بدون ترديد ستاره اين ديدار بود باز هم براي ايران امتياز آورد اما تيم چين که گويا با تاکتيک متفاوتي پا به ميدان گذاشته بود در ابتدا از ايران پيش افتاد. هونگ ميگ بازيکن شماره يک چيني‌ها سرويس‌هاي زيبايي را به زمين ايران مي‌فرستاد اما فرهاد ظريف خيلي خوب توپ‌هاي او را جمع مي کرد. در حالي که ايران در شروع اين وقت سه امتياز از چين عقب افتاده بود تا پيش از وقت فني اول دو امتياز از حريف جلو افتاد. در اين ديدار همه بازيکنان ايران سرويس‌ها را روي دست کيو‌ رن ليبرو و جيانگ جون مي‌فرستادند. چيني‌ها قطر پاسور خود را تعويض کردند اما تدابير کادر فني اين تيم هم نمي‌توانست جلوي روند برتري ايران را بگيرد. شن کويينگ ستاره چيني‌ها هم در اين گيم به ايران آمد.
در گيم سوم آمار اشتباه بازيکنان ايران در سرويس، توپ‌گيري و دفاع و آبشار بسيار پايين بود و همه ملي‌پوشان ايران نمايش زيبايي از واليبال را اجرا مي‌کردند. چيني‌ها در اين گيم بارها سرويس خراب کردند تا برتري ايران با اختلاف 7 امتياز همچنان حفظ شود. ولاسکو در کنار زمين با زريني صحبت مي‌کرد. امير غفور بارها از منطقه دو پرواز مي‌کرد و زيباترين صحنه‌هاي اين ديدار را با آبشارهاي تماشايي خود به نمايش مي‌گذاشت. او با هوشمندي خود بارها دفاع روي تور چين را فريب مي‌داد. فرهاد نظري افشار به جاي کمالوند به ميدان رفت تا در دو امتياز پاياني اين گيم شريک شود.
فرهاد ظريف يکي از بهترين بازي‌هايش را در اين ديدار به نمايش گذاشت و بارها بهترين توپ‌هاي چيني‌ها را جمع کرد تا پشت خط زن‌هاي ايران با بهره بردن از اين توپ‌ها اين گيم را نيز با امتياز(25-19) به سود خود تمام کنند.

گيم چهارم
ايران برتري خود را در گيم چهارم ادامه داد و خيلي راحت امتياز وقت استراحت فني را از آن خود کرد. حساسيت بازي به اوج خود رسيده بود. حمزه زريني با سرويس‌هاي قدرتي خود ليبروي حريف را ناچار به تسليم کرده بود. آرش کشاورزي هم که در اين ديدار بارها به ميدان آمد با همکاري خوب مهدي مهدوي دفاع روي تور حريف را شکست مي‌داد. اميرغفور جوانترين بازيکن اين دوره از مسابقات تحسين همه حاضران را با آبشارهاي زيباي خود برمي‌انگيخت. ايران 7 امتياز از چين پيش افتاد. يوهان از تيم چين به ميدان آمد و در همان بدو ورود به ميدان يک سرويس پرشي زيبا زد که با دريافت فرهاد ظريف و بازيسازي خوب مهدوي و آبشار زيبا و خيره کننده کمالوند باز هم امتياز ديگري براي ايران رقم خورد. تشويق بي امان هواداران که از شروع اين ديدار لحظه‌اي قطع نمي‌شد کار را براي چيني ها دشوار مي‌کرد. ايران کم کم به نخستين جشن قهرماني خود در آسيا نزديک مي‌شد. تيم چين کاملا از هم گسسته بود و ايران در سايه انسجام تيمي بر حريف خود مسلط بود.
در حالي که جو سالن کاملا آرام بود و هواداران تنها به تشويق و حمايت از ايران مي‌پرداختند حضور نيروهاي پليس در بين هواداران تعجب بسياري را برانگيخت. هواداران ايستاده بازي را نگاه مي کردند. بازيکنان ايران به فتح قاره کهن نزديک و نزديکتر مي‌شدند. اميرغفور بارها آبشارهاي تماشايي خود را تکرار مي کرد تا سرانجام نتيجه بگيرد. فرهاد نظري افشار به ميدان آمد. ژي يونگ آخرين سرويس جام ملت‌ها را زد و آبشار زيباي غفور کار را تمام کرد تا اين گيم با نتيجه 25-16 به سود ايران تمام شود و واليبال ايران براي اولين بار قهرماني خود را در قاره کهن جشن بگيرد.
 

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
با اینکه اهل ورزش دیدن از تلوزیون نیستم- ولی واقعا خبر قشنگی بود و باعث افتخاره
 

rahnama

پدر ایران انجمن
ايران با پيروزي بر چين در شانزدهمين دوره رقابت‌هاي واليبال مردان آسيا براي نخستين بار بر سكوي قهرماني ايستاد.

این پیروزی را به همه ورزش دوستان انجمن تبریک میگم.
 

0mid

متخصص بخش ورزشی
منم این قهرمانی رو به تمامی ورزش دوستان و بخصوص طرفداران والبیال تبریک میگم :بله: :شاد:
 

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
ایول تو فوتبال که حالمونا گرفتند با نا داوری و حق ضایع کردن:دل شکسته:
اما بازم دم والیبالیستا که همه را با این قهرمانی خوشحال کردند و نشون دادند که ایران همچنان قدرتمند:شاد::شاد:
 
بالا