• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اين پيروزي تقديم به بازيکنان باغيرت و باشرف نفت

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
[h=2] سرمربي تيم فوتبال نفت تهران گفت: اين برد را به بازيکنان باشرف و باغيرت نفت تقديم مي‌‌کنم.

[TD="align: left"][/TD]

يحيي گل‌محمدي پس از برتري تيمش مقابل پرسپوليس در نشست خبري اظهار داشت: ما نبض بازي را در دست داشتيم و اکثر بازي در دست ما بود مي‌دانستيم چه در زمين مي‌خواهيم و هدفمند و با برنامه بازي کرديم، از قبل هم مي‌دانستم پرسپوليس مستقيم بازي مي‌کند و به توپ‌هاي سوم دلخوش کرده است.

به گزارش فارس، وي تاکيد کرد: شناخت نسبي به حريف داشتم و سعي کردم بازيکنانم را توجيه کنم که از ارسال‌هاي حريف‌ جلوگيري کنند، فکر مي‌کنم برد خوبي بود و با توجه به وضعيت جدول سه امتياز شيريني گرفتيم. اين پيروزي را به بازيکنان تيمم تقديم مي‌کنم که با غيرت و باشرف بازي کردند.

سرمربي نفت در پاسخ به اين سؤال که شانس را چقدر در اين برد دخيل مي‌دانيد، گفت: شانس در برد امروز ما مقابل پرسپوليس صفر درصد بود چون تمام بازي در اختيار ما بود.

وي در پايان در خصوص داوري گفت: داوري در مجموع خوب قضاوت کرد و وقتي تيمي مي‌برد نبايد از داوري ناراضي باشد.

بالا