• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اگر گوگل پيج رنك صوري را از ميان بردارد چه اتفاقي مي افتد؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
پیج رنک صوری به چه کار می آید؟ همان طور که از نامش پیداست، تنها یک شاخص است برای نشان دادن میزان اعتباری که گوگل به یک وبسایت خاص میدهد. و تاثیر مستقیمی روی ترافیک معمول شما ندارد. و بی شک تاثیر مستقیمی هم روی در آمد که مهمترین متریک برای سرمایه گذاران آنلاین است، ندارد. حتی پیج رنک حقیقی که رنکینگ های سرچ شما را نشان میدهد، تنها یکی از صدها فاکتوری است که الگوریتم گوگل در نظر میگیرد.
باید بگویم که هنوز هم علاقمند هستم که آپیدیت های پیج رنک های صوری را وقتی که منتشر می شوند، چک کنم. آدوست دارم که روند آپدیت شدن ها و همچنین نوسانات پیج رنک را برای وبسایت خودم و دیگر وبسایت ها دنبال کنم. که شاید به خاطر خودخواهی باشد.
آخرین آپدیت پیج رنک اوایل آپریل صورت گرفت و بعدی قرار بود اواخر جولای تا سپتامبر باشد ولی تا حالا آپدیتی نشده است.
در مورد این مسئله که فکر می کردم یک سوال به ذهنم رسید: چی میشود اگر گوگل به طور کلی پیج رنک صوری را از میان بردارد؟ یا به عبارتی چی میشود اگر همه ی تولبارها از کار بیفتند و کسی نتواند شاخص میزان اعتبار یک وب سایت یا سایت های لینک داده شده ی آن را ببیند؟
چنین تغییری چه تاثیری روی صنعت بهینه سازی موتورهای جستجو، بلاگینگ و وبمسترینگ خواهد داشت؟
بعضیها در گذشته معتقد بودند که از میان برداشتن پیج رنک باعث از بین رفتن مارکت خرید و فروش لینک میشود. من این طور فکر نمیکنم. از آنجایی که لینک وبسایت در سایتهای دیگر در الگوریتم رنکینگ جستجو نقش دارد، هنوز هم خواهند بود کسانی که لینک خرید و فروش کنند.
ولی بدون پیج رنک، پروسه ی خرید و فروش کمی تغییر خواهد کرد. من معتقدم که سرویس های بررسی هزینه لینک کردن یک وبسایت، مشتری های بیشتری پیدا خواهند کرد. چرا که این تنها راهی خواهد بود که بتوان قدرت یک وبسایت را تخمین زد.
گرچه به نظر من، مهمتر از آن تاثیری است که این تغییر روی ذهن صاحبان وبسایت ها خواهد داشت. احتمالا بیشتر آنها خواهند فهمید که بهتر است نگران امتیازهای محسوستری از قبیل ترافیک و درآمد باشند. (همان طور که بیشتر وبمسترهای با تجربه دیر یا زود میفهمند) در نتیجه آنها بیشتر روی تولید محتوای بهتر تمرکز می کنند.
یک جنبه ی جالب دیگر که باید در نظر گرفته بشود، لینک کردن است. من فکر میکنم که اگر پیج رنک صوری از بین برود، بلاگرها و صاحبان وبسایت ها در مورد لینک کردن و شدن در وبسایت های دیگر کمتر دچار پارانویا می شوند که هدف بالا بردن پیج رنک است.
اما شما چی فکر می کنید؟ این تغییر مثبت خواهد بود یا منفی؟ و چه جنبه های دیگری را تحت تاثیر قرار خواهد داد؟

برگرفته از: simasystem.ir

بالا