:35: پیتزا درست میکنم آخه خیلی دوست داره
T tamanna کاربر ويژه 2012 , February 22 #3 نون وپنیر صددرصدسوخاری همراه باشیرگوسفندحاوی گازپاستوریزه:نیش:
A ahmadfononi معاونت انجمن 2012 , February 22 #5 من فقط تخم مرغ بلدم :نیش: تخم مرغی درست میکنم امین با هم میزنیم تو رگ :نیش:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , February 22 #12 قربون دستت سلطانی با نیمرو زمین تا اسمون فرق میکنه همون سلطانی رو درست کن بی زحمت:نیش: ---------------------------------- کوبیده ای براش درست میکردم روزگاری:دوست:
قربون دستت سلطانی با نیمرو زمین تا اسمون فرق میکنه همون سلطانی رو درست کن بی زحمت:نیش: ---------------------------------- کوبیده ای براش درست میکردم روزگاری:دوست:
M mohammadshamosi کاربر ويژه 2012 , February 22 #15 شیما گیر دادی به کله پاچه ها ، اومدبم و ما دوست نداشتیم :نیش: ---------------------------------- آبگوشت :نیش:
شیما گیر دادی به کله پاچه ها ، اومدبم و ما دوست نداشتیم :نیش: ---------------------------------- آبگوشت :نیش:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , February 22 #16 مهم اینه غذای مورد علاقه منه. مرده آبگوشتم هستم اشکنه می خوری؟
M mohammadshamosi کاربر ويژه 2012 , February 22 #17 اشکنه رو هم میخوریم :نیش: ----------------------------------- کتلت
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , February 22 #18 دندونم شکسته فعلا نمی تونم بخورم. حالا که اشکنه دوست داری، اشکنه
Maryam متخصص بخش ادبیات 2012 , February 23 #20 . من براش ماکارونی میدروستم دوست داری ماکارونی نرگس جونم :12: