• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اگه قرار باشه بری مسافرت کجا رو انتخاب می کنی؟

negine shiraz

کاربر ويژه
اگه منطقی باشیم ... بستگی به جیبم داره ... اما اگه دست خودم بود دوست داشتم برم هلند ....

parastu

متخصص بخش گالری عکس
اصفهان-شیراز-استانبول-ونیز:بغل:
دوباره هم دوس دارم برم مکه:بغل:

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
تایوان

من تايوان را انتخاب میکنم.این کشور را خیلی دوست دارم جون تایوان کلاً یه صخره‌است در دريايي پر از امواج توفاني و بدون منابع طبيعي براي زندگي كردن و بدون قابلیت کشت وزرع . حتي براي ساخت و ساز بايد از چين ، شن و ريگ وارد كند و با وجود همه اينها چهارمين ذخاير كلان مالي دنيا را در اختيار دارد. چون به جاي كندن زمين و استخراج هر چیزی كه بالا مياد، ‌تايوان ذهن و افكار 23ميليون تايواني را مي‌كاود‌، استعدادشون را، انرژي‌‌شون را و هوش و ذكاوتشون را. ‌نه نفت دارند،‌ نه سنگ‌آهن، نه جنگل، ‌نه الماس،‌ نه طلا، ‌فقط مقدار كمي ذخاير ذغال سنگ و گاز طبيعي ‌و به خاطر همين هم است كه فرهنگ تقويت مهارت‌هاشون را توسعه دادن؛ كاري كه ثابت شده با ارزش ترين و تنها منبع تجديدپذير واقعي در جهانه

آخرین ویرایش:

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
عصی حال ندارم
43258_eskelet_59.gif

zomorrod

کاربر ويژه
من خودم بهترین جای دنیا زندگی میکنم
کجا بهتر از اینجا!
:نیش2:

اما دوس دارم یه سفر هم برم ایتالیا
:mehdi:

پسرخاله

کاربر ويژه
تو ایران ارتفاعات شمال کشور رو + استان اردبیل رو دوست دارم برم، تو خارج از کشورم دوست دارم برم ترکیه

parastu

متخصص بخش گالری عکس
اول مکه و بعد هم شمال کشور...رامسر(جواهر ده)
البته ونیز هم دوست دارم برما...:خنده2:

am1n

New member
اییشالا قسمته شما که خوبه قسمت هر کی هم دوست نداره بره هم بشه
ایشالا دعا کنید قسمت ما هم بشه

بالا