منم نجاتت که نمیدم هیچی سرتم میکنم زیر آب تا مطمئن بشم که کارت تموم شده:غش2:
H hamedo کاربر ويژه 2011 , February 20 #241 منم نجاتت که نمیدم هیچی سرتم میکنم زیر آب تا مطمئن بشم که کارت تموم شده:غش2:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2011 , February 20 #242 اولا كه من خودم شنا بلدم دستت بياد جلو ميندازمت تو آب خودت غرق بشي جاي من :نیش: ولي از اونجايي كه من انسان جوانمردي هستم تورو نجاتت ميدم :نیش:
اولا كه من خودم شنا بلدم دستت بياد جلو ميندازمت تو آب خودت غرق بشي جاي من :نیش: ولي از اونجايي كه من انسان جوانمردي هستم تورو نجاتت ميدم :نیش:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2011 , February 20 #244 ها چي شد؟؟:فکر: الان منو تهديد كردي؟؟؟ :تعجب: مگه من چيكار كردم؟؟؟ :نیش: نجاتش ميدم تا جواب سوالامو بده :نیش:
ها چي شد؟؟:فکر: الان منو تهديد كردي؟؟؟ :تعجب: مگه من چيكار كردم؟؟؟ :نیش: نجاتش ميدم تا جواب سوالامو بده :نیش:
N nedajun کاربر ويژه 2011 , February 20 #246 من که شنابلد نیستم ولی با ناراحتی زار میزنم و گریه میکنم
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , February 20 #247 0mid گفت: ها چي شد؟؟:فکر: الان منو تهديد كردي؟؟؟ :تعجب: مگه من چيكار كردم؟؟؟ :نیش: نجاتش ميدم تا جواب سوالامو بده :نیش: کلیک کنید تا باز شود... جدّی نگیر. اینو گفتم که نجاتم بدی. :غش2:ولی قول نمی دم دفعه ی بعد نجاتت بدما ... ندا جون فکر میکنی همه ی اینایی که اینجا میان و قمپز درمیکنن که نجات میدیم شنا بلدن؟ راحتت باش بابا، خودم نجاتت میدم. کی به کیه؟ کنتور نداره که ....
0mid گفت: ها چي شد؟؟:فکر: الان منو تهديد كردي؟؟؟ :تعجب: مگه من چيكار كردم؟؟؟ :نیش: نجاتش ميدم تا جواب سوالامو بده :نیش: کلیک کنید تا باز شود... جدّی نگیر. اینو گفتم که نجاتم بدی. :غش2:ولی قول نمی دم دفعه ی بعد نجاتت بدما ... ندا جون فکر میکنی همه ی اینایی که اینجا میان و قمپز درمیکنن که نجات میدیم شنا بلدن؟ راحتت باش بابا، خودم نجاتت میدم. کی به کیه؟ کنتور نداره که ....
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , February 20 #248 من كه شنا بلدم.همه بچه هاي انجمنو نجات ميدم.:نیش::نیش::نیش:
H hamedo کاربر ويژه 2011 , February 20 #249 خوب اگه بخوایی همه رو نجات بدی من با دستای خودم غرقت میکنم تا حساب کار دستت بیاد:غش2:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , February 20 #250 حرفه اي تر از اين حرفام كه بتوني غرقم كني.:شاد: اما من در نهايت معرفت نجاتت ميدم.:غش2:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , February 20 #251 بابا اسکیل !!!! آخ جون پس دیگه ما کاری قرار نیست بکنیم دیگه. ایشون خودشون نجات غریقن !!!:شاد:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , February 20 #252 نه ديگه گلم،من قراره قبلي هاي خودمو نجات بدم.اگه بعد از تو يكي ديگه باشه تضميني وجود نداره كه نجاتت بده يا نه:نیش:
نه ديگه گلم،من قراره قبلي هاي خودمو نجات بدم.اگه بعد از تو يكي ديگه باشه تضميني وجود نداره كه نجاتت بده يا نه:نیش:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , February 20 #253 خدا بزرگه .... خودت بعدش میای، مجبور میشی زحمتشو میکشی:غش2:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , February 20 #254 صد در صد.من اونجا باشم كه عمرا" نذارم كسي غرق بشه،اونم كي ؟دوست نازنيني مثل بارونه خودمون. حتما" نجاتت ميدم.
صد در صد.من اونجا باشم كه عمرا" نذارم كسي غرق بشه،اونم كي ؟دوست نازنيني مثل بارونه خودمون. حتما" نجاتت ميدم.
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , February 20 #255 من دیگه چی بگم؟:شاد: :دعا::گل::گل::گل: باشه ،منم دیگه بعدی رو نجات میدم دیگه. خودمم نتونم آدمشو دارم.میگم بدن:غش2:
من دیگه چی بگم؟:شاد: :دعا::گل::گل::گل: باشه ،منم دیگه بعدی رو نجات میدم دیگه. خودمم نتونم آدمشو دارم.میگم بدن:غش2:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , February 21 #257 کلا دخترا رو من حساب کنن حتما نجاتشون می دم حتی اگه خودم غرق بشم. :دوست:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , February 22 #258 الهههههههههههي،فداي اين همه محبت و معرفتت عزيزم.منم كه هميشه نجاتت ميدم.مطمئن.:بله:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2011 , February 25 #259 بله الان كه همه تيريپ فداكاري اومدن منم نگار جان رو نجات ميدم :نیش:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , February 26 #260 منم امید انجمن رو :بله: نجات میدم. هی ی ی ی ی . یکی بیاد منو بگیره ه ه ه ه ه ... دارم کبود میشـــــــــــــــــــــــــــــــــــم .
منم امید انجمن رو :بله: نجات میدم. هی ی ی ی ی . یکی بیاد منو بگیره ه ه ه ه ه ... دارم کبود میشـــــــــــــــــــــــــــــــــــم .