نون برنجی :ناراحت:
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , August 19 #763 maksemos گفت: نون برنجی :ناراحت: کلیک کنید تا باز شود... کاک هم میزارم خودت با پای خودت میای بیرون بقیه رو هم نجات میدی
maksemos گفت: نون برنجی :ناراحت: کلیک کنید تا باز شود... کاک هم میزارم خودت با پای خودت میای بیرون بقیه رو هم نجات میدی
H helia20 کاربر ويژه 2012 , August 19 #764 یاسی دستت رو بده تو مال خود کشی نیستی... بیا نه خودت رو خسته کن نه مارو قربونت... هیجانم میگیری...
H helia20 کاربر ويژه 2012 , August 20 #766 آخـــــی.. نه من میخوام بمیرم راحت شم... یاسی اینجا رو ترک کن الانا پلیس میآد
م مهری کاربر ويژه 2012 , August 20 #767 خب تو که میخواستی بمیری حالا چرا غرق شدن؟قرص بخور بخواب بعد میان بیدارت کنن تو بیدار نمیشی بعد میبرنت دکتر...وای واسه خودش فیلمیه ها منو گذاشتن اینجا نجات بدم حوصله گریه هم ندارما....:ناراحت:
خب تو که میخواستی بمیری حالا چرا غرق شدن؟قرص بخور بخواب بعد میان بیدارت کنن تو بیدار نمیشی بعد میبرنت دکتر...وای واسه خودش فیلمیه ها منو گذاشتن اینجا نجات بدم حوصله گریه هم ندارما....:ناراحت:
H helia20 کاربر ويژه 2012 , August 20 #768 هــــــــــــــــــــی دوسم بیا بیرون اگه نیایی خودمم می اندازم توی آب غرق شما....:سکوت:
S saniya کاربر ويژه 2012 , August 20 #769 من شنابلدنيست اگه برم نجاتش بدم بايديكيم بيادمنونجات بده:خنده2:
M maksemos متخصص بخش خودرو 2012 , August 20 #775 مهری گفت: آیساااااااااااااان کلیک کنید تا باز شود... :تعجب: اتفاقی براش افتاده :ناراحت:
H helia20 کاربر ويژه 2012 , August 20 #776 اگه غرق نشی خودم با یه گلوله میکشمتــــ خخخخخخخخ!!! :بدجنس:
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , August 20 #778 نرگس جووووووووووووووووووووووووووووووووون دستتو بدهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , August 20 #780 نجاتت دادم دیگه حالا بیا یه آبمیوه ایی چیزی بزنیم:دوست: