• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ایرانبلاگ قویترین ابزار برای ساخت و مدیریت وبلاگ فارسی

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ایرانبلاگ قویترین ابزار برای ساخت و مدیریت وبلاگ فارسی :

ایرانبلاگ قویترین ابزار برای ساخت و مدیریت وبلاگ فارسی است . و به شما کمک میکند تا با سرعت و سهولت اطلاعات، خاطرات، مطالب و مقالات خود را در اینترنت منتشر کنید .
اختصاص یک وبلاگ رایگان فارسی http://Yourname.iranblog.com

امکانات ایرانبلاگ »

» نداشتن تبلیغات در وبلاگها » سرعت بسیار بالا » بکاپگیری روزانه از بلاگها » چت باکس اختصاصی » لینک باکس » آپلود نامحدود عکس و فایل » امکان افزودن نویسنده و وبلاگ گروهی » امکان افزودن صفحه اضافی » آرشیو موضوعی
» امکان درج ادامه مطلب
» نظرسنجی » ایجاد لینکستان » امکان تایید نظرات
» مشاهده آمار وبلاگ » درج نامحدود پیوند روزانه
» امکان بروزرسانی با sms » امکان انتقال مطالب » اتصال دامنه به وبلاگ و ده ها امکانات دیگر...

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
تحول ایران بلاگ در طراحی نسخه جدید آن با سلامی مجدد به همه ی دوستان خوب جامعه ایران بلاگ :

بلاخره بعد ار حدود 3 ماهی که به دوستان وعده ی تکمیل ایران بلاگ رو داده بودم، ولی به علت مشغله کاری بسیار زیاد نتونستم این موضوع رو عملی کنم و شرمنده دوستان عزیزم شدم، این نوید رو می دم که از امروز طراحی نسخه جدید و منحصر به فرد ایران بلاگ رو آغاز کردم. میتونم بگم برنامه هایی که برای نسخه جدید ایران بلاگ در نظر داریم اون رو از نسخه های قبلی سایت بسیار متفاوت میکنه و میتونم به جرات بگم طراحی که برای نسخه جدید سایت در نظر دارم بر اساس آخرین تکنولوزی هست که در آخرین پروژم که در پست قبلی به اون اشاره کردم، سایت رو از تمامی سرویس دهندگان وبلاگ و حتی بلاگر و یا ورد پرس متفاوت خواهد کرد. نسخه جدید ایران بلاگ در سه فاز توسعه داده خواهد شد. از ویژگی های فاز اول طراحی نسخه جدید ایران بلاگ میتونم به موارد زیر اشاره کنم:

1. طراحی جدید گرافیک سایت با یک نمایش شیک و ساده با همکاری همکار خوبم مهندس خسرویانی.

2. طراحی جدید تعدادی از سرویس های قبلی سایت و کلیه صفحات اصلی سایت بر اساس تکنولوژی آژاکس برای افزایش بیشتر لود بخش های مختلف سایت ایران بلاگ.

3. ادغام بخش های ویرایش مطالب قبلی وبلاگ و پست جدید در یک صفحه بر اساس تکنولوزی آژاکس با یک تکنیک جدید و خلاقانه و امکان ویرایش تمامی پست های قبلی به همراه متن ادامه ی مطلبشان.

4. برطرف شدن مشکلات بخش صفحات اضافی که توسط کاربران گزراش شده بود.

5. بر طرف شدن مشکل انتقال مطالب وبلاگ از سیستم بلاگفا به ایران بلاگ که به علت ***** شدن ایران بلاگ از سوی این سرویس دهنده صورت گرفته است.

6. آژاکسی شدن بخش های ثبت نام در سایت و لاگین به سایت.

7. باز نویسی بخش های از سیستم نرم افزاری ایران بلاگ که در سال 84 طراحی شده بودند بر اساس آخرین تجربیاتمان در زمینه مهندسی نرم افزار برای افزایش بیشتر سرعت و امنیت سایت

و تعدادی از تغییرات دیگر که انشاالله پس از اتمام فاز اول طراحی نسخه جدید ایران بلاگ شاهد اون خواهید بود. با توجه به پروژه های دیگری هم که احتمالا باید روی اونها کار کنم، پیش بینی میکنم که فاز اول نسخه جدید ایران بلاگ بین 1 تا 2 ماه آینده آماده خواهد شد. امیدواریم که بتوانیم زضایت هر چه بیشتر هموطنانمون رو با طراحی جدید سایت جلب نماییم.

دوستان اگر نظری دارن در قسمت نظرات همین پست میتونن نظرشون رو بیان کنن.

الحاقیه خبر: بالاخره بعد از یک شب بی خوابی کشیدن تونستم کیبورد فارسی رو به ادیتور TinyMCE اضافه کنم و بنابراین این ادیتور به عنوان ادیتور اصلی نسخه جدید ایران بلاگ انتخاب شد.

منبع : وبلاگ مدیر ایران بلاگ

بالا