• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ایمیل به آینده

Maryam

متخصص بخش ادبیات
در یک سایت خبری معتبر (خب لااقل به ظن خیلی ها معتبر است) خبری خواندم با این مضمون که: به آینده خود ایمیل بزنید...

نوشته بود به این سایت مراجه کنید و تاریخی که می خواهید در آینده برای شما ایمیل ارسال شود (حتی ده ها سال بعد) و متن پیام را مشخص کنید... این سایت ده ها سال بعد، ایمیلی را که امروز بزنید، سر ساعت به شما تحویل خواهد داد. بنویسید چه ها کرده اید و برای آینده چه می خواسته اید و ...
اول وسوسه شدم! دلم خواست دغدغه های امروزم را ثبت کنم و ده سال بعد آنها را بخوانم و ببینم برایم مسخره شده اند یا معضل.​
اما بعد یک آن دلم لرزید! اگر فردا روز به آرزوهای امروزم نرسیده باشم چه؟ اگر فردا خسته تر از امروز باشم چه؟

بعد ذهنم را قانع کردم که شادی ها و دغدغه هایم را در همین دفترچه خصوصی خاطرات دلم ثبت کنم و کلید مهرش را گردن آویز خودم کنم، فقط خودم... شاید دلم خود به خود ذهنیات تلخ را delete کند!

راستی چه کسی تضمین می کند که این سایت تا 10 سال دیگر فی لتر نشده باشد!

منبع : یک دوست

به قلم : نوشین محمدعلی

rahnama

پدر ایران انجمن
ای کاش عزیزان انجمن هدفهای خود را برای این 10 سال بنویسند و در آنزمان وقتی ایمیل را دریافت کردند نتیجه را ببینند.بنظرم شما جوان هستید این حرکت را انجام دهید.اگر با ایمان کامل بنویسید , نتیجه اش را می بینید.

بالا