این هم امتیاز من. هر چند میدونم امتیازم کمه ولی اگه فرصت شد امتیازات جدیدمو میذارم.
D diana کاربر ويژه 2013 , June 24 #101 این هم امتیاز من. هر چند میدونم امتیازم کمه ولی اگه فرصت شد امتیازات جدیدمو میذارم.
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2013 , June 24 #102 آفرین محسن جان :داغ: یکی یه پست زد پاکش کرد....امتیازت خوب بود که :نیش: :18: بیا امین منتظریم :بدجنس:
آفرین محسن جان :داغ: یکی یه پست زد پاکش کرد....امتیازت خوب بود که :نیش: :18: بیا امین منتظریم :بدجنس:
D diana کاربر ويژه 2013 , June 24 #103 Mehdi گفت: یکی یه پست زد پاکش کرد....امتیازت خوب بود که کلیک کنید تا باز شود... چند باری عکسو ویرایش کردم دیدم درست نمیشه برای همین حذفش کردم. آقا مهدی چند بار هم امتحان کنم به شما و امین خان نمیرسم.:بله:
Mehdi گفت: یکی یه پست زد پاکش کرد....امتیازت خوب بود که کلیک کنید تا باز شود... چند باری عکسو ویرایش کردم دیدم درست نمیشه برای همین حذفش کردم. آقا مهدی چند بار هم امتحان کنم به شما و امین خان نمیرسم.:بله:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2013 , June 25 #104 خب منم اومدم :نیش: اینم رکورد اولیه من :سوت: حیف از تو سایتش نمیاد نمیتونم ثبت کنم رکوردمو
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2013 , June 25 #105 بابا اینکه خیلی آسونه بفرما اینم دومین رکوردم :قلیون: :0mid:
س سایه کاربر ويژه 2013 , June 28 #110 هورااااااااااااااااااااااااا:ذوق زده::8::63: آفرین آقای سیبری:39: خسته نباشییییییییییییییییییید:13::iranjoman: :داغ: سیبری گفت: مخلصیم:خجالت2: کلیک کنید تا باز شود...
هورااااااااااااااااااااااااا:ذوق زده::8::63: آفرین آقای سیبری:39: خسته نباشییییییییییییییییییید:13::iranjoman: :داغ: سیبری گفت: مخلصیم:خجالت2: کلیک کنید تا باز شود...
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2013 , June 28 #111 ایول آقا محســـــــــن:13::13::13::13: واقعا ترکوندید :شاد2:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , June 28 #113 سیبری گفت: مخلصیم:خجالت2: کلیک کنید تا باز شود... آفرین داداش محسن رقیب نداری:icestar::دست::دست::دست:
سیبری گفت: مخلصیم:خجالت2: کلیک کنید تا باز شود... آفرین داداش محسن رقیب نداری:icestar::دست::دست::دست:
D diana کاربر ويژه 2013 , July 6 #115 سیبری گفت: کلیک کنید تا باز شود... واووووووووووووووووووووو آقا محسن:تعجب2: این مدتی که نبودم کولاک کردین من هر چقدر هم تمرین کنم نهایتش به 50000 خودمو برسونم. بهتون تبریک میگم امیدوارم در زندگیتون هم هماره بدرخشید:گل:
سیبری گفت: کلیک کنید تا باز شود... واووووووووووووووووووووو آقا محسن:تعجب2: این مدتی که نبودم کولاک کردین من هر چقدر هم تمرین کنم نهایتش به 50000 خودمو برسونم. بهتون تبریک میگم امیدوارم در زندگیتون هم هماره بدرخشید:گل: