• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

این مدلیش رو ندیده بودم!!!

tak setare

کاربر ويژه
جونمرگ شده شماره حساب هم داده اونم تو بانک خصوصی...تو که پول نداری چطوری رفتی 20 تا 25 تومن حساب باز کردی...
کامپیوتر 1 تومن...
پول نت هم ماهی حداقل 13 تومن ...
پول برق هم بگیریم حالا 5 تومن ...
واقعا که...:تنبیه:

اینا که یه ماهه برقشون قطعه من موندم چجوری اومده نت:تعجب2:

0mid

متخصص بخش ورزشی
من خیلی احساساتیم/نکنه واقعیت داشته باشه بعداون دنیابازخواست بشیم:ناراحت:

سیما خانم خیالت راحت واقعیت نداره
فقط کافیه یکم بیشتر دقت کنیم و احساساتی برخورد نکنیم با قضیه :چشمک:

اول اینکه:سکوت:دوم اینکه امیدوارم ازمنطقه محروم وسردسیر ما نباشه:52:

نه زینب جان اتفاقا مطمئنم از مناطق مرفه هستش :بله:

omv666

New member
سلام من مهدی ریزه مندم مادرم میخواد بره مریخ مونده بار سنگین جواهرات وپولاشو چه کنه داداشمم میخواد یه 4 5 سالی بره جزایر بالی اونوختش پس اندازش که ناچیزه ها ولی حجیم مونده رو دست من منم که .... یه گاوصندق میخوام هم برا دارایی ننم هم پس انداز داااااااشم همم جا دادن هر گاوی که باور کرده تا بره توهمون صندوق.
روح اقا از موزه واسه م...............
ا

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام من مهدی ریزه مندم مادرم میخواد بره مریخ مونده بار سنگین جواهرات وپولاشو چه کنه داداشمم میخواد یه 4 5 سالی بره جزایر بالی اونوختش پس اندازش که ناچیزه ها ولی حجیم مونده رو دست من منم که .... یه گاوصندق میخوام هم برا دارایی ننم هم پس انداز داااااااشم همم جا دادن هر گاوی که باور کرده تا بره توهمون صندوق.
روح اقا از موزه واسه م...............
ا

اینجوری خوبه:خنده2:کلی میخندیم رحمون شادمیشه:شاد2:

سیاوش عشق

کاربر ويژه
و شاید واقعیت باشه
خدا بهتر از ما خبر داره که واقعیت ماجرا چی بوده
من قضاوتی در این مورد نمی کنم
امیدوارم خدا حاجت همه ی نیازمندان رو بده و دعاهای خوبشونو براورده کنه
آمین

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

به نظر من که این یک نوع اخاذیه

اولا ما که میخواستیم جایی نامه ای بنویسیم می دادیم عموهامون برامون می نوشتند و یکی از عموهام هم تو نوشتن کاملا وارد هست بدی دستش بگی برای این موضوع نامه میخوام همونجا می نویسه و تحویلت میده !!!! خب وکیل پایه دادگستریه و مدیر عامل بانک و ...

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در ثانی ایشون مرد هستند !!! چطور غیرتش قبول میکنه که خودش رو کامل معرفی کنه و بگه این مشکلاتو دارم؟

تو مرند خودمون یک زن با دو دخترش زندگی میکنند که تنها درآمدشون همون یارانه برای سه نفر هست!!! دخترش هم که نامزد بود حتی حاضر نشد به کسی رو بندازه !!! وقتی به بانک رفته بود کارمند شناخت چون همسایه اشون بود آدم خوبی بود تموم جهیزیه دختره رو خرید !!!
آن زن هیچوقت لب باز نکرد و کمک نخواست!!!

خیلی چیزها دیدیم و شنیدیم به نظر من اصلا صحت نداره

حالا بخاری چند تومنی میخواد که 123 تومنش مونده؟!

tirnam

کاربر ويژه
خواهر و مادرت دارن از گشنگی و سرما می میرن تو اومدی داری ایمیل می فرستی ؟!!!

به جای گدایی کردن برو کار کن بچه جون .

خدایا به مردم بیشتر غیرت بده .

بالا