اگر به صورت مدام در دهانتان آفت می زنید و از این موضوع ناراحت می باشید،توصیه می کنیم از این میوه میل کنید و …
آفت دهان را با خرمالو درمان کنید
سایت دمساز – خرمالو سرشار از پتاسیم است به طوری که در ۱۰۰ گرم خرمالو ۱۱۲ میلیگرم پتاسیم وجود دارد و به همین دلیل مصرف این میوه برای بیماران قلبی عروقی و فشارخونیها مفید است.
یک متخصص تغذیه و رژیمدرمانی با تاکید بر اینکه میتوان از آب خرمالو برای ترمیم زخمها استفاده کرد، گفت: این میوه برای آفت دهان و گلودرد بسیار مفید است.
دکتر منصور رضایی در گفت و گو با شبکه ایران افزود: موادقندی خرمالو شامل لوولز و گلوکز است و با آنکه مقدار آن ۲۰ درصد است، مصرف به اندازه آن برای مبتلایان به بیماری قند، زیانبخش نیست.
به گفته وی، خرمالو حاوی مقدار زیادی پکتین است و پکتین یکی از انواع فیبرهای محلول در آب است که باعث کاهش چربیهای خون میشود.
رضایی ادامه داد: خرمالو سرشار از پتاسیم است به طوری که در ۱۰۰ گرم خرمالو ۱۱۲ میلیگرم پتاسیم وجود دارد و به همین دلیل مصرف این میوه برای بیماران قلبی عروقی و فشارخونیها مفید است.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: خرمالو دارای مقدار کمی تانن است که گاهی ممکن است موجب یبوست شود.
وی با اشاره به اینکه مردم بهتر است مصرف این میوه را در سبد غذایی خود قرار دهند، گفت: خرمالو میوهای مقوی و سرشار از ویتامین A میباشد، که خلطآور و برای رفع تب مفید است.
خرمالو برای کودکان میوه ای مفید محسوب میشود و در رشد و نمو آنها مؤثر است
کلسیم در رشد کودکان و حفظ انرژی برای بزرگسالان مؤثر است. آهن عنصر اصلی خون سازی ، و پتاسیم اشتها آور و شستشو دهنده کلیه و کبد میباشد. این میوه در افراد مبتلا به نقرس و بیماری های کبدی و کلیوی بسیار مؤثر است.
خرمالو حاوی مقدار زیادی پکتین است. پکتین یکی از انواع فیبرهای محلول در آب است که باعث کاهش چربی های خون میشود.
اسیدهای موجود در خرمالو عبارتند از: اسید مالیک، اسید سیتریک و اسید تارتاریک. سلولز موجود در خرمالو به طور نسبی کم است و از این نظر هضم آن آسان تر میباشد.
همان طور که ذکر شد، خرمالو سرشار از ویتامینA است. چنانچه این ویتامین به مقدار کافی به بدن نرسد، نه تنها قدرت بینایی را کم میکند، بلکه باعث شکننده شدن پوست، ناخن و موها میشود. همچنین در میزان هوش و سلامت بدن نیز اختلال ایجاد میشود.
می توان از آب خرمالو برای درمان زخم ها استفاده کرد. همچنین این میوه برای آفت دهان و گلودرد بسیار مفید است. مصرف این میوه با ارزش به همه شما توصیه میشود.
خرمالو دارای مقدار کمی تانن میباشد که گاهی ممکن است موجب یبوست شود.
موادقندی خرمالو شامل لوولز و گلوکز است و با آن که مقدار آن ۲۰ درصد است، برای مبتلایان به بیماری قند ، زیان بخش نیست.
خرمالو سرشار از ویتامینA و بتاکاروتن است. همچنین دارای مقدار قابل توجهی ویتامین های B1 ، B2 ، B3 و C میباشد. در ضمن این میوه خوش رنگ و خوش طعم دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم ، گوگرد ، آهن ، فسفر ، منیزیم و پتاسیم است.
آفت دهان را با خرمالو درمان کنید
سایت دمساز – خرمالو سرشار از پتاسیم است به طوری که در ۱۰۰ گرم خرمالو ۱۱۲ میلیگرم پتاسیم وجود دارد و به همین دلیل مصرف این میوه برای بیماران قلبی عروقی و فشارخونیها مفید است.
یک متخصص تغذیه و رژیمدرمانی با تاکید بر اینکه میتوان از آب خرمالو برای ترمیم زخمها استفاده کرد، گفت: این میوه برای آفت دهان و گلودرد بسیار مفید است.
دکتر منصور رضایی در گفت و گو با شبکه ایران افزود: موادقندی خرمالو شامل لوولز و گلوکز است و با آنکه مقدار آن ۲۰ درصد است، مصرف به اندازه آن برای مبتلایان به بیماری قند، زیانبخش نیست.
به گفته وی، خرمالو حاوی مقدار زیادی پکتین است و پکتین یکی از انواع فیبرهای محلول در آب است که باعث کاهش چربیهای خون میشود.
رضایی ادامه داد: خرمالو سرشار از پتاسیم است به طوری که در ۱۰۰ گرم خرمالو ۱۱۲ میلیگرم پتاسیم وجود دارد و به همین دلیل مصرف این میوه برای بیماران قلبی عروقی و فشارخونیها مفید است.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: خرمالو دارای مقدار کمی تانن است که گاهی ممکن است موجب یبوست شود.
وی با اشاره به اینکه مردم بهتر است مصرف این میوه را در سبد غذایی خود قرار دهند، گفت: خرمالو میوهای مقوی و سرشار از ویتامین A میباشد، که خلطآور و برای رفع تب مفید است.
خرمالو برای کودکان میوه ای مفید محسوب میشود و در رشد و نمو آنها مؤثر است
کلسیم در رشد کودکان و حفظ انرژی برای بزرگسالان مؤثر است. آهن عنصر اصلی خون سازی ، و پتاسیم اشتها آور و شستشو دهنده کلیه و کبد میباشد. این میوه در افراد مبتلا به نقرس و بیماری های کبدی و کلیوی بسیار مؤثر است.
خرمالو حاوی مقدار زیادی پکتین است. پکتین یکی از انواع فیبرهای محلول در آب است که باعث کاهش چربی های خون میشود.
اسیدهای موجود در خرمالو عبارتند از: اسید مالیک، اسید سیتریک و اسید تارتاریک. سلولز موجود در خرمالو به طور نسبی کم است و از این نظر هضم آن آسان تر میباشد.
همان طور که ذکر شد، خرمالو سرشار از ویتامینA است. چنانچه این ویتامین به مقدار کافی به بدن نرسد، نه تنها قدرت بینایی را کم میکند، بلکه باعث شکننده شدن پوست، ناخن و موها میشود. همچنین در میزان هوش و سلامت بدن نیز اختلال ایجاد میشود.
می توان از آب خرمالو برای درمان زخم ها استفاده کرد. همچنین این میوه برای آفت دهان و گلودرد بسیار مفید است. مصرف این میوه با ارزش به همه شما توصیه میشود.
خرمالو دارای مقدار کمی تانن میباشد که گاهی ممکن است موجب یبوست شود.
موادقندی خرمالو شامل لوولز و گلوکز است و با آن که مقدار آن ۲۰ درصد است، برای مبتلایان به بیماری قند ، زیان بخش نیست.
خرمالو سرشار از ویتامینA و بتاکاروتن است. همچنین دارای مقدار قابل توجهی ویتامین های B1 ، B2 ، B3 و C میباشد. در ضمن این میوه خوش رنگ و خوش طعم دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم ، گوگرد ، آهن ، فسفر ، منیزیم و پتاسیم است.