khorde-shishe
متخصص بخش فوتبال

این ملی پوش آرژانتینی در این تابستان با انتقالی 40 میلیون یورویی از رئال مادرید به ناپولی پیوست تا جای خالی ادینسون کاوانی را پر کند
سایت گل- گونسالو ایگواین، مهاجم جدید ناپولی، امیدوار است که بتواند راه دیه گو مارادونا را ادامه بتواند و با این تیم قهرمان سری آ شود.
این ملی پوش آرژانتینی در این تابستان با انتقالی 40 میلیون یورویی از رئال مادرید به ناپولی پیوست تا جای خالی ادینسون کاوانی را پر کند اما خیلی نگران مقایسه شدن با این ستاره اروگوئه ای نیست و ترجیح می دهد راه مارادونا را ادامه بدهد.
ایگواین به گاتزتا دلو اسپورت گفت:" کاوانی دیگر رفته و هواداران او را با گل هایی که به ثمر رساند، در یاد خواهند داشت.
من نمی خواهم تنها با گلزنی هایم در یادها بمانم، بلکه می خواهم مانند مارادونا در تاریخچه باشگاه بمانم. تنها هدف من کسب قهرمان است."
او سپس در مورد مدعیان قهرمانی این فصل سری آ صحبت کرد و ابراز اطمینان کرد که ناپولی می تواند با یووه بر سر عنوان قهرمانی سری آ بجنگد.
" ما باید به فتح اسکودتو ایمان داشته باشیم. ما تیمی مبارزه جو هستیم و علی رغم دشواری لیگ، می توانیم هواداران را به رویای شان برسانیم.
یووه با قهرمانی در سوپرکاپ نشان داد که مصمم است. میلان هم در فرم خوبی است. اما من فکر می کنم که اگر در مسیر صحیح قرار بگیریم، می توانیم قهرمان شویم."
ناپولی رقابت های این فصل سری آ را با دیدار مقابل بولونیا آغاز خواهد کرد.