mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
غذایی از شرق گیلان که بسیار لذیذ
خب مطمئنا بادمجان عضو اصلیه این غذاست . بادمجان های محلی و تقریبا تپل مپل رو انتخاب کنین ( چون باید شکمشون رو پر کنیم ، تپل باشن بهتره) بادمجان ها رو خوب بشورین و پوست بگیرین وفقط به صورت طولی یک شکاف به بادمجان ها بدین که زیاد عمیق هم نباشه ، رو بادمجون ها نمک بریزین و یک چند دقیقه ای بهش استراحت بدین . باید یک ترشی مخصوص رو هم درست کنیم که واسه پر کردن بادمجان ها لازمه . خب ترشی مخصوص این غذا نیاز به گردو چرخ شده ، پیاز رنده شده ، رب انار یا رب آلوچه و نمک و کمی گلپر داره . ترشی تون رو بچشین و اگه کم ترش بود کمی رب اضافه کنین ، اگه خیلی ترش بود گردو رو بیشتر کنین ( زیاد در گیر مقیاس نباشین که این چند گرم اون چند تا …. ذائقه شما همیشه بهترین مقیاس برای شماست ) ….روغن رو تو ماهی تابه بریزین و بزارین تا داغ بشه ، بادمجانها رو کمی فشار بدین تا آبش گرفته بشه و بزارین تو ماهی تابه تا طلایی و خوشرنگ بشه . نمیخوایم زیاد سرخشون کنیم فقط همین اندازه که بافت بادمجان کمی نرم بشه که بتونیم تو شکمش مواد ترشی رو بریزیم و طعم خامیه بادمجان گرفته بشه . اینم از این بادمجان های عزیز ……
اگه تو یخچالتون گوجه های درشت و خوشکل هم داشتین ، بد نیست که چندتایی گوجه هم با این ترشی پر کنیم . گوجه ها رو از قسمت بالاش با چاقو برش بدین و به آرومی دانه های توی گوجه رو خالی کنین و گوجه ها رو با ترشی پر کنین و سر شون کلاه بزارین
بادمجان ها رو بزارین کمی حرارتش بره و بعد با آرامش ترشی رو تو اون برش های طولی که قبل از سرخ کردن ایجاد کرده بودین بریزین و کنار هم بچینین . حالا اگه دوست داشتین میتونین از فر استفاده کنین ، اگه هم نه رو گاز هم میشه . فقط با شعله ملایم بزارین تا جا بیفته ….
این غذا رو هم با برنج میشه سرو کرد و هم با نون اون دیگه بستگی به خودتون داره ، من که هم با نون دوست دارم هم با برنج . طبق معمول ، سفره همه گیلانیا باید پر باشه از مخلفات . از چیزای شور مثل ماهی شور یا کولی شور و اشبل شور میتونین استفاده کنین ، فلفل سبز ، باقالی ، پیاز ، سبزی خوردن ، زیتون ……
این غذا رو هم تو لیست غذاهای خونتون اضافه کنین و از طعم فوق العاده ش لذت ببرین . نوش جان:شاد:
خب مطمئنا بادمجان عضو اصلیه این غذاست . بادمجان های محلی و تقریبا تپل مپل رو انتخاب کنین ( چون باید شکمشون رو پر کنیم ، تپل باشن بهتره) بادمجان ها رو خوب بشورین و پوست بگیرین وفقط به صورت طولی یک شکاف به بادمجان ها بدین که زیاد عمیق هم نباشه ، رو بادمجون ها نمک بریزین و یک چند دقیقه ای بهش استراحت بدین . باید یک ترشی مخصوص رو هم درست کنیم که واسه پر کردن بادمجان ها لازمه . خب ترشی مخصوص این غذا نیاز به گردو چرخ شده ، پیاز رنده شده ، رب انار یا رب آلوچه و نمک و کمی گلپر داره . ترشی تون رو بچشین و اگه کم ترش بود کمی رب اضافه کنین ، اگه خیلی ترش بود گردو رو بیشتر کنین ( زیاد در گیر مقیاس نباشین که این چند گرم اون چند تا …. ذائقه شما همیشه بهترین مقیاس برای شماست ) ….روغن رو تو ماهی تابه بریزین و بزارین تا داغ بشه ، بادمجانها رو کمی فشار بدین تا آبش گرفته بشه و بزارین تو ماهی تابه تا طلایی و خوشرنگ بشه . نمیخوایم زیاد سرخشون کنیم فقط همین اندازه که بافت بادمجان کمی نرم بشه که بتونیم تو شکمش مواد ترشی رو بریزیم و طعم خامیه بادمجان گرفته بشه . اینم از این بادمجان های عزیز ……
اگه تو یخچالتون گوجه های درشت و خوشکل هم داشتین ، بد نیست که چندتایی گوجه هم با این ترشی پر کنیم . گوجه ها رو از قسمت بالاش با چاقو برش بدین و به آرومی دانه های توی گوجه رو خالی کنین و گوجه ها رو با ترشی پر کنین و سر شون کلاه بزارین
بادمجان ها رو بزارین کمی حرارتش بره و بعد با آرامش ترشی رو تو اون برش های طولی که قبل از سرخ کردن ایجاد کرده بودین بریزین و کنار هم بچینین . حالا اگه دوست داشتین میتونین از فر استفاده کنین ، اگه هم نه رو گاز هم میشه . فقط با شعله ملایم بزارین تا جا بیفته ….
این غذا رو هم با برنج میشه سرو کرد و هم با نون اون دیگه بستگی به خودتون داره ، من که هم با نون دوست دارم هم با برنج . طبق معمول ، سفره همه گیلانیا باید پر باشه از مخلفات . از چیزای شور مثل ماهی شور یا کولی شور و اشبل شور میتونین استفاده کنین ، فلفل سبز ، باقالی ، پیاز ، سبزی خوردن ، زیتون ……
این غذا رو هم تو لیست غذاهای خونتون اضافه کنین و از طعم فوق العاده ش لذت ببرین . نوش جان:شاد: