• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

باران عزیز ( baroon8560 ) تولدت مبارک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Maryam

متخصص بخش ادبیات

rz5ffh4bm4k8ct1ofjfc.gif
rz5ffh4bm4k8ct1ofjfc.gif
rz5ffh4bm4k8ct1ofjfc.gif

امروز 28 اسفند ماه 1389 تولد باران عزیزه
باران جان دو روز دیرتر اومده بودی توی شناسنامه ات یه سال کوچیکتر بودی :giggle:
تولدت مبارک عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم

stibwrarf6rlb2g5r3g.jpg

این شعر رو هم تقدیم میکنم به باران عزیزم میدونم که تا حالا نشنیده :بدجنس:
Abr.gif

باز باران

با ترانه

با و صدا و بی بهانه

پا میذاره توی دنیا

به همین راحتی به همین خوشمزگی :نیش::نیش2:

54r1gjd4q37t7k9rrgdw.jpg

Nicol

متخصص بخش گردشگری
تولدت مبارك بارووون جان
اميدوارم هميشه موفق باشي و به همه آرزوهاي قلبيت برسي.

439689evuhzcsd2t.gif

478330hkbb84n5r7.gif

baroon

متخصص بخش ادبیات
وای ی ی ی ، چه میکنن این دوستای گل من !!!:شاد::دست::احترام::گل:
سلام. ممنونم بچّه ها. نمیدونید چقد خوشحالم که دوستایی مث شما دارم. از تک تک تون تشکّر میکنم ، و خدارو از ته قلبم شکر میکنم که با شمای نازنین آشنایی حاصل آمد از برای من ! :نیش:سپاس بی منتها :نیش:
مریم جان ممنونم برای این تاپیک دوست داشتنی .اتّفاقاً شناسنامه م هم همین شکلیه. اوّل فروردین 66 .
دوستای خوبم من امروز به دعوت دوستام دارم میرم ددر. از همه ی گلایی که میان و تبریک میگن و مریم و نگار عزیزم و آقا بهمن -بمب معرفت- و دوستایی که توی پروفایلم زحمت کشیدن و منو خوشحال کردن تشکر میکنم. شاد و سلامت باشید . همگی ببخشید که چند ساعتی رو اینجا نیستم. در اوّلین فرصت خدمت میرسم. دوستدار شما، نی نی کوچیکه.:گل:

Reza

متخصص بخش اسکریپت
سلام تـــــــــــولدت مبارک
بــــــــــــــارون
امیدوارم همیشه شاد و خرم باشی

z2w8v53zo6k1ug1sl8oz.jpg

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
باران جان تولدتون رو بهتون تبريك ميگم و آرزوي موفقيت دارم براتون.

khodam

متخصص بخش ادبیات
بارون عزیزم که با تولدت کویر قلبمو مثل بهشت کردی تولدت مبارک عزیزم :نیش2:

baroon

متخصص بخش ادبیات
سلام دوستای گلم من اومدم. بازم ممنون . خیلی خیلی ممنون.:گل: خاطره ی امروز برای همیشه توی ذهنم زنده میمونه. من چقد دوست مهربون و باوفا و با صفا دارم ، خوش به حالم.:بله::شاد:

احساسّ

کاربر ويژه
0319111103205yjbil8xtwo71ewkcp.jpg

03191111031621h4xyf.jpg

03191111033567zfpd7y1jtx8azh4a.jpg

03191112032711latnmnwtnidpfqv9j4.jpg

عزيز دلم اين نامه برات ,, براي فراموشم نميكنى ,,

در داخل اين ,, يك نامه..
دوستت دارم باران جانم ,, تو همه دنياى منم ,, يادم آمد حرفايت خوشحال شدم ,, تو مثل آب بر دلم ميرزه ,, بهمه دردهايم را ميشويد ,, حرفايت آهنك در كوش منم ,, آرزو برات همه لحظهاى شاد , همه روزهاى آسان ,, تو بزرك شدى ,, إن شاء الله همه شادت بزرك ميشه ,, تو هنوز در دلم ,و من براي شادت شادم ,, إن شاء الله هميشه موفقتر باشى ,,, دوستت دارم اي عزيز دلم ,, دوستت دارم بقدر اين عالم ,, دوستت دارم ,,,

031911120350z4x7kp2l2j.jpg

baroon

متخصص بخش ادبیات
admin, ahmadfononi, amininho , khodam, mario8344, Maryam, Nicoltntpcd, Reza, احساسّ, علیرضا

بزن به افتخار این 10 دوست عزیز من که قدم ، رنجه کردن و به این تاپیک تشریف آوردن.:دست::گل: + همه ی دوستایی که نبودن و نتونستن بیان. :نیش::گل: ...:دست:
از همه تون ممنونم بچّه ها . از همه تون که با حرفای قشنگتون،باعکسای پر از محبّتتون و طراحیای اختصاصی تون برای من ، شادی رو بهم هدیه کردین.با احساس پاکتون توی روزی که گذشت ، برام یکی از بهترین روزای سال 89 رو رقم زدین. دست همه تون درد نکنه . زنده باشید و سربلند. ایّام به کام.

سال نو تونم مبارک گلا
170101_723.jpg

آخرین ویرایش:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
ای وای بازم دیر رسیدم :ناراحت: (شرمنده چند روز نبودم:خجالت:)

باران جان تولدت مبارک و آرزو میکنم 1000 سال نه همیشه عمر کنی و در کنار خانوادت اوقات خوب و خوشی رو داشته باشی و به تمام آرزوهات و خواسته هایی که داری برسی :گل: :گل: :شاد: :داغ: :گل: :گل:

شرمنده دیر اومدم تبریک گفتم:ناراحت:

cake.jpg

baroon

متخصص بخش ادبیات
بازم سلام . ببخشید که برای عرض تشکّر دیر اومدم.:خجالت:
از جناب راهنما و آقا مهدی تشکّر میکنم. ممنونم از شما و از همه ی دوستای نازنین . این یکی از قشنگ ترین خاطرات من توی انجمنمون بود!!! :50:
دست همگی درد نکنه. لطفتون پایدار ، حق نگهدار :گل::گل::گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا