• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بازدید من و ادمین از مناطق زلزله زده!

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

من هر وقت خودمو جای اونها میذارم واقعا وحشت می کنم و از خدا می خوام دیگه نباشم تا به اون روز بیافتم

فکر کن تو چادر زندگی میکنی اونم الان که هوا خیلی سرده و آنوقت هم باز زلزله میشه و زمین تکون می خوره بعدا باران شدیدی میباره و باد چنان میاد که داره چادرها رو از جاهای خودشون بلند می کنه شب میشه می خوای بخوابی یهویی گرگ ها حمله می کنند و سگ ها پارس می کنند میری تا با گرگها مبارزه کنی تا به گوسفندهات و به خونواده باقیمونده ات آسیبی وارد نکنن.
دیگه چی بگم....

:ناراحت:

مهری

کاربر ويژه
نه اشتباه شده من منظورم این حرف علی آقا بود که گفته بودند احساس می کنم موقع پخش آذوقه بین اهالی دعوا شده بود نه این عکسها، اینها که واقعا ناراحت

کنندست وتأسف انگیز.

Negin

کاربر ويژه
پس اون همه مردم میرن هر سال برای شهادت امام ها عذا میگیرن و غذا میدن کجان؟پس اونا فک میکنن با غذا دادن توی شهادتا میرند بهشت؟واقعا عجب ادم هایی که نمی دونن برای جلب رضایت خدا باید چی کار کنن خدا میدونه چند تا بچه دور از درس توی اون چادرا نشستنو ما هایی که فرصت درس خوندنو داریم نشستیم داریم به جای درس خوندن به وبگردیمون میرسیم:خجالت2::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::64::64::64::64::64::64::64::64:

زینب

کاربر ويژه
به نظرم تقصیر مسئولان و حتی ما مردم هستش که این قدر بی تفاوتیم.واقعاکه...:سکوت:

بالا