بازي نمايشي در شأن مهدويکيا نبود [h=2] مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: به گلمحمدي و مهدويکيا گفتم بازي نمايشي در شأن کاپيتان پرسپوليس براي خداحافظي نبود. |
[TD]
محمد رويانيان درباره خداحافظي مهدويکيا گفت: من از اولش هم مخالف بازي نمايشي براي خداحافظي مهدويکيا بودم و گفتم اين مسئله درست نيست. وي افزود: من معتقدم بودم اگر مهدويکيا ميخواهد خداحافظي کند بايد به صورت رسمي در بازي با سپاهان اين اتفاق بيفتد، بنده حتي موضوع را با گلمحمدي و مهدويکيا مطرح کردم و واقعاً هم از استقبال اين دو نفر و نزديکي آنها با يکديگر لذت بردم. به گزارش فارس، رويانيان ادامه داد: رابطه عاطفي بسيار خوبي بين مهدي و يحيي پابرجاست و من باز هم معتقدم بازي نمايشي در شأن کاپيتان با اخلاق ما براي خداحافظي نبود چون ايشان زحمات زيادي را براي پرسپوليس کشيدند و بايد بازي رسمي برايشان برگزار شود. وي خاطرنشان کرد: خوشبختانه براي بازي با هامبورگ با صندوق حمايت از قهرمانان قرارداد بستيم و خوشبختانه در خصوص هزينهها و درآمدها توافق لازم را انجام داديم. تلاش ما اين است تا يک بازي باشکوه را با تيم هامبورگ براي خداحافظي مهدويکيا به صورت رسمي از فوتبال داشته باشيم و قطعاً خيلي زود با آنها به توافق نهايي خواهيم رسيد. |
ورزش3